Glitz & Glam

KMS California Free Shape

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Olen monesti maininnut, että hiustenmuotoilu lähtee jo shampoo ja hoitoaine valinnoista. Jos haetaan sileitä tyylejä, niin valitaan silottavia hiustenhoitotuotteita. Jos haetaan esimerkiksi surffarilookia, niin silloin heivataan ne silottavat tuotteet nurkkaan ja valitaan rakennetta antavia hoitotuotteita. Oikeat shampoo ja hoitoaine valinnat eri tyyleihin auttavat paljon halutun lopputuloksen saamisessa.

Pidempää Glitz & Glamia seuranneet varmasti muistavatkin, että olen työskennellyt jonkun verran Goldwellin ja KMS Californian tuotteilla. Pidän todella paljon KMS Californiasta ja sen tuotelinjat ovat erinomaisesti jaoteltuja. Niitä voi hyvin yhdistellä tai olla uskollinen yhdelle tuotelinjalle. Kaikki on ihan siitä kiinni, mitä halutaan hiuksilta.

KMS Californialla on loogisesti jaoteltuja tuoteryhmiä hiuslaadun ja tyylien mukaan. Free Shape on tuotelinja, joka on tarkoitettu muotoilurautojen käyttöön. Se valmistaa hiukset suoristus- ja/tai muotoilurautojen käyttöön. Hiuksista tulee helpommat käsitellä ja ne ovat siloisammat. Tämä helpottaa erityisesti suoristusrautakiharoiden teossa. Kauniit ja napakat kiharat ovat helpommat luoda, kun hiukset liukuvat hyvin rautojen välissä.

Free Shape Shampoo

Väriltään vaaleanpunaista ja koostumukseltaan keskipaksua. Shampoo vaahtoaa hyvin ja on riittoisaa. Pesee hiukset hyvin muotoilutuotteistakin. Shampoo hieman selvittää hiuksia ja selkeästi antaa siloisamman lopputuloksen. En välttämättä pidä ihan jokaisen KMS Californian tuotelinjan tuotteiden tuoksuista, mutta mm. tämä Free Shape on mieleeni. Siinä on yllättävän kevyt tuoksu, joka on samaan aikaan raikas ja kirpeänmakea.

Free Shape Conditioner

Hoitoaine on samanväristä, kuin shampookin. Keskipaksu koostumus, joka on helppo levittää tasaisesti hiuksiin. Lyhyt vaikutusaika (2-3 min) riittää. Hiukset ovat helpommat selvittää ja hoitoaine silottaa niitä tehokkaasti.

Free Shape shampoo ja hoitoaine ovat loistava pari niille normaalihiuksisille, jotka hakevat sileää tyyliä ja käsittelevät hiuksia muotoiluraudoilla. Hiukset ovat helpommat käsitellä ja raudat liukuvat niiden pinnalla helpommin. Olen huomannut myös, että kiharruspuikkoakin käyttämällä saan hieman kiiltävämpiä ja selkeämpiä kiharoita. Toki myös valituilla muotoilutuotteilla on osuutta asiaan, mutta myös shampoo ja hoitoaine valinnat vaikuttavat.

Free Shape ei ole niille, jotka hakevat volyymia, maksimaalista ilmavuutta ja tekstuuria hiuksiinsa. Niissä tehtävissä palvelevat paremmin Add Volume ja Hair Play tuotelinjat.

Halpojahan nämä KMS Californiat eivät ole. Kyseessä on selektiivinen hiusbrändi, jonka shampoot maksavat noin 25-29 € / 300 ml ja hoitoaineet 30-33 € / 250 ml. KMS Californiaa myydään mm. Sokoksilla ja heidän verkkokaupassa, KMS Californian edustuksen omaavissa parturi-kampaamoissa ja hiustuotteisiin erikoistuneissa liikkeissä ja verkkokaupoissa.

Onko teillä shampoo ja hoitoaine erilaisia tyylejä ja kampauksia varten? Vai käytättekö aina yhtä ja samaa, vaikka muuttelisitte tyylejä ja kampauksia? Kokisitteko tarpeelliseksi postauksen, jossa hieman enemmän pureuduttaisiin tähän asiaan? Joulukuussa on luvassa kokonainen viikko kampauksia ja kaikkea siihen liittyvää. Tuolle ko. teemaviikolle voisin postailla tuotevalinnoista ja välineistäkin.

Ennen kampausviikkoa tulee kuitenkin NYX-viikko, joka alkaa huomenna. NYXiä olisi luvassa 7+1 päivää, sillä esittelen tuotteita pohjustajista aina meikin kiinnityssuihkeisiin ja tutoriaalejakin on luvassa. Toivottavasti viihdytte ensi viikolla NYXin parissa.

KMS Californian tuotteet blogin kautta saatuja.

Lue myös

X