Glitz & Glam

Kuvauksista sporty look

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Kerroinkin teille, että minulta löytyy julkaisemattomia kuvauksia, joita lupasin julkaista teille katseltaviksi. Lopputalvesta oli kotkalaisen vaateliikkeen Miler Str:n vaatteiden kuvaukset, joissa oli asusteliike Glitter:n koruja ja asusteita. Kuvaajana teillekin jo tutuksi tullut Sofia Virtanen ja meikkaaja, kampaaja ja stailaaja minä, eli Minna Hirvonen.

Näissä kuvauksissa oli viisi eri asukokonaisuutta koruineen ja asusteineen. Haasteena minulla oli saada jokaiseen hieman erilainen ulkonäkö mallille muillakin kuin vaatteilla ja asusteilla. Aikaahan ei tuollaisissa ole tehdä viisi eri meikkiä, vaan lähdin suunnittelemaan kokonaisuutta niin, että meikkiä lisätään asteittain tai sitä muutetaan helposti kuvausten välissä. Meikki ja kampaus on se sivuseikka kuvissa, mutta niiden tuli tukea kokonaisuutta. Tällä kertaa Glitz & Glamissa on kuvia joissa esitellään oikeastaan vaatteita ja vähän korujakin, eli hieman uudenlaista materiaalia. 🙂

Tänään esittelen muutaman ”behind the scenes” -kuvan ja otokset ensimmäisestä asukokonaisuudesta. Postaan jokaisen kokonaisuuden omana postauksenaan.

Minna ja keskittynyt ilme. 😀

Näissä kuvissa on itseasiassa lookin vaihto meneillään, mutta tämän ko. lookin näette myöhemmin.
Huomaatteko, että Essien kevätkokoelman kynsilakat ovat edustettuina? Itselläni on Tour de Finance ja mallin kynnet lakkasin Ole Caliente -lakalla.

Varpaankynsille lakkasin Essien Orange, it’s Obvious -lakalla. Ergonomisia nämä minun työskentelyasennot välillä. 😀
Nämä ”behind the scenes” -kuvathan ovat olleet esillä Glitz & Glamin Facebook -sivulla, mutta nyt ne vihdoin pääsevät julkaisuun täällä blogissakin.

Tämän päivän asukokonaisuus on sporttinen, eli kyseessä on treeni tai lenkkivaatteet, mutta soveltuvat tyylikkyytensä vuoksi myös katukuvaan.

Tein meikistä hyvin, hyvin nuden. Meikissä ei ole edes maskaraa käytetty, mutta silti ilme on huoliteltu ihmisten ilmoillekin. Väripilkku tulee makeen värisistä kynsistä.
Korvakorut jotka valitsin kuviin, eivät ole käytännölliset jos pelaa jotain kontaktipeliä tai esim. sulkapalloa, mutta idena kuvissa onkin, että vaatekokonaisuudessa voi kulkea tyylikkäänä ennen ja jälkeen treenin tai sporttisia vaatteita voi käyttää olematta menossa treenaamaan mitään.

Kuvien korut löytyy Glitter -liikkeistä ja vaatteet Miler Str:sta.

Huomisissa kuvissa on tämän kevään trendiä, eli hippimäistä meininkiä. 😉

X