Glitz & Glam

Kuvauksista hippi look

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Vaatekuvausten postaukset jatkuvat. Tämän päiväisessä postauksessa tämän kevään ja kesän trendiä, eli hippimäisyyttä.

Rentoa, kevyttä ja huoletonta… siitä on hippimäinen look tehty. Paljaat jalathan kuuluivat olennaisena osana 60-luvun rakkauden lähettiläiden tavaramerkkiin. Värikkäästi lakatut varpaankynnet on kiva katseenvangitsija paljaissa jaloissa tai avosandaaleissa.

Suuret aurinkolasit ovat olleet jo useamman vuoden muodissa, mutta nyt on huippumuodikasta muovisankaiset suuret aurinkolasit.
Pakko sanoa, että itse en syty muovisankaisista aurinkolaiseista, ainakaan värikkäistä… mutta minä en olekaan niin kovin muodikas. ;D Vaikka en itse pidäkään, niin stailasin tähän lookiin suuret valkoiset muovisankaiset aurinkolasit, sillä ne näyttivät makeilta hippimäisessä kokonaisuudessa.

Vaaleat farkkushortsit, pehmeä puuvillapaita ja vaalea farkkuliivi rennosti auki. Kesähippi on valmis! 😉 Kokonaisuus on luonnonläheinen ja natural.

 Koruiksi valitsin Glitter:n puisia ja hyvin hippimäisiä koruja, joissa rauhanmerkit tulevat nyt esiin. Hippimäisiä koruja löytyy vaikka minkälaisia Glittereistä. Puiset ovat kivoja, sillä nyt ei ole vuosiin näkynyt näin maanläheisiä koruja. 🙂 Kun korut ovat maanläheisiä, niin ne voivat olla suuriakin ilman, että näyttäisi joulukuuselta päiväsaikaan. 😉

 Kynsilakkana Essien Ole Caliente.

 Hiukset ovat vapaasti auki ja niitä on hieman pörrötelty hiuspuuteria apuna käyttäen. Hiuksissa hauska nahkapunoskoru, josta roikkuu sulkia. Sulat ovat myös tämän kesän trendi koruissa.

Vaatteet Miler Str ja korut Glitter.

Huomisessa postauksessa look on piparmintun ja merituulen raikas… eli sailor-tyyliä olisi luvassa. 😉

X