Glitz & Glam

Kevyt ja heleä persikka

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tuossa keväällä minulla oli joka vuotinen fiksaatio persikan sävyisiin meikkeihin. Persikan sävyiset värikosmetiikkatuotteeni tuli käytyä läpi ja uusia tuli osteltua.

Kevyt ja heleä oli keväällä minun ehdoton suosikkini. Jostakin syystä nyt kesän tullen olenkin saattanut hieman vahventaa silmämeikkiä tai käyttänyt värikästä huulipunaa. Keväällä suosin paljon persikkaa ja kevyen raikasta meikkiä.

Vaalean kuulaalla persikkainen poskipuna näyttää kevyesti käytettynä luonnolliselta ja toimivalta. Liian vahva persikan sävyinen poskipuna saattaa tehdä tunkkaisen ja likaisen vaikutelman. Kesällä ruskettuneemmalla iholla persikkainen poskipuna toimii vahvempana paremmin, kuin aivan vaalealla iholla. Varsinkin silloin kun ihon sävy on kylmä, kuten minulla.

Suosin keväisin ja kesäisin persikkaisia sävyjä. Syksyllä ja talvella suosin kylmempiä ja raikkaampia sävyjä.

Huulillani kuvissa on Stockmannilta ostettu Giorgio Armanin huulikiilto sävyltään 300 Coral. Seuraavassa postauksessa kirjoittelen tästä luksusmaisesta arkikiillostani ja laitan kuvia kiillosta eri meikkauksissa.

Poskipunana minulla on MACin Peaches. Puuterimaisen pehmeä Peaches on se täydellinen persikka, jota olen etsinyt poskipunaksi. Olen halunnut mattaista ja kaunista persikkaista poskipunaa ja MACin Peaches on sitä.

Peaches on ehkä hieman mitään sanomattoman näköinen näin, eikä ehkä houkuttele ostamaan ulkonäöltään, mutta poskilla sävy on luonnollisen kaunis! Poskipunassa on kehuttavaa myös se, että se kestää koko päivän, vaikka onkin puuterimainen.

Nolona joudun myöntämään, että olen hävittänyt kuitin missä poskipunan hinta oli. Muistan, että hinta on reilun 20 euroa. Olisikohan 22-23 euroa? Joku Stockmannin MAC -tiskillä usein vieraillut varmasti muistaa, joten saa hihkaista kommenteissa. 😉

Silmämeikissä käytin niin simppeliä, kuin yläluomelle Inglotin voimakkaasti hohtavaa persikkaista 397 ja alaluomelle yhtä hohtavaa lilaa 399 Inglotin huippulaadun tapaan koostumus on unelmainen. Toisinaan on kiva ja raikas fiilis, kun meikissä ei ole tummia (tai vaaleitakaan) varjostuksia. Joskus se less is more.

Mikä on teidän mielestänne se kaunein persikkainen poskipuna? Olen jo oman löytänyt mattaisena, mutta mietin, että löytyisikö jostain vielä kevyesti hohtavana? Minulla on kyllä testaamatta se Illamasquan Sophie, joten en tiedä onko Sophie sitten se minun kaunein persikkainen poskipuna hohtavana. Pakko sanoa, että persikkaisista poskipunista minun on ollut vaikeaa löytää itselleni sitä kauneinta. Minulla on ja on ollut jonkun verran sävyjä, mutta usein ne ovat olleet liian tunkkaisen näköisiä tai jos sävy on hyvä, niin koostumus ei ole miellyttänyt.

MACin poskipunia omistavat saavat vinkkailla omista suosikeistaan. Minullahan on nyt tämä Peaches puuterisista ja voidemaisista Posey.

X