Glitz & Glam

Kosmetiikkakalenterin 12. luukku

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Joulukalenterit alkavat olla jo puolessa välissä. Herranjestas, kun aika menee nopeaa! Puolivälin kunniaksi valitsin 12. luukkuun vähän ylellisemmän tuotteen.

Aamulla julkaisin tutoriaalin nopeaan bilekampaukseen. Kampaustutoriaali löytyy täältä, jos kiinnostuit. Mutta nyt siihen kosmetiikkakalenterin sisällön paljastamiseen.

Glitz & Glamin joulukalenterin voittanut Elli avasi tänään luukustaan Diorin Diorblush Glowing Color Powder Blush -poskipunan, sävyssä 829 Touch of Blush. Glowing Color Powder Blush -poskipunissa on ideana, että niissä on pigmenttinen puna ja hehkua tuova puna erikseen. Kun siveltimellä pyyhkäisee molempien päältä, saa poskille upean, luonnollisesti hehkuvan kasvomeikin. Glowing Color Powder Blush -poskipunat ovat ilmeisesti nyt lopetettu ja ne ovat korvattu kokonaan Vibrant Colour Powder Blush -poskipunilla.

Minulla itselläni on kaksi muuta sävyä, jotka ajattelin vilauttaa tässä samassa postauksessa.

939 Rosebud hieman savuisempi sävyltään, kuin Touch of Blush, joka on kirkkaampi. Rosebud on sävyltään vanharoosa.

Rosebud on ollut aika paljon käytössä viime aikoina. Tämä poskipuna esiintyi Pied-De-Poule -meikkipostauksessani, jossa esittelin Diorin yhtä uutta viisikkoa. Postaukseen pääsee tästä.

533 Passion Fruit on sävyltään persikkainen ja lämpimämpi. Käytin viime talvena Passion Fruitia jonkun verran, mutta nyt on tämä poskipuna jäänyt käyttämättä. Ehkä minä taas innostun uudelleen tällaisesta hyvin luonnollisesta poskipunasta.

Passion Fruit esiintyi Diorin viisikko Grègen esittelypostauksessa. Yksi minun lemppariviisikoitani tämä mainitsemani Grège, josta postausta täällä.

Passion Fruit oli poskilla myös toisessa Trafalgar -meikkipostauksessa. Postaukseen pääsee tästä.

Tässä olisi enää toiset 12 luukkua jäljellä. Joulu on jo ovella. Mukavaa viikonloppua kaikille! Huomenna taas aamulla klo 7.00 tulee uusi kampaustutoriaali.

Lue myös

X