Meikit

Kosmetiikkakalenterin 13. luukku

13.12.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Aamulla julkaisin juhlakampaustutoriaalin lyhyemmille hiuksille. Hiusmallina toimi oma äitini. Postaukseen pääsee tästä.

Kosmetiikkakalenterin 13. luukusta avautui kalenterin voittaneelle meikkiväline. Minulla oli yksi ylimääräinen pinkki BeautyBayn Blending Sponge -meikkisieni. Tämä on periaatteessa kopio alkuperäisestä Beauty Blenderistä. Ihan originellista minulla ei ole kokemusta, mutta tästä BeautyBayn versiosta on.

Kaivoin vanhoista kuvistani lisämateriaalia tähän postaukseen. Ihan piinkovaa tutkimusta en ole meikkisienellä tehnyt, sillä mielestäni Blending Sponge ei voittanut hyvää meikkisivellintä. Tästä syystä testailuni jäivät pariin, kolmeen kertaan.

Ideanahan on, että meikkisieni kastellaan läpimäräksi ja puristetaan ylimääräinen vesi pois. 

Kosteus tekee meikkisienen pehmeämmäksi. Sitten vain ”tuputtelemalla” levitetään meikkivoide kasvoille sientä apuna käyttäen.

Ehkä minä tämän talven aikana paneudun näiden meikkisienien maailmaan. Minulla on odottamassa toisen valmistajan vastaavia meikkisieniä. Otanpas asiakseni tämän talven aikana.

Joka tapauksessa kalenterin voittanut pääsee kokeilemaan meikkisientä, jos ei vielä ole ennättänyt näihin tutustumaan.

Onko Beauty Blender ainut ja oikea, vai onko näistä ”kopioista” vastustajaksi? Minulla ei siitä ole mitään havaintoa, sillä en ole testannut sitä aitoa ja alkuperäistä. Täytyisi korjata tämä aukko sivistyksestäni.

Kommentit (11)

Mullakin se RT on noussut ykköseksi meikkivoiteen levittäjänä. Käytän kuivana.

Beauty Blenderiä en ole kokeillu, mutta ainakin Real Techniquesin vastaava on oikein mainio väline 🙂

Mullakin se RT on noussut ykköseksi meikkivoiteen levittäjänä. Käytän kuivana.

Hei, joo! Moni on kehunnu RT:n sientä.

Mulla on Beauty Blender, ja on kyllä paljon parempi kun mun vanhat sienet 🙂 😀 <3

Tuo BeautyBayn sieni on myös parempi, kuin tavalliset sienet. 🙂 Muista BB-sienistä ei ole kokemusta, kun en ole vielä ennättänyt testailemaan eräitä saamiani. 🙂

Monet ”munasienet” on kokeiltu: Beauty Bayn oli mielestäni huonoimmasta päästä eli ei kasteltunakaan juuri laajentunut tai pehmentynyt. Real techniquesin oli hyvä. Originaali Beauty Blender kahden edellämainitun välimaastosta: menettelee, mutta mielestäni siihen hintaan varsinkin pitäisi jo tulla merkittävämpi wau-efekti. Voiton vie, yllättävää kyllä, Yves Rocherin sieni! Suosittelen myös aiempaa englantilaista suosikkiani Cosmopolitan-merkiltä; sitä vaan ei tahdo enää saada mistään eli liekö valmistus lopetettu.

Joo, huomasin, että se ei laajentunut. Olen lukenut muista sienistä, että laajentuminen tulisi tapahtuma.

Ai YR:lläkin on omansa?! No sitä en tiennytkään. Kiitti tiedosta! 🙂

Mä sain tän Beauty Bayn version joskus tilaajalahjana, ja en ihan hirveän ihastunut ollut. Kyllähän se meikkivoidetta levitti, mutta prosessi tuntui paljon työläämmältä kuin yleensä. Ja sieni oli paljon kovempi tuntumaltaan kuin odotin. Eikä edes levittämisjälki tehnyt mitään hienoa ihohuokosten blurrausefektiä, joten vähän pettymykseksi jäi, eikä oikeastaan kiinnosta kokeilla muitakaan sieniä tai munia.

No, se hyvä puoli tuossa oli, että tuolla terävällä päällä oli todella kätevä levittää ja häivytellä peiteaine silmänalusille. Sivelemällä sa levitettyä ainetta juuri siihen kohtaan mihin haluaa ja painelemalla häivyteltyä rajat. Mutta tuohon käyttöön taas tuo muoto on vähän epäkäytännöllinen, joten sienen käyttö on vähän hiipunut. Olen nyt vielä testannut sen jokaisen uuden meikkivoiteen kanssa, että sattuisiko joku tietty tuote kuitenkin toimimaan nimenomaan sen kanssa ihan täydellisesti:)

Minä muuten pidin kanssa tuon sienen terävästä päästä. 🙂 Olen nykyään vaan niin siveltimien käyttäjä, että on paneuduttava todenteolla uusien tapojen opiskeluun. 😀 Aikoinaan otti aikansa, että päätin tarttua meikkivoidesiveltimiin, mutta kun tajusin niiden hienouden, jäin sille tielle. Ei saisi näin kangistua kaavoihinsa. 😀

Mä en ole koskaan ollut tykästynyt näihin tämmösiin sieniin, mutta Mariela Sarkiman meikkisieni on mielestäni huippu 🙂 Yleensä heitän meikkisienet välittömästi käytön jälkeen roskiin, mutta Marielan sientä olen vaan pessyt ja pessyt, ja se on kestänyt hyvänä pitkään 🙂

Se on kyllä hyvä, mutta itselläni sen käyttö on jäänyt meikkipuuterin levitykseen. 😀

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *