Glitz & Glam

Koulutöitä: fantasiameikki, teemana ääretön kylmyys

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Koulussa oli fantasiameikki ja meille annettiin teemaksi ääretön kylmyys. Saimme siis muuten vapaat kädet työhön. Tässä tulee minun versioni kylmyydestä…

Kasvoille olen käyttänyt vaaleampaa meikkivoidetta, kuin mitä mallin iho on. Puuterointi on tehty NYXin Loose Powder Pure Shimmerillä, joka on erittäin kimalteinen ja hohtava irtopuuteri.

Korostin poskipäitä Graftobianin Luster Powder luomivärillä, joka oli väriltään Opal Ice. Varjostuksiin käytin sinistä Luster Powder luomiväriä sävyltään Twilight Teal. Poskille vähän punaksi kylmän sävyistä pinkkiä helmiäisluomiväriä.

Tässä kuvassa näkyy korostukset ja varjostukset hyvin.

Huulimeikin tein Graftobianin valkoisella huulikiillolla, johon sekoitin joukkoon Opal Ice luomiväriä.

Kulmakarvat on pohjustettu NYXin valkoisella silmämeikinpohjustajalla, jonka päälle levitin Graftobianin Luster Powder White Opalia. Sen jälkeen kiinnitin Make Up Storen hopeaa glitteriä Graftobianin Magic Set Mixing Liquidin avulla. Lopuksi harjasin maskaraharjalla kulmakarvoja ylöspäin.

Silmämeikki on pohjustettu valkoisella NYXin pohjustusvoiteella. Koko luomelle levitin Graftobianin White Opalia ja sen päälle sinisenä hohtavaa Opal Icea. Sinisen turkoosinen luomiväri on Graftobianin Twilight Teal. Yläluomen rajasin Make Up Storen turkoosilla Starry glitterillä ja Graftobianin Magic Set Mixing Liquidilla.

Silmän alle tein Make Up Storen hopealla Micro glitterillä ”rajauksen”. Ripsivärin laiton jälkeen lisäsin ripsien kärkiin vielä hopeista glitteriä.

Melkein kaikkia käyttämiäni tuotteita (paitsi ei Make Up Storea) myy Suomessa www.pretty.fi, eli Graftobiania ja NYXiä.

X