Glitz & Glam

Kilpailumeikki

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Charming Nailsillä oli kynsi- ja meikkikilpailu johon osallistuin meikillä. Teemoina oli eläimellistä ja syksy/talvi 2011. Ihan ensi alkuun kerrottakoon, että en voittanut. 🙁 Mutta voittajan meikki oli kiva, joten paljon onnea voittajalle meikistä ja kynsikilpailun voittajalle myöskin. 🙂 Oma kilpailumeikki kuului sarjaan fantasia/editorial kuvausmeikki, eli EI tavallinen kauneusmeikki. Mietin, että mitä tekisin meikiksi ja millä teemavaihtoehdolla. Jotenkin syksy oli tällä hetkellä eniten mieleeni. Olisin halunnut vetää meikin niin pitkälle, että olisin liimaillut iholleni syksynlehtiäkin, mutta tällee elokuun lopussa täällä etelä-Suomessa lehdet ovat ihan vihreitä vielä. 🙁 Joten jätin sen idean. Tein kuitenkin syksyisillä väreillä ja meikin idena oli ruska, tai oikeastaan minä olen meikissä Ruska. 😉 Lämpimiä värejä, värikästä, mutta kuitenkin karua, ihan niinkuin syksykin on. Värit ovat kauniita, mutta silti luonto alkaa muuttua karuksi ja kolkoksi.

Huulimeikki on tehty ko. sävyn saamiseksi vähän erilaisella tavalla. En omista juuri tuon punaista, mutta tein huulimeikin näin: rajasin huulet Urban Decayn 24/7 Glide-On Whiskey kynällä, joka on suklaisen ruskea. Väritin Whiskeyllä kevyesti huulia, mutta jätin huulten keskiosan värittämättä. Sen jälkeen levitin ja pehmensin napakalla siveltimellä rajausta ja väriteltyjä kohtia. Lopuksi levitin siveltimellä kirkkaanpunaista Rimmelin Alarm Red huulipunaa.

Kulmakarvat ja rajaukset tein ”risumaisiksi”, eli kuvaavat puunoksia, jotka ovat riisuutuneet lehdistään.

Liikkuvalla luomella MACin pigmenttiluomiväri Basic Red. 

Luomivaossa ja kulmaluulla Coastal Scents Metal Mania paletin puna-ruskea. Sisänurkassa Urban Decay Naked paletin Smog. Silmän ulkonurkassa rajauksen alapuolella Naked paletin Half Baked.

Rajaukset ruskealla geelilinerilla, jonka päälle tein pehmennyksen Naked paletin Dark Horse. Poskipäillä, ohimoilla, kulmakarvojen yläpuolella otsalla ja nenän varressa Naked paletin Sidecar.

Ripsivärinä Stargazerin punainen maskara, joka ei näy niin hyvin, kun olisin toivonut. 🙁

Harmi, kun olen niin kiireinen, niin en ehdi enää osallistua Heidin Mustaa Kajalia blogin meikkikilpailuun, mutta osallistukaa te ihmeessä! Aikaa osallistua on tämä vuorokausi. 😉

Ps. Jos Heidi vielä laitat jatkoa kilpailulle, niin lupaan osallistua. 😉

X