Glitz & Glam

Kosmetiikkakalenterin 13. luukku

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Aamulla julkaisin juhlakampaustutoriaalin lyhyemmille hiuksille. Hiusmallina toimi oma äitini. Postaukseen pääsee tästä.

Kosmetiikkakalenterin 13. luukusta avautui kalenterin voittaneelle meikkiväline. Minulla oli yksi ylimääräinen pinkki BeautyBayn Blending Sponge -meikkisieni. Tämä on periaatteessa kopio alkuperäisestä Beauty Blenderistä. Ihan originellista minulla ei ole kokemusta, mutta tästä BeautyBayn versiosta on.

Kaivoin vanhoista kuvistani lisämateriaalia tähän postaukseen. Ihan piinkovaa tutkimusta en ole meikkisienellä tehnyt, sillä mielestäni Blending Sponge ei voittanut hyvää meikkisivellintä. Tästä syystä testailuni jäivät pariin, kolmeen kertaan.

Ideanahan on, että meikkisieni kastellaan läpimäräksi ja puristetaan ylimääräinen vesi pois. 

Kosteus tekee meikkisienen pehmeämmäksi. Sitten vain ”tuputtelemalla” levitetään meikkivoide kasvoille sientä apuna käyttäen.

Ehkä minä tämän talven aikana paneudun näiden meikkisienien maailmaan. Minulla on odottamassa toisen valmistajan vastaavia meikkisieniä. Otanpas asiakseni tämän talven aikana.

Joka tapauksessa kalenterin voittanut pääsee kokeilemaan meikkisientä, jos ei vielä ole ennättänyt näihin tutustumaan.

Onko Beauty Blender ainut ja oikea, vai onko näistä ”kopioista” vastustajaksi? Minulla ei siitä ole mitään havaintoa, sillä en ole testannut sitä aitoa ja alkuperäistä. Täytyisi korjata tämä aukko sivistyksestäni.

Lue myös

X