Glitz & Glam

Kulta ja turkoosi yksinkertaisesti kesämeikkiin

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Simppeliä kesämeikkiä tämän viikon tulevalle helleaallolle. Kulta näyttää aina hyvälle auringossa, mutta niin näyttää turkoosikin. Kokeilin itselleni tälläistä helppoa meikkiä, joita olen nähnyt joskus naistenlehdissä ja blogeissa.
Meikin värimaailmassa on paljon Kleopatramaisuutta. Oikeastaan kokonaisuus on kuin päivitetty ja kevyempi versio Kleo-meikistä.

Huulilla oleva kiilto näyttää kuvissa hieman oranssiselta, vaikka oikeasti on tummakulta sävyltään. Kiiltona NYXin Round Lip Gloss 24 Karet. Kasvoilla hehkua antamassa NYXin Mosaic Powder Truth.

Kulmaluulla Make Up Storen Muffin. Liikkuvalla luomella Mineralsin Sunny. Alaluomella rajaus NYX kynällä Seafoam Green.

Yläluomen ja alaluomen sisärajaus Urban Decayn 24/7 Glide-On Eye Pencil Whiskeyllä. Ripsillä Maybellinen Unstoppable Brown.

Meikissä käytettyjä tuotteita. Mineralsin kultainen Sunny on kimalteleva kuin aurinko. Todella upea. NYXin turkoosi meikkikynä on kaunis hohtava turkoosi, aavistuksen metallinen turkoosi. Kynä levittyy hyvin luomelle.
Näitä NYXin Round Lip Glosseja minulla onkin kaikki 36 sävyä. Pääsin tässä meikissä taas kokeilemaan uutta sävyä. Tykkäsin tästä 24 Karetista. Kiillon tuoksussa on appelsiininen tuoksu ja koostumus on kosteuttava ja miellyttävä. Kiilto on myös pigmenttinen.

Meillä onkin jo tänään koulunpäättäjäiset. Illalla menen koululle ja saan todistukseni… hui, että minua jännittää, että minkälaisia arvosanoja saan!!! Minulla on ollut kovat tavoitteet ja olen asettanut korkeat vaatimukset itselleni. Olisi aika mukavaa, jos olisin yltänyt edes joihinkin tavoitteisiini. 😉

X