Glitz & Glam

Kynsiskaba & farkkukynnet

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Joko indie-kynsilakat kyllästyttää? No ei hätää! Kohta tulee muitakin merkkejä, kun olen nämä uutuuteni pian testaillut. Tosin… teillä kaikilla on mahdollisuus voittaa itselleen kaksi omavalinnaista indie-lakkaa, mutta siitä postauksen loppupuolella.

denim

Tämä piCture pOlishin denim puhutteli minua, joten ostin sen kesälakaksi. Sininen miellyttää minua kaikista eniten kesäisin, mutta toki niitä tulee toisinaan käytettyä talvellakin.

denim1

Tämä oli minun kolmas piCture pOlish -kynsilakka ja voin sanoa, että taattua laatua tämäkin. Hyvä pigmenttisyys, että levittyvyys. Kuivahtaa nopeasti ja näyttää hyvältä. Minulla vain kaksi kerrosta, mutta lyhyemmillä kynsillä saattaisi yksikin kerros riittää. Tykkään kyllä kovasti näistä piCture pOlish -kynsilakoista.

denim2

Sävy on farkunsininen ja denimin seassa on runsaasti pientä vaaleaa ”fleikkiä”. Hyvin eläväinen pinta. Kimaltaa hieman hopeisena, mutta ei sinällään ole mikään blingbling-lakka. Minusta denim on siitä hauska sininen, että se ei jotenkaan näytä huomiota herättävältä, vaikka on sininen. Siinä on sellaista tyylikästä himmeyttä, sillä sävy ei ole mikään ultrakirkas.Vähän kuin kuluneet farkut.

Näitä piCture pOlish -kynsilakkoja saa Suomesta vain CesarsShopilta. Demin maksaa 13,00 € / 11 ml.

skaba copy

Olettehan Purkkimafian Instagram-seuraajia? Jos ette, niin kipin kapin seuraamaan tästä tai @purkkimafia. Meillä on siellä kiva kynsikilpailu.

Ota veikeä ja kekseliäs kuva kynsistäsi/kynsilakastasi ja voita @cesarsshop in tarjoama valitsemasi piCture pOlishin ja F.U.N Lacquerin kynsilakka! Tee näin:
-seuraa @purkkimafia instagramissa
-jaa kuvasi Instagramissa käyttämällä #purkkimafiakynnet ja #purkkimafiakilpailu -julkaise kuvasi VIIM. 31.5 mennessä! Tämän jälkeen @misspiggyspearls @anna.nuu @betternailday@beautysdaughter @wastinglifestyle muodostavat raadin ja valitsevat kuvista parhaat, joista te, hyvät seuraajat, valitsette parhaat tykkäyksillänne! Äänestys alkaa 1.6 ja päättyy 7.6, jonka jälkeen voittaja valitaan tykkäysten perusteella!

Eli nyt kuvaamaan taidokkaat kynnet tai jos tuntuu, että et ole kynsitaituri, mutta rakastat laadukkaita kynsilakkoja ja sinulla on muuten visuaalista silmää, niin kuvaa lempikynsilakkasi jotenkin muuten hauskasti. Kynsilakka pullo voi seikkailla missä vain, kunhan sinä otat siitä kuvan ja laitat sen Instagramiisi hashtageilla #purkkimafiakynet ja #purkkimafiakilpailu.

funlaquer1

Palkinnoissa on tosiaan valitsemasi piCture pOlish ja F.U.N Laquer -kynsilakat. Täällä pääset jo fiilistelemään upeita F.U.N Laquer -lakkoja ja täällä taas hauskoja piCture pOlish -kynsilakkoja.

Mitkä kynsilakat sinä valitsisit näiltä kahdelta merkiltä, jos voittaisit? Nyt minä ottaisin (koska olen pari uutta taas ostanut) piCture pOlishilta Shockedin ja F.U.N Laquerilta Edgyn hologrammisena.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X