Huulimeikit

Kosmetiikkakalenterin 10. luukku

10.12.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tällä viikolla vietetään Glitz & Glamissa hiusviikkoa. Aamulla julkaisin tutoriaalipostauksen pikakampaukseen, jonne pääsee tästä. Huomenna klo 7.00 taas uusi kampaustutoriaali.

Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenterista löytyi tänään Chanel Rouge Allure Laque Luminous Satin Lip Laquer, sävy 79 Mandarin.

Chanel on niin tyylikäs… *huokaa* Sävyltään Mandarin ei ole rehellinen oranssi, vaan hyvin lämmin ja oranssinen nudesävy. Siinä on näyttävä kultainen shimmer. En viitsinyt kuvata tätä huulilakkaa avonaisena, jotta tuotteen hygieenisyys säilyy. Toivottavasti kalenterin voittanut Elli pitää tästä huulilakasta.

Vähän tylsä esitellä luksusmainen Chanelin tuote, mutta kuvissa ei näy sävyn hienoutta. Noh, etsin googlettamalla ja täältä pääsette katsomaan Mandarinin sävyä tarkemmin. (skrollatkaa melkein alas asti)

Kuinkas monta luukkua tässä onkaan vielä? Yksi, kaksi, kolme… 14! Apua, kaksi viikkoa jouluun! Onneksi lahjat on lähes hankittu, joten siinä ei enää ole suurempia stressejä. Kaikkea muuta tekemistä vielä riittäisi.

Stressitöntä joulun odotusta ja valmistautumista!

Kommentit (4)

Niinhän se on! Miksi lapsena jouluun oli aina niin pitkä aika ja nyt vuosi vuodelta se tulee aina niin yllättäen? 😀

Täällä ilmoittautuu yksi kateellinen 😀

Voi sinuu. 😀

Herranjumala,enhän mä edes tajunnu et joulu on jo noin lähellä! 😮 Tänne tais nyt sit se paniikki hiipiä.. 😀

Niinhän se on! Miksi lapsena jouluun oli aina niin pitkä aika ja nyt vuosi vuodelta se tulee aina niin yllättäen? 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *