Glitz & Glam

Kubiss London – halpoja meikkejä

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Kukaan teistä ei ole voinut missata Kubiss Londonin tulemista Suomeen. Eihän? Moni blogi näistä on jo tainnut kirjoittaa. Kannan korteni kekoon ja esitän omat näkemykseni ja kokemukseni todella edullisesta Kubiss Londonista.

kubisslondon4

Sain melkoisen kasan tuotteita, mutta en niitä ihan kaikkia ole testannut. Eiköhän tässäkin ole mukavasti otantaa tämän merkin tuotteista, vai mitä luulette?

Kubiss London on tosiaan kosmetiikkamerkki, jolla on selkeä hinnoittelu. Kaikki tuotteet maksavat 3,95 € ja kynsilakat 2,95 €. Ihan käsittämättömän halpaa näin Suomen mittapuussa. Voiko näin edullinen kosmetiikka toimia? Siitä tässä postauksessa.

kubissmascara2

Aloitetaan maskaroista. Saatavilla on kolme erilaista maskaraa Volumising, Curling ja Waterproof. Hyvin hauskan värisiä hylsyjä näissä. Hieman teinimäisiä, mutta hauskoja.

kubissmascara

Kaikissa maskaroissa on 8 ml tuotetta.

kubisslondon7

Volum Eyes Voluminsing Mascara

Nimestäkin voi jo päätellä, että kyseessä on volyymimaskara. Harja on perinteinen pulloharjamainen, hieman päästä kapeneva. Melko kookas kooltaan. Maskaramassa on melko kosteaa ja hieman ”lirumaista”, eli ei vahamaisen jäykkää tai geelimäisen voidemaista, vaan enemmänkin vesimäisen ja voidemaisen välimaastosta.

kubisslondon19

Maskaramassa on sen verran ohutta, että se aivan oikeasti roiskuu. Kasvoilla en ole huomannut roiskeita, mutta oikeassa kädessäni niitä on ollut joka kerta. En mielestäni edes pumppaa maskaraharjaa hylsyssä, joten roiskeiden on tultava aika harjan sisälle laitossa ja/tai ulos vedettäessä.

kubisslondon18

Ihan ok jälkeä, ei huono. Mutta sen sanon, että olen laittanut peliin kaikki maskaran levitystaitoni. Kerrostusta joutuu tekemään paljon. Koostumus on sen verran ohutta, että edes kolme kerrosta ei riittänyt näihin ripsiin. Jos pysyin laskuissa mukana, niin mulla on neljä kerrosta, ehkä viisikin. Kuitenkaan maskara ei kimputa ripsiä, eikä ripsien kärkiin kerry kokkareita, vaikka kerrostusta tekee reilusti yli normaalin.

Maskara kestää minulla ihan mukavasti. Pientä tuhriintumista esiintyy vasta 6-10 tunnin jälkeen. Ripset tuntuvat melko joustavilta, mutta kuivilta.

kubisslondon6

Fantas Eyes Curling Mascara

Taivuttava maskara, jossa keskikokoinen harja, jota jopa siroksikin voisi kutsua. Hieman keskeltä paksumpi, kuin kärjistä. Maskaramassa on hyvin kuivahkoa, eikä sitä voi hylsystä annostella yhtään enempää.

kubisslondon15

Taivuttava maskara on volyymimaskaran toisesta ääripäästä. Koostumus on kuiva, eikä massaa saa mitenkään harjattua ripsille överisti. Joudun käyttämään hyvin sahaavaa ja voimakasta liikettä levittäessäni tätä maskaraa. Pidin hieman enemmän tästä taivuttavasta, vaikka en olekaan taivuttavien suurin ystävä. Ne saattavat ylitaivuttaa minun itsekseen taipuvat ripseni. Sitä tämä Kubissin taivuttava ei tee. Minulla on ripsillä neljä kerrosta maskaraa. Tätäkin saa kerrostaa runsaasti, jos haluaa ripsille näyttävyyttä. Noh, minun ripsistä ei saa mitenkään huippunäyttäviä

kubisslondon5

Mesmer Eyes Waterproof Mascara

Vedenkestävässä versiossa on myös perinteinen harja, joka hieman kapenee kärjestä. Harjakset eivät ole kovin tiiviisti.

kubisslondon20

Todistettu on – kestää vettä! Jostain syystä tämä vedenkestävä aiheuttaa minulle silmien vetistämistä. Vetistely menee ohi heti kun pesen maskaran pois. En ole vuosiin törmännyt maskaraan, joka tekee tämän efektin minulle. Epäilin jo, että en olekaan ollenkaan herkkäsilmäinen enää nykyään. Spekuloin nyt hieman ja veikkaan, että tässä Kubissin vedenkestävässä maskarassa on jokin ainesosa sellainen, jota on ennen käytetty laajemmin maskaroissa ja nykyään harvemmin.

kubisslondon11

Super Smooth Lip Gloss

Kimalteisia, perinteisellä applikaattorilla varusteltuja huulikiiltoja.

kubisslondon12

Vasemmalta sävyt: LG22, LG14 ja LG19

Sävyt ovat ihan kauniita, mutta melko kimalteisia. Pigmenttisyys näyttää kädelle swatchattuna voimakkaammalta, kuin mitä huulikiillot ovat sitten huulilla.

kubisslondon17

Minulla on huulilla fuksiainen LG19, joka ei enää huulilla näytä yhtä kirkkaalta, vaan aika luonnolliselta. Koostumus on paksu, tahmainen, hieman kuivakan tuntuinen. Vähän sellainen, jossa tuntuu, että huulet liimaantuu yhteen. Kiillot kuitenkin kestävät pidempään huulilla, kuin sellaiset miellyttävämmän tuntuiset. Kiillot tuoksuvat hieman makeahkoilta ja esanssisilta.

kubisslondon8

Lipstick

Huulipunat ovat pakattu hyvin ysärimäiseen hylsyyn. Kirkas korkki ja huulipuna hieman pilkistää esiin hylsystä.

kubisslondon9

Hylsyn mekanismi ei ole kovin vahvan ja kestävän tuntuinen, mutta onpa noita huulipunia katkeillut ja hiertänyt reunoihin hieman hintavammissakin merkeissä. Huulipuna tuoksuu vahamaiselle ja parfymoidulle – kaikki tietävät mitä tarkoitan termillä tätipuna, eikös vain? Siltä nämä tuoksuvat. Aivan, kuin olisin tehnyt aikamatkan 90-luvulle.

kubisslondon10

Testaamani sävy 14 Alpha Pink on helmiäismäinen ja todella pigmenttinen. Viileä, lähes fuksiamainen pinkki.

kubisslondon1

Mutta miltä huulipuna tuntuukaan huulilla? Hei, tämä yllätti! Odotin jotain kuivaa ja vaikeasti levittyvää, kuten halpispunat 90-luvulla. Tämä ei ole ollenkaan sellainen. Pehmeä, kosteuttavan tuntuinen koostumus, joka kestää kivasti huulilla. Emme kuitenkaan puhu nyt mistään kuultopunasta, vaan hyvin pigmenttisestä, joten koostumus tuntuu huulilla hieman voidemaiselta ja ripaus vahamaiselta.

kubisslondon21

Liquid Eyeliner

Dipattava liner siveltimellä. Huuh, minua jännitti tehdä rajaus tällaisella eyelinerilla. Olen teinistä asti pitänyt enemmän niistä huopakärkisistä linereista. Sivellin on hankalampi hallita.

kubisslondon22

Liner on hyvin kosteaa, aavistuksen paksuhkoa koostumukseltaan, luonnehtisin hieman geelimäiseksi.

kubisslondon2

Hieman olisi käden motoriikassa paranneltavaa, kun monien vuosien jälkeen yrittää hallita tuollaista perinteista eyeliner-sivellintä. Olen tottunut erillisiin meikkaussiveltimiin tai siihen mainitsemaani huopasiveltimeen. Liner on ole vedenkestävä, mutta tuntuu kestävän siitä huolimatta erinomaisesti silmillä.

kubisslondon13

Blush 15 ja Bronzer No. 1

Kubissilta löytyy myös poskipunia ja erilaisia puutereita. Poskipunan mukana tulee pienen pieni sivellin, joka on ihan ok jos poskipunaa kuljettaa mukana, mutta ihan sillä levitys on hankalaa. Sellaista päivän mittaan lisäilyä sillä voi tehdä.

kubisslondon14

Poskipuna on hyvin heikkopigmenttistä. Aurinkopuuteri sen sijaan on ihan hyvin pigmenttistä. Molempien koostumus on hyvin jauhoinen, kuiva ja puuterimainen.

kubisslondon16

Poskipunaa joutuu kerrostamaan runsaasti, jotta sen saa näkymään. Samaan aikaan poskille syntyy paksu, puuterimainen kerros. Sain sävyn näkymään tässä luonnonvalossa kuvatussa kuvassa, mutta studiovaloissa ei näitä poskipunia saa näkymään ollenkaan. Sen verran heikosti niissä on pigmenttiä. Loistavia poskipunia heille, jotka eivät halua sävyä poskille, kuin nimeksi vain.

Aurinkopuuteri on aika oranssinen, mutta varovasti käytettynä menee näinkin vaalealla. Päivetettyneemmällä iholla luonnollisempi. Aurinkopuuterissa on parfyyminen tuoksu.

kubisslondon3

Mikä on minun lopullinen tuomioni brittiläisestä Kubiss Londonista?

Puhun aina rehellisesti, joten en tee poikkeusta tälläkään kertaa. Kubiss London on selkeästi nuorille. Nuorille tytöille, jotka aloittavat meikkailun. Mikään testaamani ei ole täysi susi, mutta kyllä minä sanon, että parhaimmat tuotteet olivat huulipuna ja vesiliukoiset maskarat. Linerkin olisi, jos siinä olisi sellainen huopakärki. Pakkaukset ovat juuri sellaisia, kuin alta neljän euron kosmetiikalta voi odottaa. Kubiss ei tarjoa ylellisyyttä, eikä välttämättä huippulaatuakaan, mutta se on ihan ok ja jotkut tuotteet hinta-laatusuhteeltaan hyviä.

Kenelle voisin suositella Kubiss Londonia ja kenelle en?

Suosittelen nuorille, vasta meikkaamisen aloittaville. Monenkaan tuotteen kohdalla ei voi sattua övereitä ja lisäksi hinta on edullinen, että teini voi ostaa niitä omilla taskurahoillaankin. Näin äitinä näen tässä hyvän merkin tyttärelleni, kun hän aloittaa meikkailut sitten 20, ei kun 6-7 vuoden kuluttua. Näen tämän myös potentiaalisena merkkinä heille, jotka haluavat vain selvitä mahdollisimman halvalla kosmetiikkashoppailuistaan, eivätkä ole kovin vaativia sen suhteen.
Kubissia en suosittele kriittiselle ja vaativimmalle kosmetiikankäyttäjälle. Se joka on tottunut satsaamaan ja haluaa nauttia luksusmaisuuksista – ei vilkaisekaan näihin. Joten hutiostosta ei heille voisikaan tapahtua.

kubisslondon

Kubiss yllätti muutaman tuotteen kanssa, mutta muutamat muut olivat tuoksultaan ja ominaisuksiltaan juuri sitä mitä oletinkin – heikkopigmenttisiä ja tuoksuvat hieman vanhanaikaisilta. Tosin… ysäri on nyt muodissa.

Tosiaan vielä kerran – Kubiss Londonin kaikki tuotteet maksavat 3,95 € (kynslakat 2,95 €). Kubissin tuotteiden jälleenmyyntipaikat löytyvät täältä, kuten myös verkkokauppa.

Joko joku teistä on testannut näitä Kubiss Londoneita?

Tuotteet saatuja.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X