Glitz & Glam

KMS California

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kuinkas monelle onkaan tuttu merkki tämä KMS California? Ko. merkin hiustenhoito ja -muotoilutuotteita on ollut Suomessa kauan, mutta oikeastaan vasta merkin ulkonäön ja tuotteiden uudistumisen jälkeen KMS on noussut paremmin esiin. Ei sinällään ihme, koska vanhat putelit olivat melkoisen tylsän ja epähoukuttelevan näköisiä. Uudistuksen myötä purkit ja pullot ovat saaneet uuden trendikkään ja hauskan näköisen ilmeen. 🙂 Pakko myöntää, että minua houkuttelee uusi nuorekas ulkonäkö.

Tässä KMS Californian vanha ulkonäkö.

Ja tässä uudistunut ulkonäkö. Kumpi näyttää nuorekkaammalta ja iloisemmalta?

Minulle KMS California tuli tutuksi kunnolla vasta viime vuonna pidettyjen kauneusbloggaajien pikkujoulun myötä, kun KMS Californian maahantuoja lahjoitti meille tuotteita ”goodie bageihin”. (Kuvassa goodie bagien sisältöä.) Toki olin törmännyt ko. merkkiin ja olin kiinnostunut, mutta en omannut kokemuksia tuotteista. Sittemmin KMS California on tullut kaiken aikaa tutummaksi, sillä kampaamossa missä työskentelen ja opiskelen, käytetään KMS Californian tuotteita. Siellä olen parhaiten oppinut käytön kautta ja koulutuksissa tutustumaan tuotteiden erinomaisuuteen. Lisäksi työkavereiden vinkit ovat ihan parhaimpia opettamaan. 🙂

Tietysti yksi miinus KMS Californiassa on. Merkki on selektiivinen ja kaikkihan tietää mitä selektiivinen tarkoittaa sitten tuotteiden hinnassa. KMS California ei ole edullinen merkki, mutta erittäin laadukas ja toimiva. Toistaiseksi vielä KMS Californian tuotteita on saanut ostaa vain parturi-kampaamoista, joilla on ko. merkin jälleenmyynti, mutta olen huhuja kuullut, että Sokoksille olisi tullut KMS Californiaa myyntiin.

Kuten olen muutamissa postauksissa kertonut, niin minulla on paljon rästissä tuote-esittelyjä saaduista ja ostetuista tuotteista. Sain KMS Californian tuotteita kokeiltavaksi aikoja sitten… en edes muista koska? No joka tapauksessa olen ehtinyt käyttää tuon Add Volume Root and Body Lift -suihkeen loppuun ja toinen Add Volume tuote, eli Volumizing Spray on jo puolessa välissä. *viheltelee muina miehinä* Mutta hyväähän on se, että todellakin postauksissani olen aina tutustunut tuotteisiin, kun niitä on käyttänyt kunnolla, ennen kun postauksia niistä kirjoittelen. 😀 Eikös vain?

Add Volume on KMS Californian volyymia ja tuuheutta antava tuoteperhe.

Volumizing Spray
Olen jo yhden Volumizing Sprayn käyttänyt ja toinen on jo puolessa välissä. Tämä varmaankin kertoo siitä, että pidän tuotteesta.

Tuotetta käytetään pyyhekuiviin hiuksiin ja föönataan kuivaksi. Volumizing Spray on geelimäistä suihketta. Suihkepullon vuoksi tuotetta on helppoa viedä hiuksiin suihkuttamalla. Itse suihkutan suihketta tyveen jakaus jakaukselta ja sen jälkeen harjaan tuotteen koko pituuteen ennen föönausta. Volumizing Spray sisältää lämpösuojan ja pito tuotteella on 2.

Minulla on pitkät ja liukkaat hiukset, joissa ei tällä hetkellä ole voimakasta kerrostusta leikkauksessa. Tästä syystä Volumizing Spray ei tienkään yksinään kohota hiuksiani maksimaalisesti, sillä pitkät hiukset painavat kohotusta alas. Volumizing Spray antaa kuitenkin hiuksilleni tuuheutta ja käsiteltävyyttä, mutta ei kuitenkaan tee hiuksiani tahmaisen tuntuisiksi.

Root and Body Lift
Tämän tuotteen olen käyttänyt jo loppuun.

Ihan huipputuote tyven kohotukseen! Tuote on painepakattua vaahtomaista suihkepullossa. Tuotteen vieminen ja annostelu hiuksiin on helppoa. Tyveä kohottaessa suihketta suihkutetaan pyyhekuiviin hiuksiin tyveen jakaus jakaukselta ja föönataan. Maksimaalisen kohotuksen saa käyttämällä suurta pyöröharjaa ja föönia. Tämä ei pitkissä hiuksissa toimi samalla tavalla kuin lyhyemmissä ja voimakkaasti kerrostetuissa. Kuitenkin huomasin pitkissä hiuksissani tyven olevan hieman kohollaan ja tuote helpotti tyven lisäkohottamista hiuspuuterilla ja tupeerauksella.

Tuotteen pitovoimakkuus on 3.

Haluan nyt huomauttaa, että ei ole olemassa tuotetta jolla saa pitkän ja päänmyötäisen hiuskuontalon näyttämään TÄLTÄ vain suihkauttamalla volyymia antavaa tuotetta. Saadakseen kuvien mukaisia kampauksia käytetään pohjustajina volyymia antavia tuotteita ja lämpöä. Lisäksi tupeerausta ja muitakin muotoilutuotteita. 😉 Tämän sanon sen vuoksi, että kukaan ei oleta minun lupailevan millään hiustuotteella olevan ihmeitä tekeviä tehoja ilman sen kummempia työstämisiä. Sellaista realistista erovaisuutta huomaa muihin tuotteisiin verrattuna tai siihen, kun ei käyttäisi mitään. 😉

Hair Play on KMS Californian muotoiluun ja rajumpiin tyyleihin erikoistuneempi tuoteperhe.

Dry Wax
Toimii ehdottomasti parhaiten lyhyissä ja/tai voimakkaasti kerrostetuissa leikkauksissa. Omille pitkille hiuksille ei niinkään toimivin tuote.

Tuotetta käytetään pyyhekuiviin tai kuiviin hiuksiin. Pyyhekuiviin käyttäessä tuotetta suihkutetaan kevyesti hiuksiin ja föönataan. Kuiviin hiuksiin käytettäessä Dry Wax antaa rakennetta ja pitoa. Tuotteen pitovoimakkuus on 3.

Kun haluaa pöyhkeän ja rokkimaisen lookin, niin Dry Wax on loistava tuote. Olisin kyllä kaivannut tätä tuotetta silloin 4-5 vuotta sitten, kun minulla oli lyhyt ja kerrostettu leikkaus hiuksissa. En suosittele aivan hentoisille ja ohuille hiuksille, sillä Dry Wax on liian ”tönkköä” ko. hiuslaadulle, mutta normaaleille, paksuille ja karheille hiuksille erittäin hyvä ja toimiva, jos haluaa saada hiuksiinsa hallittavuutta ja kohotusta. Tuotteessa on kaksi hyvää ominaisuutta yhdessä. Se on muotoilutuote ja antaa pitoa hiuskiinteen tapaan.

Jos pitkissä hiuksissa haluaa käyttää, niin käyttötavaksi suosittelen tupeerauksen alle hyvin kevyesti. Ensin suihkauttaa kevyesti jakaus jakaukselta ja sen jälkeen tupeeraus. Saa aivan varmasti pitävän kohotuksen pitkillekin hiuksille. Mutta varovaisuutta annostelussa! 😉

Molding Paste
Vaha muotoiluun ja korostuksiin. Lyhyissä hiuksissa hyvä tuote muotoiluun ja pitkissä korostuksiin.

En ole työstänyt tätä vahaa pyyhekuiviin hiuksiin kenellekään, vaikka valmistajan vinkkinä niin sanotaankin. Itse olen työstänyt vain kuiviin hiuksiin. Lyhyiden hiusten kampauksissa Molding Pastella saa rakennetta, käsiteltävyyttä ja muotoilua. Otan pienen määrän kerrallaan ja hieron tuotetta hetken kämmenissä, jotta tuote hieman notkistuu. Tämän jälkeen vien tuotteen hiuksiin ja muotoilen haluamallani tavalla.
Pitkissä hiuksissa käytän viimeistelyssä korostuksiin, kuten otsarille ja kasvoja kehystävien hiusosioiden korostamiseen. Paljon tulee käytettyä Molding Pastea pinnikampauksissa, kun haluan korostaa kiharoita tai ”piikkimäisiä” osioita.

Molding Paste on siitä loistava vaha, että voimakkaasta pidosta huolimatta se ei saa liian kovaa tai liian ”lähmäistä” vaikutelmaa hiuksiin. Hyvin kuiva koostumus on huomaamaton hiuksissa, sillä monet ovat varmasti joskus tehneet valmiiseen kampaukseensa sen mokan, että käyttivät liikaa vahaa korostuksiin ja HUPS, se hiusosio onkin aivan rasvaisen näköinen. Molding Pastella vahinkoa ei käy helposti.

Vahan pitovoimakkuus on 4.

Molemmat vahat helpottavat muodikkaiden lettikampausten työstämisessä, kun hiukset pysyvät helpommin käsiteltävinä. 😉 Kokeile käyttää sormissasi kevyesti Molding Pastea, kun letität hiustesi etuosaan lettiä.

Hyvillä hiustenmuotoilutuotteilla saa loihdittua näyttäviä ja kestäviä kampauksia. Kuten meikkauksessakin, niin sama hiustenmuotoilussakin, hyvä pohja helpottaa työskentelyä kauniiseen ja pitävään lopputulokseen. Eihän kukaan pelkällä puuterilla oleta saavansa näyttävää ja tummaa iltameikkiä aikaiseksi. Kampauksissakin tarvitsee useampaa tuotetta, eli pohjustuksesta viimeistelyyn. 😉

Yritän saada aikaiseksi työstettyä Glitz & Glamiin hiuksiin liittyviä tutorialeja. Todennäköisesti teen ohjekuvat harjoituspäähän, sillä on mahdotonta käsitellä omia hiuksia ja kuvata samalla. ;D Mutta katsellaan mikä päivä saan aikaiseksi, sillä tässä on hieman ollut lepoa ja muita asioiden hoitelua heti äitiysloman alkuun. Raskaus kestää n. 9 kk ja silti se h-hetki tuntuu tulevan liian äkkiä! Joulukin lähestyy… huh! Olen tosiaan ostellut joululahjoja melkoisen monelle, sillä tänä vuonna on pakko hoitaa ajoissa, jotta ei kaikki kaadu niskaan joulun alla. En tässä tilassa jaksa tehdä pitkiä ostosreissuja, vaan on pakko käydä vain tunnin tai maksimissaan parin tunnin ostosreissuilla. Aika lyllerö kun olen. 😀

Olin toissapäivänä lääkärintarkastuksessa ja samalla minulle tehtiin ultraus, jossa lääkäri katsoi vauvan painoarviota. Tosiaan olin silloin raskausviikolla 36+4 ja ”pienokainen” olisi 3000 g painava. Huh, eli taitaa tulla aika potrea poika. 🙂 Tyttäreni Milla oli syntyessään 3450 g ja hän syntyi raskausviikolla 42+2. Pojat taitaa olla usein suurempia, kuin tytöt. 😉

Tässä tämä postaukseni tällä kertaa… palaan taas ylihuomenna uuden postauksen kera. 😉 Muistakaapa käydä osallistumassa arvontaan, jossa palkintona koruja ja kosmetiikkaa. Äänestä oma suosikki look Chicks’n’Cars -malleista. Osallistumisaika päättyy sunnuntaina.

X