Glitz & Glam

Lämmitettävä ripsientaivutin ja Urban Decay Naked paletti esittelyssä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tämä ripsientaivutin on kyllä suuri keksintö! Itse en tarvitse taivuttajaa, sillä ripseni taipuvat ripsiväristä itsestään ylös, mutta minulla tämä mainio kapistus on asiakas käyttöä varten. Minä inhoan kaikkia muun mallisia taivuttimia ja eikä niillä saa kestävää tulosta.

Ripsientaivuttaja napsautetaan päälle ja odotetaan n. 15-30 sekuntia, jotta taivutin lämpenee.

Ripsiä voi taivuttaa ilman ripsiväriä ensiksi painamalla taivuttajalla ripsiä silmäluonta vasten…

… jonka jälkeen levitetään ripsari.

Annetaan ripsarin kuivua kunnolla ja taivutetaan vielä uudestaan. Tällöin ripsivärin vaha pehmenee lämmöstä ja ripset taipuvat ylöspäin. Kun ripsivärin vaha jähmettyy, niin saadaan ripset taipuisiksi, jotka kestävät taipuisina. Lämmitettävää taivutinta voidaan siis käyttää ripsivärin päälle ja myös ripsipidennyksille, sillä mieto lämpö ei vahingoita niitä.

Luomiväreinä kuvissa minulla on Urban Decayn Naked paletin luomivärejä. Olen aivan ”lovena” palettiini! Ihania sävyjä, joilla saa upean hohtavia, kimalteisia tai mattamaisia silmämeikkejä.

Sisänurkassa ja kulmaluulla highlightina käytin Make Up Storen Pink Frostia. Liikkuvalla luomella sisänurkassa käytin Virginiä. Loppuosaan liikkuvaa luonta ja silmävakoon käytin harmaata Gunmetalia. Ulkonurkkaan mustaa Creepiä.

Luksusmainen paletti, joka on päällystetty samettimaisella kankaalla… joka kylläkin kerää kissankarvoja. 😀

Palettiin kuuluu kaksipäinen rajauskynä, musta ja ruskea, eli 24/7 glide-on eye pencil Zero ja Whiskey. Mukana tuli myös matkakokoinen Urban Decayn Primer Potion, eli silmämeikin pohjustaja. Paletin jokainen luomiväri on nimetty väriä kuvaavilla nimillä. 😉

Näin tämän paletin ja meikkikuvia Charming Nailsin blogissa ja minulle iski pakonomainen tarve saada omani. 😀 Löysin kun löysinkin suht inhimilliseen hintaan palettini eBaysta.

Lämmitettävän ripsientaivuttimen tilasin jenkeistä www.transdesign.comista ja sieltä se löytyy nimeltä Ardell Eyelash Heated Curler. Myös Nailfix myy taivuttimia, mutta näitä löytyy joistakin kaupoista myös. Sokokset, Anttilat ja Citymarketit myyvät näitä paikkakunnasta vähän riippuen.

Jatkoinko ketjureaktiota? Tuliko kenellekään pakko-saada-tuo-paletti -efektiä? 😀 Vai kiinnostuitko lämmitettävästä ripsientaivuttajasta enemmän?

X