Glitz & Glam

Kosmetiikkajoulukalenterin 1. luukku

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tästä alkaa esittely arpomastani kosmetiikkajoulukalenterin luukuista. En viitsinyt liittää tätä postausta pitkään meikkitutoriaalipostaukseen, joten postaan tämän omana postauksenaan.

Ensimmäisestä luukusta kalenterin voittaja on saanut Laveran uutuushuulivoiteen. Laveran Lip Balm Repair sisältää luomugranaattiomenaa ja parapähkinää. Erityisesti rohtuneille huulille talvipakkasilla. Huulivoide lupaa pitkäaikaista kosteutusta ja suojaa rohtuneille huulille. Tämä huulivoide on sävytön.

Valitsin tämän huulivoiteen Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenteriin, koska se on uutuus, pakkaus väriltään punainen ja se on erityisesti talvipakkasilla suojaa ja kosteutta antava. Lisäksi luomuhuulivoiteet ovat kovin suosittuja, niin ajattelin, että tämä voisi olla kiva ja tarpeellinen tuote kalenteriin.

En itse ole tätä testannut, mutta minulla odottaa pari muuta Laveran uutuusvoidetta, jotka sain messuilta. Joulukalenterissa oleva huulivoide on ajautunut minulle muistaakseni bloggaajamiitin goodie bagista.

Saattaa olla, että postaan muutaman muunkin kalenterin sisällön esittelypostauksen aina omana postauksena myöhemmin päivällä. Riippuen siitä, mitä julkaisen aamun klo 7.00 postauksessa. Tunnisteella Joulukalenteri, löydätte sitten nämä Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenterin esittelyt.

Täytyykin kohta napsaista kuva Instagramiin viime kuun suosikeista ja tietysti mitä sain omasta Kicksin joulukalenteristani.

Ihanaa alkanutta joulukuuta! 🙂

Lue myös

X