Glitz & Glam

Lancomea arkimeikissä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Olen tässä viime aikoina julkaissut omia arkimeikkejäni. Toisillehan nämä olisivat iltameikkejä ja toisille iltameikiksikin liikaa. 😉 Itselläni on vähän vahva tyyli, jota olen nyt kyllä pehmentänyt hieman.

Käytössä siis Lancomen minipaletti, jossa neljä luomiväriä.

Käytin vain kahta luomiväriä meikissä. Matta valkoinen, joka ei ole ihan puhdasvalkoinen kuitenkaan ja rusehtava violetti.

Pohjustuksena Urban Decayn Primer Potion. Kulmaluulla ja sisänurkassa Lancomen Daylight. Liikkuvalla luomella Lancomen Snap, joka on häivytelty kunnolla luomivaon yläpuolelle.

Rajaus mustalla eyelinerilla. Ripsivärinä Maybellinen Lash Stiletto. Alaluomen sisärajaus on Urban Decayn 24/7 kynällä Zero.

 Jotenkin tämä meikki tekee silmistäni erittäin vaaleat. Jännä efekti! Omaan silmään tämä meikki oli just niin mulle! Tykkäsin! Lancomen luomiväritkin on aivan unelma helppoja häivyttää, joten siksi aivan mahtavia aamulla meikkaukseen.

Sitten ihanaan tapahtumaan, jonka koko kansa tietääkin… SUOMI NÖYRYYTTI RUOTSIN 1-6!!! IHANAA JELLONAT, IHANAA!!!!

Tein Suomikynnet jo alkukarsintojen aikana ja ne löytyy täältä. Pyydän nöyrimmästi anteeksi, että en alkuun uskonut voittoon… ANTEEKSI! Tämä on IHANAA!!! 🙂

X