Glitz & Glam

5 parasta kosteuttavaa kasvosuihketta - ihoa hoitavat kasvosuihkeet

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä
Postauksessa saatuja tuotteita

Oikein ihanaa sunnuntaita! Palaan tänään Tukholman risteilyltä. Ensi viikolla näytän, mitä kaikkea tuli ostettua. Mutta tänään tosiaan 5 parasta. Aihe syntyi lukijan toiveesta, että listaisin 5 parasta kosteuttavaa kasvosuihketta. Kasvosuihkeita on monenlaisia. Toiset pohjustavat, toiset kiinnittävät meikkiä, toiset kosteuttavat ihoa erityisen paljon. Olen tehnyt erilaisia kasvosuihkelistauksia, mutta tällaista ihonhoidollista en vielä ole tehnyt.

Kosteuttavia kasvosuihkeita voi kanssa käyttää meikin päälle. Joskus ilmastointi ja kuiva huoneilma saattavat saada meikkipohjan kuivahtamaan, joten kosteuttava suihke saa kasvot taas näyttämään freesiltä. Varsinkin lentokoneessa! Minulla ainakin iho huutaa kosteutta lennon jälkeen. Jos matkakohde ei ole trooppinen ja kostea, tarvitsen kosteuttavaa suihketta. Itse en ole ollut pitkällä lennolla, mutta kuulemma kosteussuihke silloin pelastaa.

Kosteuttavaa suihketta voi käyttää hoitonesteen tapaan. Sen voi suihkuttaa suoraan puhtaille kasvoilleen. Ei tarvitse välttämättä käsiä, mutta kyllähän kevyt painelu viimeistelee hyvin kosteutuksen imeytymistä. Tällä tavoin käytettynä, kosteussuihke on ihonhoidollinen tuote.

Kosteussuihketta voi käyttää meikin pohjustamiseen. Minulla on tapana käyttää suihkeita meikkisienen kostuttamiseen. Toki suihkeen voi suihkauttaa suoraan kasvoille juuri ennen meikkivoiteen levittämistä. Meikkisieni on vaan ollut mielestäni mukava tapa käyttää suihkeita. Voin valita jonkun superkosteuttavan talviaikana ja kesällä sitten kiinnittävän. Lue täältä tästä vinkistäni!

ELIZABETH ARDEN EIGHT HOUR MIRACLE HYDRATING MIST

Tämä on kestosuosikkini sekä suihke, jota olen monesti suositellut. Todella laadukas suihkemekanismi. Sumu on erittäin hienojakoinen. Kasvot eivät ole koskaan roiskeita täynnä, vaan suihke on ihana kosteushuntu kasvoille. Elizabeth Ardenin kasvosuihke soveltuu mahtavasti puhtaille kasvoille, meikkaukseen sekä meikattujen tai meikkaamattomien kasvojen kosteutukseen pitkin päivää. Iho saa antioksidantteja ja vitamiineja kosteuden lisäksi.

Pullon koko on todella kivasti käteen sopiva. Mahtuu käsilaukkuun ja matkoille mukaan. Todella ihana suihke myös rauhoittamaan ihoa. Esimerkiksi aurinkoihottumalle olen käyttänyt rauhoittavana kosteuttajana, jonka päälle olen sitten levittänyt jankimman voiteen.

Täältä löydät vanhan postaukseni suihkeesta!

Hinta: 24,45-28,00 € / 100 ml
Saatavuus: Eleven*, Kicks*, Bangerhead* ja Lookfantastic* sekä Stockmann

ZIAJA ACAI BERRY FACE TONER WITH HYALURONIC ACID

Edullinen, mutta mahtavasti ihoa kosteuttava Ziajan kasvosuihke. Tämä suihke yllätti minut. Se todella antaa virkistävän kosteuden ja sopii mahtavasti ihonhoitoon. Tällä voi hyvin korvata kosteuttavan hoitonesteen, jos ei viitsi käsin nestettä iholle annostella.

Suihkemekanismi on yllättävän hyvä näin edulliseksi merkiksi. Ei tietenkään utuinen sumu, mutta melko tasainen. Joskus on kalliimmalla merkillä todella roiskiva ja kasvoja kasteleva suihkepullo. Ziajan suihkeessa on yllättävän hyvä suihke. Hyaluronihappoa sisältävä kasvosuihke toimii hyvin ihonhoitotuotteena, mutta myös näppärä tuote meikkisienen kostutukseen ja meikin päälle käytettäväksi vaikka pitkin päivää.

Hinta: 7,90 € / 200 ml
Saatavuus: tavaratalot, kuten Sokos ja Stockmann

GLAMGLOW GLOWSETTER MAKEUP SETTING SPRAY

Glamglown pinkki kasvosuihke näyttää upealta, mutta se myös on sitä. Keveästi kookokselle tuoksuva kasvosuihke kulkee nimellä makeup setting spray, mutta on mielestäni enemmänkin kosteussuihke. Tuotteessa ei ole kalvonmuodostajia, joten se ei tee meikin päälle kestoa parantavaa suojaa.

Kosteussuihkeen sumu on äärimmäisen hienojakoinen. Ihastuttava käyttää meikin päälle sekä meikittömille kasvoille.

Täältä löydät aikaisemman esittelyni suihkeesta!

Hinta: 12,50 € / 30 ml ja 29,90 € / 110 ml
Saatavuus: Kicks* ja Lookfantastic* sekä Sokos ja Stockmann

PATYKA HYDRA-DEFENSE ANTI-POLLUTION MIST

Sitten nostan listalle kasvosuihkeen ylellisemmän luonnonkosmetiikan genrestä. Patykan kasvosuihke lupaa suojaa sinistä valoa vastaan, mutta en tiedä tarvitseeko iho siltä suojaa. Silmien suojaamisesta kyllä nyt puhutaan, mutta siitäkin olen lukenut ristiriitaista kommenttia asiantuntijoilta. Tiedoksi nyt kuitenkin, että kasvosuihke lupaa suojan esimerkiksi elektroniikkalaitteiden sinistä valoa vastaan. Lisäksi tämä uuden ajan kasvosuihkeeksi kutsuttu suihke suojaa ilmansaasteilta ja ennenaikaiselta vanhenemiselta sekä kosteuttaa ihoa. Meikkiäkin lupaa kiinnittää. Olen huomannut, että Patyka on hieman meikkiä kiinnittävä. Se tekee kalvomaisen, mutta ei kiristävän tunteen kasvoille.

Patyka on pakattu painepakkauspulloon, mutta yllätyin siitä, että pullossa ei ole voimakasta painetta. Siksi suihke tulee ravistella kunnolla ennen käyttöä. Suihketta suihkutetaan kasvoille noin 20 sentin päästä kasvoista. Valmistaja neuvoo 2-3 pitkää painallusta ympäri kasvoja. Olen huomannut, että jos ei ravista kunnolla ja tekee lyhyitä painalluksia, saattaa sumutin roiskia. Vaatii kyllä vähän harjoittelua. Mutta tuote itsessään on ihana kasvoilla. Niin meikittömillä kuin meikatuilla. Tuoksu on ylellinen. Ensimmäinen luonnonkosmetiikan kasvosuihke, josta olen innostunut.

Hinta: 19,90 € / 40 ml
Saatavuus: Jolie*

PIXI GLOW MIST

Mitä olisikaan suihkeita käsittelevä postaus ilman Pixi Glow Mistiä? Joopajoo, olen tämän kasvosuihkeen ylistänyt niin monesti ja niin monessa paikassa, että pitkäaikaisilla vakilukijoilla tunkee jo korvista. Pahoitteluni! Tämä on vaan niin hyvä ja niin uniikki sekä monikäyttöinen. Meikkiä Pixin Glow Mist ei kiinnitä suojakalvoin, mutta melkein kaiken muun se tekee. Kaksifaasinen kasvosuihke kosteuttaa ja suojaa ihoa. Öljy antaa upean hehkun kasvoille, joka on se glow! Suihke tulee ravistaa kunnolla ennen käyttöä. Silloin öljy sekoittuu hetkellisesti nesteeseen. Ihosta ei tule rasvainen, vaan se on kosteutettu ja glow!

Haluan vielä näyttää, kuinka Pixi Glow Mist toimii meikin päälle, jossa iho on kuiva ja puuteria liikaa.

Pari suihkausta ja tadaa! Iho näyttääkin paremmalta. Pixi Glow Mist on kuivaihoisen tuote, mutta soveltuu erinomaisesti normaalille ja sekaiholle. Aikuinen iho saa tällä suihkeella näppärästi kosteutta sekä suojan kosteuden haihtumista vastaan. Samalla ihosta tulee hehkuva.

Täältä voit lukea yhden postauksen, jossa tuotetta esittelen.

Hinta: 21,45-24,10 € / 80 ml
Saatavuus: Eleven*, Kicks*, Bangerhead*, Lookfantastic*

PIXI VITAMIN WAKEUP MIST

Bonuksena vinkkaan vielä Pixin toisesta kasvosuihkeesta, Pixi Vitamin Wakeup Mist. Todella virkistävä ja ihoa sekä mieltä herättelevä kasvosuihke on parhaimmillaan ihonhoidossa, ennen kosteusvoidetta sekä meikkisienen kostutukseen. Saat todella kostealta ja mahtavan nahkealta tuntuvan ihon. Jokainen kosteusfriikki tietää sen ihanan nahkeuden, jota on vähän haastavaa saada tähän aikaan vuodesta. Pixi Vitamin Wakeup Mistillä sen saavuttaa.

Pixilla on monia ihania kasvosuihkeita. Melkein kaikki olen testannut. Täytyy vielä jossain vaiheessa kokeilla ruusuinen uutuus, Pixi Rose Glow Mist*.

Hinta: 24,10 € / 80 ml
Saatavuus: Eleven*, Kicks*, Bangerhead*

Tässä olivat 5 parasta kosteuttavaa kasvosuihketta. Kaikki soveltuvat ihonhoitoon ennen seerumia ja kasvovoidetta käytettäväksi, kosteuttavaksi pohjustajaksi juuri ennen meikkivoiteen levitystä, meikkisienen kostutukseen sekä meikin päälle ja pitkin päivää käytettäväksi.

VINKKI!
Laita kosteuttava kasvosuihke jääkaappiin. Saat aina virkistävän tunteen, kun kosteutat kasvojasi viileällä kasvosuihkeella. Varsinkin kesällä ihana!

Millä funktiolla sinä tykkäät käyttää kasvosuihketta? Kaikkiin, kuten minäkin, vain meikin päälle tai ihonhoitotuotteena?

 

X