glitz & glam

Kynsilakkataivaissa

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Eilen oli minun päiväni CesarsShop.fin avajaisviikolla, eli olin bloggaajavieraana kynsilakkataivaassa. Ajattelin postata heti elisestä, jotta ehditte halutessanne avajaisviikolla käymään siellä. Avajaisviikko jatkuu vielä tämän ja huomisen päivän. Nettikaupassakin juhlitaan liikkeen avajaisviikkoa.

Kuva: CesarsShop.fi

Liikehän sijaitsee Helsingissä osoitteessa Vuorikatu 22. Todella lyhyen ja nopean matkan päässä rautatieasemalta. Google Maps on kätevä, jos et ihan hahmota paikkaa. Tullessani liikkeelle eilen, etsin ulko-ovea. Siis näinhän minä nuo kuvassakin näkyvät ovet, mutta ne ovat todella matalat. Jopa minä 158 senttinen pätkä kumartelin. Älkää siis hämääntykö niistä. Sisään vain rohkeasti.

CesarsShop on toiminut vuosia verkkokauppana. Jossain vaiheessa tulivat avoimet ovet, jolloin myymälään pääsi ostoksille. Nyt CesarsShop on avoinna ti-la. Nyt niitä kaikkia ihania kynsijuttuja voi käydä paikan päällä ihastelemassa. Toki verkkokauppa toimii samalla tavalla edelleen.

cesarsshop

”Kenen koti on kynsilakkataivaassa?” Joko haluatte kurkistaa sisälle kynsilakkataivaaseen?

cesarsshop1

Liike on isompi, kuin oletin. Ei tietenkään mikään tavaratalo, mutta kyllä Helsingin keskustan liikkeeksi melko suuri.

cesarsshop6

CesarsShopilta löytyy vaikka mitä. Tehdään pieni kierros liikkeessä. Rakennekynsitarvikkeitakin on paljon.

cesarsshop8

Kuitenkin suurimmaksi osaksi myymälässä on kynsilakkoja… ja niitähän löytyy vähän joka paikasta. Kaikkia kynsilakkoja ei voi saada yhteen kuvaan. Löytyy Geelilakkoja, merkkilakkoja, indie-lakkoja, ammattilaislakkoja jne.

cesarsshop15

CesarsShopissa on valtaisa valikoima leimauslaattoja. Pelkästään aidon ja alkuperäisen Konadin laattoja löytyy lähes seinällinen.

cesarsshop16

Koristelutarpeita vähän joka makuun ja tyyliin.

cesarsshop20

Ale-tuotteita on myös suuret määrät.

cesarsshop18

Nyt siis kannattaa mennä penkomaan. China Glazen lakkoja bongasin 7 eurolla.

cesarsshop19

O.P.I:n lakkoja 10 eurolla.

cesarsshop7

Tai jos haluaa pihistellä, niin 2 eurollakin löytyy vaikka mitä.

cesarsshop2

Nailfixin kynsinauhaöljyt ovat kyllä mukavan edullisia. Vaihtoehtojahan löytyy: se LivBoxista saatu, ihana Yummi Gummy, mansikka, vadelma, greippi, sitruuna, jasmin ja vanilja.

cesarsshop3

Vilkaistaanko hieman kynsilakkoja? Zoyan kynsilakkoja löytyy jonkun verran. On näitä vanhempiakin kokoelmia, joka muuten minulta löytyy melkein kokonaan. Smoke & Mirrors oli muistaakseni syksyn kokoelma vuonna 2011.

cesarsshop14

Valikoimasta löytyy tutut laatumerkit, kuten esim. Essie. CesarsShopissa myytävissä Essien lakoissa on ohut sivellin, eli ei se leveämpi ”Suomi-malli”. Vinkkinä vain heille, jotka eivät ole päässeet sinuiksi leveän siveltimen kanssa. Minä itse pidän siitä leveämmästä enemmän. Osaan sillä lakata paremmin.

cesarsshop4

Löytyy myös tämän kevään uutuuskokoelmakin. Ihanan hempeitä sävyjä tässä Delight -kokoelmassa.

cesarsshop5

Myös Color Clubin kevään uutuudet löytyvät. Pimeässä hohtava pastelli & neon… todella veikeän kuuloinen kokoelma.

cesarsshop9

Yllätyin, kun huomasin pimeässä hohtavien lakkojen olevan tänä keväänä hitti. China Glazenkin kevät on pimeässä hohtavia neon-sävyjä. Miellän nämä talviajan kynsilakoiksi. Mutta miksei? Kyllä tällaiset kynnet olisi makeet, jos kävisi baareissa vielä ”sheikkaamassa”. Kelpaisi pidellä drinksulasia. Tosin… tajusin vasta tätä kirjoittaessa, että saatanpa olla menossa baariin lähiaikoina, joten tuollainen pimeässä hohtava kynsilakka olisi ollut tarpeellinen. Ehdinhän minä vielä tilamaan sellaisen itselleni.

cesarsshop10

Pääsin myös tutustumaan indie-lakkoihin, joita CesarsShopilla on paljon! Picture Polish on minulle uusi tuttavuus. Tokihan minä olen näitä kynsiblogeissa bongaillut. Nyt pääsin ihan omin pikkukätösin hypistelemään.

cesarsshop12

Valikoimasta löytyy myös arvostettua ja vaikeammin saatavaa, luksusmaista indie-lakkamerkkiä. F.U.N Lacquer on niille, jotka haluavat luksusmaisuutta, erikoisuuksia ja näyttävyyttä. CesarsShopin Satu kertoi minulle, että F.U.N Lacqueria on tulossa lisää valikoimaan. Hinnastaan huolimatta, tämä on ilmeisesti aika haluttu merkki.

cesarsshop13

Väriä vaihtavista Ruby Wing -lakoista löytyy ihastuttavia glitter-lakkoja. Glitteritkin vaihtavat väriä sen mukaan, että onko sisällä vai ulkona. Lakka reagoi UV-säteiden kanssa. Minulla ei ole ollut aikaisemmin mitään Ruby Wingiltä, mutta ostin toiselle kummitytölleni eräs joulu kynsilakkasettiin yhden Ruby Wingin.

cesarsshop21

Kynsilakkoja voi katsella myös swatch-tikuista. Tässä Miss Aria -blogin Taru on vaikean valinnan edessä.

Myös Dioriina -blogin Marina laski entten tentten teelikamentten… ja ihmekös tuo, kun kaikki noin kutsuvasti säihkyvät.

Olin tosiaan paikan päällä CesarsShopilla klo 13-15. Oli niin sydäntä lämmittävää, kun minun rakkaat bloggaajakamut tulivat moikkaamaan minua (kyllä he oikeasti taisivat tulla kynsilakkojen vuoksi) ja tsemppaamaan paniikkihiki kainaloissa olevaa Minnaa. Yhdessä jatkoimme PR-tapahtumaan, mutta siitä kerron toisessa postauksessa.

Palatteko halusta tietää, että mitä ihanaa haalin CesarsShopilta?

kynsilakkoja

OHO! Hupsis… ! Miten se nyt tuollee? Osan sain kyllä kiitoksena paikallaolosta, mutta kyllä minä monta juttua ostinkin. En niitä nyt erittele, vaan teen sen sitten jos/kun esittelen näitä omissa postauksissaan.

kynsilakkoja2

Tämän Zoyan PixieDust -tekstuurilakan London sävyn olen halunnut jo pitkään. Harmaa, mutta kimaltava tekstuurilakka – aaaah! Zoyan Satin -kokoelmaa olen myös ihastellut. Oli ihan pakko ostaa tuo vihertävä Sage. Minulla ei ole mitään tämän sävyistä kynsilakkaa. *käsi sydämellä vannoo*

kynsilakkoja4

Muistatteko O.P.I:n Suomi-lakan. Minulla ei sitä vielä ollut ja nyt muistin, että se puuttuu. Nordic -kokoelman OPI With a Nice Finn-ish on muodikkaasti ruusukultainen. Olen nyt hullaantunut ruusukultaan.

kynsilakkoja3

F.U.N Lacquer -lakoista ihastelin tätä Poinsettia, joka on multichrome-lakka, jossa on holo-glittereitä. Jotenkin sain tähän kuvaan vain vihertävyyttä ja kultaista glitteriä, mutta kurkatkaa täältä miltä sen kuuluisi näyttää.

kynsilakkoja1

Päätin tutustua myös Picture Polish -lakkoihin.O´haraa minulla onkin kaksin kappalein. Pyysin Polishaholic -blogin RiaGia vinkkaamaan eräälle työystikselleni naisellisenpunaisen kynsilakan. O´hara olikin niin ihana, että olin kuin pienet lapset. Mäki haluun oman! 😀

Unicorn on ihan minua ja tytärtäni varten. Denim oli sellainen, että näin sen minun kesäkynsillä. Jotain sinistä pitää aina saada kesällä. Ääk, miten ihania nämä ovatkaan. Niin kivoja nimiä, tekstejä pulloissa, upeita sävyjä.

kynsilakkoja5

Sitten ensimmäiseni A Englandin, Polish Me Sillyn ja Ruby Wingin kynsilakat. A Englandin She Walks in Beauty ihastutti kullan ja vaaleanpunaisen kimalluksella. Polish Me Sillyn Cloudy Skies taas viehätti kivimäisen efektinsä vuoksi. Ihan tulee mieleen suomalainen harmaa rapakivi. ”Läpi, vaikka harmaan kiven.” Asennekynsilakaksi kenties? Ja sitten tuo Ruby Wingin Spring Fling Queen… ihan My Little Pony -tyyliä.

holikaholikababyfeet

Sain myös kokeiltavaksi Holika Holikan Baby Silky Foot -jalkanaamion. Täytyy kokeilla! Muistatteko postaukseni Holika Holikan jalkakuorinnasta? Postaukseni mahtavasti toimivasta jalkakuorinnasta löydät täältä.

Sellaista kynsitaivaasta. Olipa siellä paljon kaikkea uutta ja ihanaa. Se parituntinen meni kuin siivillä. Pakko käydä uudelleen piipahtamassa. On aivan eri asia päästä hypistelemään kaikkea omissa käsissä. Tosin siellä meinaa tulla ihan hulluksi, kun kaikkea kaunista on niin paljon. Oikea kynsitaiteilijoiden mekka. Minä jo testasin yhden kynsilakan. En vain malttanut odottaa, vaikka vasta edellisenä iltana tuhersin ne sini-kultaiset kynnet. Osaatteko arvata minkä kynsilakan otin jo käyttööni?

Tänään CesarsShopilla päivystelee Wasting Lifestyle -blogin Emma. Jos liikutte Vuorikadun tienoilla, niin menkää vähän kiusaamaan moikkaamaan Emmaa. 🙂

Mukavaa viikonloppua kaikille! Ei anneta pienten murheiden painaa, vaan hölmöillään kauniista kynsilakoista.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa
X