Glitz & Glam

Koulussa tehtyjä päivämeikkejä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Laitetaanpa taas esittelyyn koulussa tehtyjä päivämeikkejä. Ensi viikolla meillä on sitten ensimmäinen meikkikoe ja se on päivämeikki. Jänskättää jo nyt hirveästi! 😀 Hiuksiin ja meikkiin on aikaa 1,5 tuntia ja meikkaushan tapahtuu peilin kautta! Eli meikkivoide, neutraloinnit, puuteroinnit ja luomivärit levitetään ja häivytellään peilin kautta. Asiakasta/mallia ei tuijotella suoraan muuten kun kulmia, rajauksia, ripsareita ja huulia tehdessä. Nyt alan pikku hiljaa oppia peilin kautta meikkailuun. Tietty sitä itseään meikkaa peilin kautta, mutta toisten meikkailu ei ole ihan niin helppoa kun miltä se kuulostaa. 😉

Ensimmäisenä viime viikon torstain meikki. Ideana mulla oli kylmyys meikissä, koska oli TODELLA kylmä aamu! Kaikki tuotteet on Graftobianin, paitsi eyeliner, joka on mun oma geeliliner.

Eilen tein hyvin vaalealle mallille nuden päivämeikin. Hain vaaleutta ja kuulautta nuoren naisen meikkiin. Tässä meikissä kaikki on toteutettu Graftobianilla. Rajaukset silmiin tein ruskealla luomivärillä.

Tämän päivän työssä oli ideana romanttinen ja herkkä päivämeikki. Tämä tyttö ei paljoa meikkiä olis edes tarvinnu, kun omaa tummat ja tuuheat kulmat ja ripset. *kade kade kaaaaaade* Meikki on toteutettu taas Graftobianin meikeillä. Tässä meikissä käytin mustaa ”kakkulineria”.

NOI RIPSET!!!!!

Tulen jossakin vaiheessa esittelemään enemmänkin ja tarkemmin Graftobianin tuotteita ja kerron niiden käytöstä jne. 😉
Suomessa Graftobiania myy www.pretty.fi  😉

X