Glitz & Glam

Kosmetiikkakalenterin 14. luukku

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänä aamuna postasin tutoriaalin lämpörullakiharoihin ja samalla esittelin Remingtonin uudet lämpörullat, jotka ovat hieman erilaiset. Aamuiseen postaukseeni pääsee tästä. Hiusviikko ei päättynyt tänään, vaan se jatkuu vielä pari päivää tulevalla viikolla.

14. luukusta Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenterista on Elli saanut IsaDoran trio-luomivärin 89 Treasure Island. Kolme värikästä ja yhteensopivaa sävyä. Ehdottomasti rohkeille meikkaajille ja värejä rakastaville.

Sain tämän trion jostakin goodie bagista ja ajattelin laittaa tämän kalenteriin, koska itseni tuntien, en meikkaisi tällä, kuin kerran tai pari. En tietenkään tiennyt/tiedä onko kalenterin voittanut rohkea värien käyttäjä, mutta ainakin pääsee kokeilemaan. Uudenvuoden meikki kenties?

Kimallusta sitten tällä 4. luukusta tulleella Twist-Up Eye Gloss -luomivärillä. Lisäkimalluksen voisi laittaa vaikka liikkuvalle luomelle, sisänurkkaan tai alaluomelle. Variaatioita on monia.

Minulla on muutama IsaDoran trio-luomiväripaletti. Olen tykännyt niistä, vaikka koostumus onkin hieman kuivahko. Treasure Island on kyllä herkku värimaailmaltaan, mutta päätin, että laitan sen iskemättömänä mieluummin parempaan kotiin. Minulla se jäisi pölyyntymään, kun olen niin nynny värienkäyttäjä nykyään.

Mukavaa sunnuntaita kaikille!

IsaDora Treasure Island -paletti saatu goodie bagistä.

Lue myös

X