Glitz & Glam

Konservatiivisempi joka paikan meikki

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Meikkinä tällä kertaa meikki joka toimii tilanteessa kuin tilanteessa.

Värimaailma on neutraalia taupea ja vaaleaa. 

Konservatiivisemman kokonaisuuden kruunaa helmikorut. En ole ikinä ennen voinut sietää (tai edes ymmärtää) valkoisia helmiä. Olen pitänyt niitä niin mummomaisina ja typerinä koruina, mutta jostakin syystä pidän niistä nykyää. 😀 Olenko mieleltäni nykyää vanha vai alanko vain olla avarakatseisempi käyttämään laidasta laitaan eri tyylisiä meikkauksia, vaatteita, asusteita ja koruja? Mene ja tiedä, ehkä? 😉

Kokonaisuus on sellainen, että jos ei ole aivan varma joidenkin juhlien tai tilaisuuden luonteesta, niin tälläinen ei mene yli, ei jää ”ali”, ei herätä liikaa huomiota, mutta ilme on huoliteltu, raikas ja uskottava. Tilaisuus voi olla häät, ristiäiset, hautajaiset, työpalaveri, työhaastattelu (riippuen nyt tietysti hieman työstä ja alasta), julkinen esiintyminen, eli ihan mikä vain.

Sisänurkassa, liikkuvalla luomella ja kulmaluulla Avonin Precision Glimmer White, joka on erittäin hohtava vaalea luomiväri.
Ulkonurkassa ja luomivaossa Lancômen Volcano, joka on ihanan hohtava ja kaunis taupen sävyinen luomiväri. Olen häivytellyt luomivärit huolellisesti ilman rajoja ja liikkuvalla luomella sävyt sulautuvat toisiinsa.
Alaluomella samat luomivärit ja käyttötapa kuin yläluomellakin.

Rajaus MeMeMen mustalla kajal-kynällä.

Ripsivärinä Sensai 38 C Volumising maskara.

Huulikiiltona kauniin hohtava MeMeMen Light Me Up Lipgloss sävyltään Illuminate.

Kysyisin teiltä taas teknisiä juttuja blogista. Näkyykö teille kenellekään Google-käyttäjäraati? Toissapäivänä se vain katosi, enkä saa tehtyä sille mitään. 🙁 Osaisikohan kukaan auttaa minua? En uskalla poistaa Google-käyttäjäraatia gadgeteista ja asentaa sitä uudestaan, kun en tiedä nollaantuuko lukijat, eli katoaako Glitz & Glam kaikkien lukijoiden listalta? Help me, jos joku osaa! Olisin todella, todella kiitollinen avusta. 🙂

X