Laukut & asusteet

Klassinen tyylini

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Hei vain kaikki! Miten teidän viikonloppu sujui? Minulla meni nopeasti. Lauantaina palasin Varsovan matkalta ja nukkuessa meni 16 tuntia. Sunnuntaina työstin koulutehtävistäni yritystoiminnan ryhmätehtävän, sekä ammatillisen viestinnän ja tietotekniikan tehtävän. Yhdelle kurssille ilmoittauduin ja eMentorointi -kurssin mentoreita valikoin videoiden perusteella, sekä työstin omaa esittelyäni sitä varten. Huhheijaa! Kun ainut vapaapäiväni oli niin hektinen, ja Varsovassa ollessani ei jostain syystä Word Press toiminut, että olisin voinut postausta teille kirjoittaa, niin tehdään pikakatsaus lookiin näin maanantaina, joka minulla oli lehdistökonfrenssissa.

franklyman

Päällä minulla oli kanadalaisen Frank Lymanin kotelomekko. Musta polvimittainen alaosa tuo kokonaisuuteen klassisen vaikutelman. Käsivarsiani suojasi Frank Lymanin jakkumainen bolero. Laukuksi otin klassisen Michael Korsin kirjekuorilaukkuni. Pahoittelen hieman epätarkkaa kuvaa. Pienessä kiireessä yritin peilin kautta asuani kuvailla. En ehkä ole järin kehittynyt asukuvaaja. 😉

franklyman1

Valkoista yläosaa koristaa korumainen yksityiskohta.

Kynnet lakkasin Essien kimono-over -syyskokoelman punaisella maki me happy -kynsilakalla.

kengat

Jaloissa minulla oli mustat avokärkiset korkokengät, jotka ovat nahkaa. Kärkiä koristavat mustat rusetit. Rusetit eivät ole tyttömäiset muotoilultaan, vaan hyvin hillityt ja aikuismaiset. Nämä olen ostanut Kookengästä joskus reilu 3 vuotta sitten. Klassiset mallit ovat ajattomia.

makeup

Mietin jotain persoonallista meikkiä, mutta päädyin lopulta noudattamaan klassista tyyliä päästä varpaisiin. Oma tyylini on aika klassinen ja viihdyn siinä yleensä kaikista parhaiten. Tein yksinkertaisesti varjostusta luomivaolle ja sen yläpuolelle. Liikkuvan luomen jätin vaaleaksi. Silmiin tein siipimäiset rajaukset ja ulkonurkkiin liimasin puolikkaat ripsinauhat, joilla sain kissamaista muotoilua silmiini. Punaiset huulet ovat yksi klassisimpia juttuja meikissä ja koska ne sopivat minulle, niin maalasin huuleni punaisella.

avonlife

Ei täysin musta kokonaisuus ja olihan väripilkkujakin kynsissä ja huulissa.

Minkälainen on teidän suosikkityyli? Oletteko hattaraista prinsessaa, kuuminta muotia, klassisia vai jotain muuta? Minä tunnun olevan klassisen edustaja, koska siihen hyvin usein turvaudun. Joskus repäisen jotain muutakin, mutta kotoisin olo on klassisessa.

flying

Tämä mekko, jakkubolero, kengät, laukku ja kaikki mukana olleeni meikkini jäivät vielä pidennetylle Varsovan matkalle. Minä saavuin lauantaina Helsinkiin, mutta laukku ei. Luojan kiitos laukku on paikallistettu ja se odottaa luovutusta Matkahuollolle. En vielä tänään saa omaisuuttani takaisin, mutta ehkä jo huomenna. Nyt minulle sitten sattui se, että matkalaukku ei tullutkaan perille. Aina sitä olen pelännyt ja nyt 6. lentoa tehdessä se jo sattui. Onnea oli kyllä siinä ettei laukku kadonnut jo menomatkalla. Niin ja onneksi minulla on kosmetiikkaa ja hiusharjoja kotona, joten en ihan hädässä ole tänään kouluun mennessä. Kuitenkin hermostuneisuus helpottaa vasta kun saan matkalaukkuni takaisin. Siellä ovat ne Avonin uutuustuoksut, sekä shoppailuni MACiltä, näistä vaatteista ja asusteista puhumattakaan. Olisi kallis paukku jos laukku olisi kokonaan kadonnut. Nyt en sitten halua kuulla yhtään kauhutarinaa matkalaukkujen katoamisesta, tai muuten en ikinä enää uskalla laittaa matkatavaroitani ruumaan. 😀

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

Suosittelemme