Glitz & Glam

Kissarajaukset & fuksiahuulet

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tykkään fuksiahuulista. Fuksiahuulien kanssa silmämeikin voi jättää todella minimalistiseksi. Minulle tämä yhtälö tarkoittaa nopeampaa valmistautumista. Sopii mainiosti, kun ei ehdi tai ei vain jaksa meikata. Olin messuilla muuten hyvin samanlaisessa meikissä, mutta en ollut tehnyt korostuksia yhtä paljon, enkä tehnyt rajauksia silmiini.

Klassiset kissarajaukset ovat olleet pitkään poissa meikkauksistani, mutta nyt päätin palata niihin vähän useammin. Rajauksien seuraksi sopii kaunis, naisellinen huulimeikki, joka minulla on fuksia. Oikeastaan minulla ko. yhtälö toimii kaikista parhaiten. Tumman silmämeikin kanssa, fuksiaiset huulet tekevät ehkä hieman liian meikatun efektin.

Kampaukseeni käytin Eyeshadow and flame -blogin Ilonan valmistamaa Take a Bow -rusettipantaa. Minulta löytyy muitakin Ilonalta saatuja Take a Bow -rusetteja. Postasin niistä keväällä tässä postauksessa. Tykkään näistä nahkarusettikoristeista.

Olen tehnyt heleän ja raikkaan meikkipohjan, jota olen hyvin kevyesti varjostanut. Enemmänkin olen tässä meikissä korostanut, kuin varjostanut. Hain valoisaa ja kuulasta kokonaisuutta.

Olen käyttänyt valokynää silmien alla ja huulten ympärillä, jotta huulet korostuisivat. Poskipäille, leualle, otsalle ja nenänselkämykseen käytin heleyttä antavaa valovoidetta. Luomet pohjustin vaalealla, hyvin hohtavalla voidemaisella luomivärillä, jonka päälle käytin nuden sävyisiä mattaluomivärejä.

Valokynänä meikissäni Dior Skinflash Radiance Booster Pen. Korostuksissa Clarins Instant Light Radiance Boosting Complexion Base, sävy 01 Rose. Silmäluomilla No7 Stay Perfect Smoothing Eye Shadow, sävyssä Pretty Pink.

Erittäin huolitellut kulmat olivat myös tämän meikin juttu, siipirajauksien lisäksi.

Kulmat ehostin Lancômen kulmakynällä, joka sävyltään Châtain. Viimeistelin kulmat L’Oréal Paris Brow Artist Plumper -kulmakarvamaskaralla.

Rajaukset tein Lancôme Artliner -linerilla ja maskarana tämä mielenkiintoinen uutuusmaskara Lancômelta, eli Grandiôse -maskara. Tästä maskarasta on tulossa oma postauksensa.

Tein korostuksen myös huulimeikkiini, eli loin kolmiulotteisuutta.

Huulilla ja poskilla Yves Saint Laurentin Kiss & Blush, sävyssä 01 Fuchsia Desinvolte. Rajauskynäksi valitsin Grimasin rajauskynän sävyssä 544. Koska meikkilookissa korostin paljon, niin tein huulimeikkiini korostuksen. Huulten keskiosassa Grimasin helmiäispuna (valkoinen), sävy 7-04.

Olen kirjoittanut esittelypostauksen Kiss & Blushista, joka löytyy täältä. Nyt minulla on myös tämä sävy 01, joka on ehkä kaikista ihanin.

Tässä taas yksi minun kausittain käytössä olevasta meikkilookistani. Toisinaan käyttämäni huulipuna voi olla syväpunainen, toisinaan kirkkaanpunainen tai sitten tämä fuksia.

Siipirajaus ja punaiset huulet olivat todella muodissa tuossa pari, kolme vuotta sitten. Vieläkö ko. tyyli on yleinen? Olen kiinnittänyt huomioni siihen, että pin up -henkisiä meikkauksia ei näy aivan yhtä paljon, kuin silloin.

Onko fuksiahuulet hot or not?

L’Oréal Paris Brow Artist Plumper ja No7 Stay Perfect Smoothing Eye Shadow saatu blogin kautta.

Lue myös

X