Glitz & Glam

Laveran karpalokäsivoide

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tämän päiväinen postaus on yhdistelmä tuote-esittelyä ja Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenterin 5. luukun sisällön esittelyä.

Minulle ajautui tuplat Cranberry & Argan Regenerating Hand Cream -käsivoidetta. Toisen sujautin kosmetiikkajoulukalenteriin ja toisen testailin itse.

Tämä uutuuskäsivoide on suunnattu erityisesti aikuiselle iholle, mutta en näe syytä miksei sitä voisi nuoremmatkin käyttää, jos kädet tarvitsevat tehokasta hoitoa. Käsivoide sisältää luomukarpalouutteen ja arganöljyn lisäksi sheavoita, oliiviöljyä ja hyaluronihappoa. Lavera lupaa käsivoiteelta suojaa ennenaikaiselta vanhenemiselta, pitkäaikaista kosteutusta, kiinteytystä ja pehmeyttä käsien iholle. Voide on NaTrue-sertifioitu ja vegaani.

Käsivoiteen koostumus on runsas. Hyvä käsivoide laukkuun, jos kädet kärsivät kuivuudesta. En luokittelisi karpalokäsivoidetta yövoiteeksi. Kuiviin käsiin voide imeytyy nopeammin, mutta ahkerampi ”rasvaaja” saa hieman kauemmin odotella voiteen täydellistä imeytymistä. Kädet eivät jää ärsyttävän rasvaisiksi, ainakaan pitkäksi aikaan. Pidän voiteen jättämästä tuntumasta. Tuoksultaan käsivoide on hyvin tyypillisen luonnonkosmetiikan tuoksuinen ja voimakkuus on tyypillinen. Tuoksu ei kuitenkaan ole yhtä voimakas, kuten esimerkiksi OPI:n käsivoiteissa. Odotin hieman enemmän karpalon tuoksua, mutta argaöljyn tuoksun tunnen voiteessa. Ihan kivan tuoksuinen käsivoide, jonka tuoksu haihtuu lähes kokonaan 15-30 minuutissa.

Samaisesta sarjasta löytyy myös kasvojen ja vartalonhoitotuotteita.

Syy miksi tämän käsivoiteen valitsin myös joulukalenteriin? Ajattelin, että uutuus on kiva testailla. Lisäksi halusin kosmetiikkakalenterista monipuolisen, joten luonnonkosmetiikkaakin sinne täytyi saada mukaan. Voide on hyvä ja lähes kaikki tarvitsevat talvisin käsivoidetta. Lisäksi pakkauksen ulkonäkö on hyvin ajankohtainen ja teeman mukainen… eli jouluinen.

Hintaa käsivoiteella on 5-7 euroa / 50 ml. Laveraa myydään nykyään hyvin laajasti. Apteekkien, luontaistuote ja kosmetiikkakauppojen lisäksi Laveraa myydään ainakin Prismoissa ja Sokoksilla. Verkkokauppoja on myös lukuisia, joista Laveran tuotteita löytää. Laitan pari esimerkkiä, joista esittelemääni käsivoidetta vielä löytyy: CosMerya (siellä saa nyt 10% alennuskoodin) ja Hyvinvoinnin Tavaratalo, (alennuskoodi 15%).

Oletteko kokeilleet Laveran karpalokäsivoidetta? 

Kalenterin käsivoiteen ja testaamani käsivoiteen olen saanut goodie bageistä.

Lue myös

X