Kasvotuotteet

Lancôme Miracle Cushion – kasteen raikas meikkivoide

31.3.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Esittelin tammikuussa pikaisesti Lancômen tapahtumasta saamani Miracle Cushion -meikkivoiteen. Postaukseni löydät täältä. Siellä kerron meikkivoiteesta, kun tässä postauksessa keskityn enemmän fiilispohjaiseen esittelyyn. Nyt olen käyttänyt ja testaillut meikkivoidetta lukuisia kertoja, joten kerrottavaakin on.

lancomemiraclecushion10

Kerron lyhyesti uudelleen tästä meikkivoiteen ideasta. Miracle Cushion on hybridimeikkivoide, jossa yhdistyy meikkivoiteen kuulaus ja puuterin kätevyys. Meikkivoide, joka on rasiaan pakattu, joten helppo kuljettaa mukana ja lisäillä päivän mittaan. Aasiassa näitä hybridimeikkivoiteita on ollut jo vuosia, mutta nyt Lancôme tuo ensimmäisenä meille länsimaihin oman versionsa tästä Koreasta peräisin olevasta keksinnöstä.

Ihan alkuun huomautan niille, jotka ovat pitäneet Lancômen meikkivoiteita liian voimakkaan tuoksuisina, niin tämä Miracle Cushion ei ole voimakastuoksuinen. Hyvin mieto, raikas tuoksu, jota ei oikeastaan huomaa. Toisin, kuin lemppareihini lukeutuva Teint Idole Ultra 24H.

lancomemiraclecushion4

Rasiasta löytyy peili ja puuterivippamainen ”sieni”.

lancomemiraclecushion3

Nestemäinen meikkivoide ei valu tai sotke käsilaukkua, koska tuote on imeytetty sieneen.

lancomemiraclecushion5

Huokoinen tyyny on hauska, mutta hieman tällaista ”kolokammoista” selkäpiissä kutittava. Tyyny on hyvin pehmeä ja joustava. Sen kolot varastoivat meikkivoidetta, josta se vapautuu tyynyä painamalla.

lancomemiraclecushion6

Sieni/tyyny kannattaa kääntää ympäri siinä vaiheessa, kun tuntuu, että meikkivoidetta ei enää irtoa painelemalla. Näin tuotetta riittää vielä moneen käyttökertaan.

lancomemiraclecushion1

Jälkitoimituksella saamani vaalein sävy on 01 Pure Porcelaine, joka on minulle täydellinen. Sain tilaisuudesta kuvia varten sävyn 03, joka on tietysti aivan liian tumma ja vääränsävyinen minulle. Lancômen muissa meikkivoiteissa 01 on minulle liian tumma. Käytän sävyjä 005 ja 010 tai mahdollisesti niiden kahden miksailua. Riippuen vuodenajasta ja ihoni sävystä. Miracle Cushionissa sävyt eivät mene aivan yksi yhteen verrattuna muihin merkin meikkivoiteisiin. Miracle Cushion on niin läpikuultava, että sävy 01 on mätsää monille erittäin vaaleille suomalaisille talvellakin. Ei siis kannata säikähtää Miracle Cushionin nähdessään tummuutta. Ne eivät ole iholla yhtä oranssisia ja tummia.

lancomemiraclecushion7

Polyuretaanista valmistettu vippa on todella pehmeä ja silkkinen. Se on hyvin miellyttävän tuntuinen iholla ja levittää meikkivoiteen kauniisti. Vippaa painellaan rasiassa olevan sienen päällä ja levitetään vipan avulla kasvoille.

Moni oli huolestunut hygieeniasta. Vippahan tulisi pestä viikon välein, kuten meikkisienet, meikkivoidesiveltimet jne. kuuluvat puhdistaakin. Mutta mietitäänpäs maskaraa. Kuinka hygieeninen se on? Tai huulikiilto? Maskaran säilyvyysaika on usein 6 kk, jotkut jopa 12 kk. Harja on kosketuksissa silmäripsiin ja jopa ihoon, eikä harjaa kukaan pese välissä. Eikö vain? Huulikiilloissa sama juttu. Harja tai applikaattori työnnetään takaisin tuotteen joukkoon. Tässä meikkivoiteessa vippa ei jää meikkivoiteen sekaan, vaan kannen päälle, sille tarkoitetulle paikalle. Miracle Cushion -meikkivoiteessa säilyvyysaika on 12 kk, mutta päivittäisessä käytössä tuote kestää noin 2 kk. Toisilla voi kulua reilussa 2 kk ja toisilla voi kestää 3 kk tai kauemmin. Silti tuo 12 kk säilyvyysaikaa on sellainen joka pitää, jos tuote on säilytetty oikeassa lämpötilassa ja sitä on käytetyt oikein. Monesti kosmetiikka säilyy vielä pitkään päiväyksien jälkeenkin, jos sitä on säilytetty ja käytetty ihanteellisesti. Kun tuote on pilalla, niin sen tuoksu, koostumus, väri ja ominaisuus muuttuu. Pilaantuneen tuotteen kyllä tunnistaa.

Vipan puhdistuksesta sanon sen verran, että se ei ole kaikista helpointa. Huomasin, että meikkivoide on hyvin tiukasti kiinni siinä. Marseille-saippua ei irrottanut meikkivoidetta kovin hyvin. Parhaimmaksi huomasin kasvojen puhdistukseen tarkoitetun puhdistusgeelin tai ihan Fairy-astianpesuaineen. Eli jotain, joka irrottaa rasvaa. Hieroin putsaria vipalle ja puristelin sitä. Huuhtelua välissä ja taas puristelua. Toistin putsarin, puristelun ja huuhtelun 2 tai 3 kertaa, jotta sain vipasta mahdollisimman puhtaan.

lancomemiraclecushion8

Miracle Cushion -meikkivoidetta paksuna kerroksena käteni oikealla puolella.

Iholla Miracle Cushion on ihanaa viileyttä antavaa. Kun tästä sanotaan, että on kuin kastehelmi kasvoille, niin tällä kertaa kyseessä ei ole pelkästään markkinointipuhetta. Meikkivoide todella tuntuu raikastavalta ja virkistävältä. Lancômen tilaisuudessa puhuttiin, että saattaa laskea kasvojen lämpötilaa jopa 2,3 astetta, mutta en tiedä onko siinä perää? Joka tapauksessa ihanan virkistävä meikkivoide.

Meikkivoidetta voidaan levittää vipalla taputtelevin liikkein tai pyyhkivin. Taputtelevalla saadaan peittävämpää jälkeä aikaiseksi ja pyyhkivällä todella ohut. Molempia levitystekniikoita voidaan yhdistää. Ensin voidaan levittää meikkivoide pyyhkivin liikkein ja tämän jälkeen taputella kerrostusta peittoa vaativille alueille, kuten T-alue ja poskipäät.

lancomemiraclecushion9

Meikkivoide tasoiteltuna iholle.

Miracle Cushion on kaunis iholla. Se on kuin oma iho, mutta parempi. Meikkivoide toimii, kuin pohjustusvoide, eli tasoittaa ja häivyttää epätasaisuuksia. Kuivaa ihoa se kosteuttaa ja antaa joustavan suojan kasvoille koko päiväksi. Miracle Cushion on heleyttävä ja valoa heijastava. Sen ehdottomasti paras ominaisuus on luonnollisesti ihoa kaunistava vaikutus. Ihohuokoset häivyttyy ja kasvot säteilevät. Yllättävän paljon ominaisuuksia yhdessä tuotteessa.

lancomemiraclecushion13

Peittävyys Miracle Cushionissa on kevyt. Se tasoittaa ihon sävyä, mutta ei peitä tummia silmänalusia, punoittavia finnejä ja niiden tummentuneita arpia, mutta häivyttää niitä kuitenkin. Voimakkaasti punoittaviin kohtiin ja tummentumiin tarvitsee erikseen peitevoidetta. Pidän siitä, kuinka hehkuvaksi ihoni muuttuu Miracle Cushionilla. Tästä tuli yksi suosikeistani, kun haluan kuulaan ja luonnollisen meikkipohjan. Silloin kun ihoni on huonommassa kunnossa, käytän peittävämpää meikkipohjaa tai peitän tarvittavat kohdat peitevärillä.

Kestävyys iholla on mielestäni hyvä. Käytän itse kevyttä puuterointia toisinaan Miracle Cushionin päällä, mutta en joka kerta. Tämän meikkivoiteen idea on kaunistaa luonnollisesti, joten sitä ei kannata peittää paksulla puuteroinnilla. Miracle Cushion ei kuivu mattaiseksi, vaan jää koko päiväksi hieman kosteantuntuiseksi.

lancomemiraclecushion11

Tiesittekö, että Miracle Cushioniin saa myös täyttöpakkauksen. Minusta loistavaa, sillä rasia on kestävän tuntuinen, joten sääli heittää roskiin. Täyttöpakkaus maksaa vähemmän, kuin rasiallinen meikkivoide, joten rahaa säästyy ja samalla tekee edes vähän vihreämmän valinnan.

lancomemiraclecushion12

Kenelle suosittelisin Lancômen Miracle Cushionia? Kaikille, jotka eivät tarvitse suurempaa peittoa koko kasvoille. Kaikki, jotka hakevat meikkivoidetta, joka olisi mahdollisimman kevyt, iholle sulautuva ja raikas koko päivän. Erityisesti aikuiselle iholle suosittelen, sillä Miracle Cushion on kostea, ohut, heleyttävä, valoa heijastava ja ihoa luonnollisesti tasoittava.

Miracle Cushioniin on yhdistetty tasoittava ja häivyttävä pohjustustuote, kosteuttava BB- tai CC-voide ja luonnollisesti peittävän meikkivoiteen ominaisuudet. Meikkivoiteessa on SPF23, eli kohtuullinen aurinkosuoja UVA- ja UVB-säteitä vastaan.

lancomemiraclecushion2

Lancômen Miracle Cushion -meikkivoide löytyy Sokos- ja Stockmann-tavarataloista, Emotion- ja Kicks-myymälöistä, sekä Sokoksen ja Stockmannin verkkokaupasta. Hinnaltaan meikkivoide on 53,50 € / 14 g. Valitettavasti en täyttöpakkauksen hintaa tiedä, sillä en sitä löytänyt netistä.

Joko olette käyneet tutustumassa Lancômen hybridimeikkivoiteeseen ja painelemassa sormella meikkivoidetyynyjä? Minusta Miracle Cushionin tyyny on vastustamaton, sitä on ihan pakko päästä sormella kokeilemaan.

Tuote saatu maahantuojalta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa