Glitz & Glam

Kynsilakkakirppis

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Laitan ohjeet/säännöt vielä kerran tähän alkuun. 😉

 ”SÄÄNNÖT”:

– Voit googlettaa swatch-kuvia tuotteista ja nähdä sillä tavoin minkälaisista väreistä ja koostumuksista on kyse.

– Halutessasi ostaa jotain kirjoita kommentteihin mitä haluat ostaa ja oma SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI!!! Julkaisen kommentit ja otan hetken päästä yhteyttä sähköpostitse sinuun. Poistan sähköpostiosoitteesi kommenttiboksista kun olen ottanut yhteyttä sinuun.

– Nopeimmat syövät hitaat, eli se joka ehtii ensin saa tuotteet.

– Maksu tulee suorittaa tililleni mahdollisimman pian. (annan tilinumeroni sähköpostitse) Kun rahat näkyvät tililläni, alan pakkaamaan ostoksiasi. Jos maksu tulee eri nimisen tililtä, kuin postitettavan nimi, niin mainitse asiasta maksutilanteessa viestikentässä, että kenen maksusta on kyse.

– Postitan ostokset maanantaina JOS maksu näkyy tililläni siihen mennessä.

– Lähetän ostokset postin kautta 2. luokassa joko kirjeenä tai maksikirjeenä riippuen ostoksien painosta ja koosta.

– En ota vastuuta mahdollisista postinkuljetuksissa aiheutuneista vaurioista, MUTTA pakkaan ostoksenne erittäin hyvin, jotta kaikki saisivat ostoksensa ehjänä perille. 🙂

– Myytävien tuotteiden päälle tulee vielä postikulut, koska en halunnut sisällyttää postikuluja hintoihin, sillä kynsilakat ovat pakostakin maksikirjeenä lähetettäviä, mutta jos joku ostaa vain pieniä ja kevyitä tuotteita, niin ne kulkevat kirjeinäkin, eli edullisemmin. Minusta on selkeämpää, että lasken jokaiselle postikulut erikseen. Ilmoitan yhteydenotossani maksettavan summan, jossa on mukana postikulut.

ESIMERKKEJÄ postikuluista, jotka tulevat ostoksienne hinnan päälle:

1-3 kynsilakkaa 3,00 €
4-6 kynsilakkaa 4,30 €

Pienemmät ostokset menevät kirjeinä ja täten myös edullisemmin.

Hinnat katsottu postin omilta sivuilta.

Jos valtaosan maksut näkyvät tililläni perjantaina klo 14.00, niin lähetän pakettinne jo silloin. Loput sitten kun maksu näkyy tililläni seuraavalla viikolla, eli maanantaihin mennessä maksujen tulee näkyä tililläni.

Alussa olevat Color Clubin kynsilakat ovat täysin koskemattomia ja avaamattomia. Siksi niillä on 50 senttiä enemmän hintaa kuin muilla kerran tai kaksi käytetyillä kynsilakoilla. Osa 4 euron hintaisista kynsilakoista on kyllä täysin käyttämättömiä, mutta minulla jo kauan olleita.

Color Club Gingerbread 4,50 €
Color Club Jingle Jangle 4,50 €
Color Club Holiday Splendor 4,50 €
Color Club You Got Soul-ar 4,50 €
Color Club Ultra-Astral 4,50 €

Color Club Foil Me Once 4,50 €
Color Club Perfect Mol-ten 4,50 €
Color Club Lumin-Icecent 4,50 €

Color Club Wild Orchid 4 €
Color Club Give Me a Hint 4 €
Color Club Uptown Girl 4 €

Color Club Untamed Luxury 4 €
Color Club Wish Upon a Rock-Star 4 €
Color Club Voodoo You Do 4 €

China Glaze Bad Kitty 4 €
China Glaze Meteor Shower 4 €
China Glaze Below Deck 4 €
China Glaze An Affair to Remember 3 €

OPI Bright Lights Big Color 7 €
OPI Suzi Sells Sushi by the Seashore 7 €
OPI Simply Smash-ing! 7 €

Nämä OPIt ovat aitoja. Ne feikki-OPIt heitin ajat sitten roskiin, eli en halunnut tarjota niitä edes ilmasiksi kenellekään. 😉

Viva la Diva 128 2,50 €
Gosh 540 Ocean 4 €
Nubar Funky Opal 4 €
BYS Kiss Me Coral 2 €

Sitten myyn kynsienkoristelupaketteja. Jokainen paketti sisältää 2-3 koristelulakkaa, 1-2 glitter-koristelulakkaa, mutta kuitenkin yhteensä 4 lakkaa/pussi. Paketin kärkitarroja ranskalaisiin manikyyreihin, 5 arkkia tarroja, jotka vaihtelevat pusseittain, mutta jokaisesta löytyy valkoisia, mustia ja värikkäitä. Yksi glitter- ja yksi minihelmipurkki. Sisältöä ei voi vaihdella toisen pussin sisällön kanssa.

Paketti A 2 €

Paketti B 2 €

Paketti C 2 €

Paketti D 2 €

Paketti E 2 €

Toivottavasti ostatte pois minulle turhat kynsilakat ja annatte niille uuden paremman kodin. Tiukkaa teki muutamien ihanuuksien kohdalla, mutta kun ei vaan tule käytettyä tai on jo joku toinen hyvin saman värinen. 😉

X