Glitz & Glam

Lavera Liquid Eyeliner & Long Lash Mascara

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Monesti tulee esiteltyä vain mahtavia, hyviä, toimivia, käytännöllisiä tai ihan kivoja kosmetiikkatuotteita. Harvoin kohdalleni osuu täysin toimimattomia tuotteita ja aina jokaisesta tuotteesta löytyy jotakin parannettavaa tai jotakin hyvää. Niin kauan, kun löytyy parannettavaa, niin kauan voi kehittyä asiat. 😉

Tällä kertaa esittelen pikapostauksessani tuotteen, joka kerta kaikkiaan ei toimi minulla ja toisena tuotteen, joka on hieman parjattu, mutta itse koin ihan suht hyväksi tuotteeksi.

Luonnonkosmetiikka merkki Laveran Long-Lash Mascara ja Liquid Eyeliner. Kumpikohan on se, joka ei toimi ollenkaan minulla?

Lavera Long-Lash Mascara 20,05 €

Kautta aikain yksi sopimattomimpia maskaroita minulle, jota olen kokeillut. Jaetulla sijalla tulee 90-luvun Yves Rocher maskarat, jotka ovat ihan legenda kehnoudessaan.

Luomumaskarat ovat tiedettykin hieman kehnommiksi, kuin perinteisistä raaka-aineista valmistetut maskarat. Laveran Long-Lash Mascarassa harja on perinteisen näköinen, ilman erikoisia muotoiluja ja harja itseasiassa näytti minusta lupaavalta.

Mitä Laveran Long-Lash Mascara sai aikaiseksi ripsilläni?

Melkoisen surkeiksi jäi. 🙁 Toki parempi, kuin ilman maskaraa, mutta surkeat ovat.

Pituuttakaan en saanut nimeksikään. 🙁  Testasin Laveran maskaran 4-5 kertaa ja sen jälkeen jouduin luovuttamaan. En saa ripsiäni tällä näyttävemmiksi.

Maskara alkoi varisemaan minulla tunnissa ja muutaman tunnin jälkeen alaluomeni olivat aivan mustat. Olin, kuin pieni Tao Tao pandakarhu. Oi voi, ei tullut minusta ja luomumaskarasta kaveruksia. Odotukseni olivat kuitenkin korkealla, sillä tämä oli ensimmäinen luomumaskara, jota kokeilin.

Kaikesta löytyy aina jotain hyvääkin, niin tässä kosmetiikkatuotteessa se on luomu ja ripsiä hoitavat ainesosat.

Sitten tuote, josta pidinkin.

Lavera Liquid Eyeliner 4 ml 18,10 €

Tämä liner oli maaliskuun LivBoxissa ja sitä kautta tuttu monille.

Karkkipäivän Sanni esitteli tämän erittäin ohuen siveltimen omaavan linerin. Maaliskuun LivBoxin jälkeen olen törmännyt negatiivisiin arvosteluihin ja todennut, että kuviin on uskominen. Kaikki ei toimi kaikilla ja joillakin taas toimii.

Laveran Liquid Eyeliner on saanut kehnoja arvosteluja huonon pysyvyytensä vuoksi. Tästä syystä en ole uskaltanut tehdä linerilla siipimäisiä tai kissamaisia rajauksia, eli niitä pin up -tyylisiä rajauksia. Sen sijaan olen uskaltanut käyttää ohuena rajauksena ripsityvessä.

Rajauksesta saa siistin ja ohuen. Minä teen aina itselleni rajauksesta ulkonurkkaa kohti paksunevan, sillä täysin silmän muotoa seuraamalla näytän ajovaloissa olevalta peuralta. 😀 Hieman jännitin, että kuinkahan osaan käyttää dipattavaa eyelineria? Viime kerrasta on vuosia, kun olen käyttänyt tämän tyyppistä eyelineria. Teininä joskus, ehkä about 13-vuotiaana, kunnes löysin huopakärkiset eyelinerit. Nykyää olen sitten käyttänyt geelilinereitä, kyniä, cake linereita erillisellä siveltimellä.

Sitten se kesto… Minulla ohuena rajauksena käytettynä Laveran liner kesti moitteettomasti. Samalla tavalla, kuin mikä tahansa muu vesiliukoinen liner.

Pidin erittäin paljon Laveran linerin siveltimestä. Käytän jatkossakin Laveran lineria, kun haluan ohuen ja siistin rajauksen. Jos taas haluan massiiviset rajaukset siipineen, niin käytän vedenkestäviä rajaustuotteita. Suosittelen jos sinulla ei ole ongelmia linereiden pysymisen kanssa ja haluat ohuen rajauksen vain ripsityveen. Kissamaisia rajauksia en lähtisi suosittelemaan, jos silmäsi ovat herkästi vuotavat, kuten minulla.

Nyt kertokaapas omista kokemuksistanne. Onko jollakin teistä tämä ko. Laveran maskara toiminut paremmin? Entäs LivBoxista tullut eyeliner? Kestikö sinulla yhtä hyvin, kuin minulla vai onko rajaus lähtenyt murentumaan luomilta?

Maskara on saatu goodie bagista.

X