Glitz & Glam

Koulutöitä: haavoja ja ruhjeita. VAROITUS! Ei herkimpien silmille!!!

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Koulunkäyntini menee jo maskeerauksessa. Meille opetettiin haavat ja ruhjeet, sillä näitä tarvitsee tehdä teatteri- ja elokuva-alan maskeerauksissa. Tässä tulee kuvia tekemisistäni ja pari kuvaa luokkakaverini tekeleistä minulle. 😉 Nämä maskeeraus jutut kuuluvat myös minun koulutukseen ja siksi niitä tänne blogiinikin laitan, vaikka tiedän, että monia teitä ei nämä niinkään kiinnosta. Minähän olen harrastanut maskeerauksia jo ennen kouluakin. Olen tehnyt halloween-bileisiin meikkejä/maskeerauksia, joita löytyy täältä. Tätä juttua kirjoittaessa huomasin, että en ole tänne blogiini laittanutkaan ihan kaikkia, joten tarvii varmaan syksymmällä sitten laittaa halloweenia varten. 😉

Tässä elämäni ensimmäinen haavanteko. Aloitin heti vaikeammasta paikasta, eli ohimolta.

Seuraavaksi harjoittelin vähän suurempaa haavaa kaulalle. Tekoveri ehti valahtaa vähän juuri ennen kuvan ottamista, mutta on se silti aika aidon näköinen.

Lopuksi harjoittelin luodinreiän ohimolle.

Opettajamme teki demoksi otsaan luodinreiän. Luokkakaverini on aika hurjassa kunnossa olevan näköinen ja vieläkin ELOSSA! 😀

Tässä minun käsi johon luokkakaverini teki haavan.

Ja toinen hänen tekemä haava minulle.

Kaverikuva meistä. Vitsinä tässä oli, että olemme ”vähän” tapelleet ja saaneet käsirysyssä ”osumia”. 😀 Vielä pyssy ei ollut tullut kuvioihin. Minä siis ”ammuin” kaveriani ohimolle ja minua ”ammuttiin” rintakehään. 😉 Ihan hauskaa hommaa tuo haavojen ja luodinreikien teko, mutta vähän minua eto välillä, sillä en kestä haavoja ja verta.

Näihin haavoihin ja ruhjeisiin käytimme Grimasin tuotteita. Olen joskus aiemmin tilannut Punanaamiosta Grimasin kasvomaaleja ja pohjustuksen. Huomenna (teille siis tänään) menemme luokkamme kanssa käymään täältä Kouvolasta löytyvään Grimasin tuotteita myyvään liikkeeseen, jonka omistaa Markku Purho, joka toi ensimmäisenä Grimasin tuotteet Suomeen.

X