Glitz & Glam

Kosmetiikkajoulukalenterin 9. luukku

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Muistutan vielä, että tällä viikolla tulee näitä postauksia toden teolla, sillä Glitz & Glamissa vietetään hiusviikkoa, joka sisältää kampauksia. Aamuisin klo 7.00 tulee aina päivän pääpostaus ja iltapäivisin näitä kosmetiikkajoulukalenterin sisällön paljastuksia. Tämän aamuinen hiustutoriaali löytyy täältä.

9. päivän luukusta Glitz & Glamin joulukalenterin voittanut sai Essien uuden Luxeffects -kynsilakan. Tosin minun mokani vuoksi Elli oli saanut tämän kynsilakan jo itsenäisyyspäivänä, sillä unohtui ilmeisesti pisteet numeroiden perästä. Huuups! On aika vaikea erottaa numerot 6 ja 9, jos perässä ei ole pistettä. 

Tämä kultainen Rock at the Top päätyi joulukalenteriin. Ajattelin, että ruusukultainen Summit of Style riittää minulle, joten ilahdutan jotakin toista tällä keltakultaisella glitter-päällyslakalla.

Esittelin tässä postauksessa Essien uudet Luxeffects -kynsilakat. Kuvassa toinen uutuuksista, Summit of Style.

Ideani oli, että kalenterin voittaja voi sitten tehdä näyttävät joulukynnet itselleen Zoyn Kristillä (kiitos Elli, kun kerroit kynsilakan nimen) ja Essien kultaisella Rock at the Top -kynsilakoilla.

Joko teillä on tiedossa, mitä jouluna kynsille? Minulla on ollut tapana, että joulukynteni ovat joulumme teemaväriset. Päätin, että toisena vuonna peräkkäin meillä on punainen joulu ja sen vuoksi kynsille jotain punaista. En vain vielä tiedä mitä laittaisin?

Huomenna aamulla klo 7.00 tulee taas seuraava hiustutoriaalipostaus, joten jos hiuspostauksia olet kaivannut Glitz & Glamiin, niin nyt niitä on koko viikon edestä.

Essie saatu blogin kautta ja Zoya voitettu blogimiitin arpajaisista.

Lue myös

X