Glitz & Glam

KMS California Silk Sheen

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Ajattelin yhdistää tuote-esittelyn ja 20. luukun paljastuksen. Eilisen postauksen lopussa paljastin mitä Glitz & Glamin kosmetiikkakalenterin 19. luukku piti sisällään. Jos joku on vasta alkanut seuraamaan blogiani, eikä tiedä mistä on kyse, niin kerron lyhyesti. Kokosin kosmetiikkakalenterin, jonka arvoin lukijoideni kesken. Arpaonni suosi Elli nimistä lukijaani. Lupasin, että paljastan päivä päivältä, että mitä kalenteri pitää sisällään. Tunnisteella Joulukalenteri, löytyy kaikkien aikaisempien luukkujen sisältö.

Eilen kalenterista paljastui KMS Californian Silk Sheen -tuotelinjan shampoo. Tänään saman sarjan hoitoaine, joten yhdistän tähän postaukseen myös pienen tuote-esittelyn näistä.

KMS Californian tuotteissa käytetään myös luonnonainesosia. Se ei missään nimessä ole luonnonkosmetiikkaa, mutta synteettisten ainesosien lisäksi löytyy tehoaineita luonnosta. KMS Californian tuotteissa on aika jännä tuoksu. Joidenkin tuotelinjojen tuoksuista pidän paljon ja joistakin en juurikaan. Mutta tykkään monista tuotteista todella paljon.

Shampoon pullo, että itse tuote ovat väriltään hennon vaaleanpunaista. Tuoksu on keskivahva, mutta kuitenkin pehmeä. Se on hieman makea ja eukalyptuksinen samaan aikaan. Shampoo on koostumukseltaan melko täyteläistä ja tiivistettyä. Se vaahtoaa hyvin ja jättää hiukset puhtaiksi ja pehmeiksi.

Silk Sheenin hoitoaine tuoksuu samalta, kuin sarjan shampookin. Hoitoaine selvittää jonkin verran hiuksia, mutta mikään takkujen huippuselvittäjä Silk Sheen ei ole. Siihen tarkoitukseen suosittelen merkin muita tuotelinjoja, kuten suosikkejani Color Vitality tai Free Shape.

Silk Sheen jättää pehmeät ja ryhdikkään tuntuiset hiukset. Silikoneja Silk Sheen sisältää hyvin vähän ja tämän ominaisuuden tuntee jo tuotteita käyttäessä. Silikonit selvittävät tehokkaasti hiuksia. Silk Sheenin shampoon ja hoitoaineen käytön jälkeen minun hiuslaatuni on hieman työläämpi selvittää, kuin esimerkiksi Color Vitalityä käytettyäni. Silk Sheen jättää hyvin ilmavat hiukset. En omissa hiuksissani ole ollut ihastunut Silk Sheeniin, mutta tyttäreni hiuksia olen tykännyt pestä näillä. Hänen hiuksensa jäävät ihanan pehmoisiksi ja ilmaviksi. Lapsen hius on hyvin herkästi päänmyötäinen, jos liian silikonisilla tuotteilla niitä hoitaa. Mutta tuotevalinnat kannattaa lapsienkin kohdalla valita hiustyypin mukaan. Tällä hetkellä tyttäreni hiusten latvat kaipaavat saksimista, joten nyt Silk Sheen ei riitä selvittämään kuivaa ja takkuuntuvaa latvaa. Mutta kun olen sen 3-4 senttiä sieltä napsaissut, niin Silk Sheen tulee taas olemaan hyvä hoitoaine hänelle.

Kuten jo kerroin, niin Silk Sheen ei ole suosikkini omille hiuksilleni, mutta tyttärelläni tykkään tätä käyttää. Silk Sheenin shampoo ja hoitoaine ovat yhtiä suosituimpia KMS Californian tuotteita Suomessa. Luulen syyksi sen, että Silk Sheenin shampoo ja hoitoaine eivät ole liian silottavia, vaikka niillä saakin pehmeät ja ilmavat hiukset. Hiuksista tulee helpommat hallita. Silk Sheen taitaa olla monien hentohiuksisien suosikki, jotka haluavat kuitenkin pehmeät, kiiltävät ja helposti hallittavat hiukset.

KMS Claifornian tuotteita myydään nykyään Sokoksilla ja Stockmanneilla kampaamojen lisäksi. Myös Sokoksen ja Stockmannin verkkokaupoista löytyy jonkinlainen valikoima KMS Californian tuotteita.

Käytättekö KMS Californian tuotteita? Minulla on monta kestosuosikkia. Hiustenhoidossa itselläni pidän ehdottomasti Color Vitalitysta ja Free Shapesta, mutta shampoona Add Volume on myös loistava, vaikka tuoksu ei minun mielestä ole paras mahdollinen. Syväpuhdistava on kanssa erinomainen. Haluaisin kokeilla omille hiuksilleni myös Hair Playn shampoota.

Postauksen tuotteet saattavat olla saatuja työn tai blogin kautta, mutta voivat olla itse ostamianikin tai ne voivat olla jonkun tuotteen kylkiäisiä. En valitettavasti muista tarkasti juuri näiden pullojen lähdettä.

Lue myös

X