Glitz & Glam

Kosmetiikkakalenterin 16. luukku

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Aamulla postasin toistaiseksi viimeisen kampaustutoriaalin, jonne pääsee tästä. Kiitän vielä kerran mielenkiinnostanne, sillä kyllä kävijämääristä päätellen aihe kiinnosti. Yritän jatkossa tuoda blogiini enemmän kampaustutoriaaleja. Voihan se olla, että seuraava inspiraatio iskee vasta ensi kesänä, mutta sen näkee sitten.

Aamuisen postauksen lookissa näkynyt huulipuna olisi tämän 16. luukun aiheena.

Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenterista paljastui Ellille tänään Oriflamen The One -huulipuna, sävyssä Sweet Tangerine.

Sain joskus alkusyksystä Oriflamen tuotteita testiini ja niistä yksi oli tämä Sweet Tangerine. Katsoin sävyä vain hylsystä ja olin vähän, että yh! Liian lämmin ja kirkas pinkki minulle. Ehkä kesällä sitten kokeilen.

Lokakuussa I love me -messuilla kävin Oriflamen osastolla Mervi Markkasen meikattavana. Hän valitsi minulle huulipunaksi (kuten oli kuulemma monelle muullekin meikattavalleen bloggaajalle) sävyn Sweet Tangerine. Hieman muljautin silmiäni nähdessäni sävyn, mutta päätin luottaa ammattilaiseen, joka tuntee tuotteet.

Sävy oli aivan erilainen huulilla. Mervi kertoi myös miksi? Hän rajasi huuleni punaisella rajauskynällä ja väritteli hieman pohjaa.

Myöhemmin sain Oriflamelta tuotteet testiini, joita Mervi minulle meikissä käytti. Silloin huomasin, että minulla on tuplat tuota veikeää huulipunasävyä Sweet Tangerine. Päätin, että toinen menee sitten siihen arvottavaan joulukalenteriin.

Lähetyksestä oli jäänyt pois Mervin käyttämä huultenrajauskynä, mutta en jaksanut kysellä sen perään. Käytin omassa meikissäni eri merkin huultenrajauskynää, sillä kyllähän minulta tummanpunaisia rajauskyniä löytyy.

En enää tässä vaiheessa muista 100% varmuudella, että käytinkö NYXin vai Grimasin rajauskynääni, mutta sen huomasin, että huulimeikkini muuttui sen vuoksi viileämmäksi. Rajauskynän valinnalla on merkitystä. Veikeä sävy, josta on niin moneksi vain kynän sävyä vaihtelemalla. Ilman rajauskynää Sweet Tangerine on paljon oranssisempi pinkki.

Kun muuten hieman soimasin täällä esittelemääni Oriflamen huulipunaa, niin voin sanoa, että Sweet Tangerinessa on aivan erilainen koostumus. Pehmeä, liukkaampi, kermainen ja miellyttävä koostumus. Huulipuna on hyvin pigmenttinen ja mattainen, ainoastaan hieman kiiltäväksi jättävä, mutta ei ollenkaan helmiäistä tai kimallusta.

Oriflamen The One -huulipunat maksavat 12,00 €, mutta kuvastokosmetiikalla on usein tapana olla kampanjahinnoissa. Jos mietit, että kokeilisiko The One -huulipunia, niin minun suositus on, että jätä ne helmiäismäiset hankkimatta, mutta suosittelen creme-punia. Ei Mervi Markkanen turhaan kehunut Sweet Tangerinia, sillä itsekin koin sen erinomaiseksi huulipunaksi.

Täältä muuten löytyy Oriflamen The One -huulipunien sävyvalikoimaa. Myös konsulenttien kautta pystyy tilaamaan Oriflamen tuotteita.

Huomenna olisi tarkoitus esitellä teille GloriaBox, jonka sain eilen postista. Minulla on kyllä pieni ongelma. Olen tänään koko päivän töissä, mutta taidan ottaa boxin mukaan ja kuvaan sen töissä ollessani jossain välissä. Olenhan kuvausstudiolla keikalla. Tai sitten pyydän ammattilaiskuvaajaa kuvaamaan tuotteet sillä välin, kun minä meikkaan ja kampaan asiakasta. Ei huano idea! 😀

Mukavaa tiistaita kaikille! Huomenna sitten gloriaa, vaikka kännykkäkuvilla kuvitettuna, jos ei muuten.

Oriflamen The One Sweet Tangerine saatu blogin kautta.

Lue myös

X