Glitz & Glam

Kynämeikkailua

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Erityisesti kevään ja kesän trendikkäin ja ehkä käytännöllisin meikki on tänäkin vuonna ”kynämeikkailu”. Eli silmämeikki tehdään värikkäillä kynillä rajauksiin.

Kesälle värikkäät rajaukset silmissä ovat erityisen käytännölliset, sillä kesäkuumalla ei ketään kiehdo ajatus raskaasta meikistä ja luomiväreistä luomilla.
Muutenkin ihan vaan vinkkinä, että kovemmatkin kynät toimivat paremmin kesällä, kuin talvella. 😉 Kajal on pehmeämpää, koska kesällä on lämpöisempää. Eli jos kynä ei meinaa toimia, niin lämmitä sitä hieman vaikka föönillä. 😉

Tein erittäin pikaisen meikin ja pikaisen siitä teki kynät joilla meikkasin. Heh, miten nopeaa onkaan käyttää kyniä silmämeikissä luomivärien ja niiden häivyttelyjen sijaan. Olen vasta nyt innostunut kynämeikkailusta. Talvella jo kuumotteli kynillä meikkailu, mutta jotenkin halusin odotella kevääseen ja kesään, ennen kun aloitan niillä meikkailut.

 Huulikiilloksi valitsin NYXin persikkaisen sävyn. Siniturkoosiset alarajaukset, persikkainen poskipuna ja huulikiilto, tadaa! Keväisen kevyt ja simppeli pikameikki on valmis. Turkoosin ja persikan yhdistämisestä syntyy kiva kontrasti.

Ehostin tässä meikissä kulmatkin kynällä. 😉 Käytössä H&M:n kulmakynä, jonka ostin silloin haasteessani. Vanhemmat lukijani varmaan muistavatkin syksyisen ”Mitä saa 30 eurolla?” -postaukset. 😉 Jos olet uudempi lukija ja kiinnostuit, että mitä sain 30 euron budjetilla ostettua ja luotua, niin laitanpa linkit. 😉
Mitä saa aikaan 30 eurolla? osa 1
Mitä saa aikaan 30 eurolla? osa 2

Yläluomen rajauksessa käytin ripsityvessä Make Up Storen mustaa kajal-kynää Darkest Shadow Soft Matt. Sen yläpuolelle käytin IsaDoran kevät kokoelmasta löytyvää vihertävän kultaista Twist-up Metallic Eye Pen 44 Golden Khaki -kynää.

Alaluomen ja alaluomen sisärajauksessa käytin siniturkoosista Grimasin 486 kynää.

Mustarajaus ripsityvessä antaa särmää katseeseen ja silmän muotoon, kultainen ja kimaltava rajaus sen yläpuolella tekee erikoisen efektin. Alaluomen turkoosinen rajaus taas antaa kesäisen värikästä ilmettä.

Meikissä käyttämäni värikosmetiikka. Maybellinen FIT ME poskipuna sävyssä Light Peach. Todella helppokäyttöinen, sen kevyen pigmenttisyyden vuoksi. Voi laittaa varomattomasti ja ronskilla kädellä ja silti ei saa totaali övereitä poskipunia poskilleen. 😉 Arkimeikkauksen pelastus! Kiva sävy muutenkin, sillä lämpöisestä sävystään huolimatta ei tee likaista vaikutelmaa minulle.
NYXin Round Lip Gloss sävyltään Apricot. Joo, kirjoitin aikaisemmin persikkainen sävy, mutta persikka ja aprikoosi? Aprikoosi taitaa olla keltaisempi kuin persikka ja minusta tämä on oikeasti persikkainen sävy. ;D
H&M:n kulmakynä. Kätevä ja näppärä korkissa olevan harjankin vuoksi. Hintaa kynällä alta 2 euroa. Loistotuote arjen pikameikkailuun. 😉
Ja sitten meikkikynät, jotka esittelen paremmin alempana…

Make Up Storen Darkest Shadow Soft Matt on musta kajal, joka on eeeerittäin pehmeä ja pigmenttinen. Minun paras musta kajalini tällä hetkellä. 😉 Hintaa 15 euroa.

IsaDoran Golden Khaki -kynä on jo ärsyttävänkin pehmeä, mutta ihana silti! Ihan mielettömän kaunis ja kimalteinen kynä. Uniikki sanoisin! Voidemaista, metallisen peilaavaa luomiväriä kynän muodossa. Loisto tuote! 😉 Hintaa 10,70 euroa.

Grimas 486 -meikkikynä on näistä kovin koostumukseltaan, mutta lasken sen kuitenkin pehmeähköjen joukkoon. Väri on ihan rakkaus. 🙂 Kynä saisi olla vieläkin pehmeämpi, mutta se menettelee. Hintaa kynällä 3,60 euroa.

Onkos kynämeikkailut iskennyt muihinkin kuin vain minuun? Kynämeikkailuja tulee näkymään Glitz & Glamissa aikaisempaa enemmän tänä keväänä ja kesänä. 😉

Rentouttavaa pitkääperjantaita! Minä suhailen tänään Tukholmassa. 🙂 Toivottavasti meille ei satu sellainen super kallis taksi, mistä uutisissa varoteltiin. Kuulostaa taksikultturi samalta kuin Tallinnassa, eli tarkkaan saa katsoa mihin taksiin astuu.

Ps. Onnittelut rakas ystäväni Mari! 🙂 En tiedä käytkö reissussa olessasi lukemassa postauksiani, mutta onnittelen silti täällä. 🙂 Vinkkaan sinulle, että meinasin katsoa synttärilahjaa sinulle omalta reissultani. 😉

X