Glitz & Glam

Kimallusta kynsille

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Nyt on isänpäivä ohi ja voimme oikeasti aloittaa fiilistelyn jouluun.

Essieltä ilmeistyi kaksi uutta Luxeffects -päällyslakkaa. Nämä kimaltavat ja näyttävät päällyslakat ovat myynnissä vain rajoitetun ajan. Luxeffects -lakkojen idea on antaa näyttävyyttä tavalliselle kynsilakalle. Ne ovat glitter-lakkoja, mutta minusta ei ihan tavallisia sellaisia. Esittelin viime vuonna Luxeffects -lakkoja, joiden postaus löytyy täältä.

Halusin kokeilla sävyä Summit of Style, kun alla oli Lumenen Frosted Pearl Effect -kynsilakka, sävyssä Aamuinen Sade. Levitin Summit of Stylea vain kynsien yläosaan, jotta kynsillä säilyy myös Aamuisen Sateen mattaisuus. Enkä käyttänyt pikakuivattajaa päällä.

Summit of Style toimii loistavasti viileän ja huurteisen roosan kanssa, koska on sävyltään enemmänkin ruusukulta, kuin ihan pronssinen kulta. Minusta tämä lakkaus on ihan mieletön! Huomasin taas katselevani kynsiäni hyvin tiuhaan tahtiin. Essien Summit of Style on kuin kirkasta peiliä ja jalokiviä kynsillä. Hyvä ettei glittereistä peilaannu kuvaa minusta kameran takana kuvaamassa. Yhdistelmässä on ihanaa se, että siinä yhdistyy huurteinen roosa, joka on mattainen ja ruusukultaiset glitterit, jotka kimaltavat upeasti. Pelkäsin hieman, että kuinkahan glitterit kestävät kynsillä? En käyttänyt päällä pikakuivattajaa ja Summer of Styleakin olen levittänyt tekniikalla, jossa siveltimessä ei ole paljon kirkasta kynsilakkaa, mutta runsaasti glittereitä. Eli olen yrittänyt pyyhkäistä pullonsuulla sen ylimääräisen kynsilakan pois siveltimestä niin, että glitterit jäisivät siveltimeen. Uskomatonta, mutta glitterit kestävät ainakin viikon, vaikka ne eivät ole paksun päällyslakan alla.

Summit of Style ja Rock at the Top -päällyslakat ovat kaksi erilaista kultaa. Toinen ruusukultainen ja toinen perinteisempi keltakulta. Nämä kaksi kimaltavaa ihanuutta ovat tulleet tässä kuussa myyntiin. Suositushinta Luxeffects -päällyslakoille on 13,90 €.

Näitä on todella mukava levittää kynsille, sillä glitterien määrässä ei olla pihistelty. Molemmat sävyt ovat varmasti upeita punaisien kynsien päällä, mutta näyttävät toimivan muidenkin, kuin ihan rehellisen punaisen koristeena. Punaisesta tuli sitten mieleeni…

Essien talvikokoelma Jiggle Hi, Jiggle Low on hyvin punavoittoinen kokoelma. Yritän pian saada tämän talvikokoelman kuvattua kynsillä ja esittelyyn. Ensin voi vaikuttaa hieman tylsältä, mutta jos vähääkään on punaisien kynsilakkojen perään, niin kokoelmahan on täydellinen. En analysoi tätä Jiggle Hi, Jiggle Low -kokoelmaa enempää, jotta tulevaan postaukseenkin jäisi jotain analysoitavaa ja pohdittavaa. Mielenkiintoinen sävymaailma joka tapauksessa talvikokoelmalle.

Miltäs Essien juhlakausi ja talvi vaikuttaa? Tuleeko teille mieleen sanat klassinen ja ajaton?

Postauksessa esiintyvät Essien kynsilakat blogin kautta saatuja.

Lue myös

X