Glitz & Glam

Kohtalokas meikki Lancomella

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tässä eräs päivä oli ihan sellainen fiilis, että on saatava dramaattinen ja kohtalokkaan näköinen look. En ollut pitkään aikaan käyttänyt Lancomen minipalettiani ja muistin, että ko. paletissa on ihana violettinen harmaa, joka oli juuri sitä mitä sinä päivänä halusin.

Look on juuri sellainen kun hainkin. Vaalea, lähes valkoinen iho, jossa vain kevyesti poskipunaa. Meikkipohjana Lily Lolon mineraalipohja Porcelein. Poskipunana NYX Mosaic Powder Plummy.

Huulimeikin sävyn valitsin hiuskoristeeni mukaan, joka sointuu kivasti silmämeikin sävyihin. Huulet rajasin NYXin rajauskynällä Mauve ja huulikiilloksi NYX Round Lip Gloss Wild Orchid.

Itseäni tämä meikki miellytti ja minulla on ollut niin ikävä näitä tälläisiä meikkauksia, sillä tykkään kaikista eniten tämän tyyppisistä.

Kulmaluulla ja sisänurkassa Lancomen paletin matta vaalea Daylight. Liikkuvan luomen sisänurkassa Make Up Storen Eyedustia Chrome ja loppuosassa liikuvaa luonta Lancome paletin violettinen harmaa Snap. Luomivaossa ja alaluomella paletin musta Statuesque. Varjostuksessa, häivytyksessä ja alaluomen häivytyksessä Snap.

Pitkälle vedetty rajaus mustalla geelilinerilla ja pehmennys mustalla luomivärillä. Alaluomen sisärajauksessa Urban Decay 24/7 Glide-on Zero kajal-kynä.

Käytin tässä meikissä kaikkia muita paitsi punaista Visionarya ja lisäksi oli Make Up Storen Chrome. Olen ostanut Lancomen minipaletin ACW:ltä, missä ne maksavat 4,99 dollaria. 😉 Tilasin silloin 3 eri palettia, joista yhden annoin ystävälleni ja kaksi pidin itselläni. Toisella olen tainnut tehdä meikin vasta kerran, joten taidan kaivaa sen myös esiin ja käyttööni. 🙂

Eilen meillä teatterilla oli ensimmäinen valmistava harjoitus, eli tarkoittaa sitä, että ensimmäistä kertaa oli maskit, meikit, kampaukset, peruukin ja kaikki vaatteet näytöksen läpimeno harjoituksessa. Tällä hetkellä on myös bändikin mukana jokaisessa harjoituksessa ja kaikki tapahtuu oikeilla valoilla ja mukana on joka ikinen elementti ja tarvike. Hyvässä mallissa siis! 🙂 Maskeissa ja meikeissä hiulaan vielä tummuusasteita, sillä kun katson katsomossa näyttelijöitä heidän ollessa näyttämöllä niissä oikeissa valaistuksissa, niin tummuus katoaa. Huomenna onkin sitten näytöksen valokuvaus ja minun tehtävänä on tehdä toisesta päätähdestä viimeisen päälle hiulatun näköinen kaunotar. Pia Lunkka on todella mahtava näky näyttämöllä upeissa yksityiskohtaisissa vaatteissaan ja dramaattisessa meikissään. On minulle aika jännittävää meikata näyttelijää, joka on ollut Raili Hulkkosen meikattavana ja maskeerattavana. Kun tuo Raili tosiaan on tehnyt kauemmin näitä hommia kun minä olen ollut olemassa. 😀 Cabaret musikaali tulee ensi-iltaan lauantaina 24.9. Musikaalista ja näytösaikatauluista löytyy lisää Kotkan teatterin sivuilta. 😉 Käykää tsekkaas, jos ette vielä ole käyneet.

X