Glitz & Glam

Kuvauksista sailor look

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tämän päivän postauksessa ollaan merellisissä meiningeissä.

 Minusta tuntuu, että jossain määrin sailor-tyyli olisi jotenkin aina muodikasta… ainakin naistenlehtien mukaan ja ainakin Elloksen vaatetarjonnan mukaan. 😀 No tässä ihan viime vuosina se on tullut ilmeisesti myös naisten käyttöönkin, sillä paljon näkyy värimaailmaa missä on tummasininen, valkoinen ja punainen yhdistettynä vaakaraitoihin. Vaatteet ovat hieman uniformumaisia ja aavistuksen maskuliinisia.

Sinistä ja valkoista piristää kirkkaanpunainen huulissa, kengissä ja korvakoruissa.

 Tälläiseen vanhaan klassiseen tyyliin sopii koruiksi vanhaa klassikkoa, eli valkoiset suuret helmet. Kokonaisuudesta tulee hieman 50-luku mieleen, kun sailor-tyyli oli muodissa. Silloin naisilla oli kotelomekot, mutta tämän päivän tyylissä voidaan pukeutua rennosti valkoisiin farkkuihin, toppiin ja jakkuun.

Jättämällä jakun pois saa virallisemman näköisen asun muutettua bilemäisemmäksi vaikkapa terassille.

 Loppuun lähikuvia meikistä, kynsistä ja koruista.

 Meikkiin on lisätty sporttisen ja hippimäisen lookin jälkeen kissamaiset rajaukset, maskaraa ja kirkkaanpunainen huulipuna rajauksineen.

 Ruusun muotoiset kirkkaanpunaiset korvakorut ovat todella hauskat kynsien ja punaisten huulien seurana. Antaa kivaa raikkautta ilmeeseen.

Tuo suuri hopeinen sormus on niin ihana! Itse pitäisin kovasti tuollaisesta. 🙂

Tämänkin postauksen vaatteet Miler Str ja korut Glitter.

Vielä on kaksi postausta näitä kuvauksia tulossa. Kahdessa viimeisessä on enemmän minun tyylistä pukeutumista. 😉 Luvassa on siis juhla/party look ja viimeisenä sitten ”ärjympi” party look. 😉

X