Glitz & Glam

Legendaarinen Elizabeth Arden Eight Hour Cream

Teksti: Minna / Glitz & Glam
elizabethardeneighthour5
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Tänään ajattelin esitellä teille vanhan klassikon, joka edelleen pitää pintansa kauneusalan ammattilaisten ja kauneustoimittajien suosikkina. Tämä tuote on luotu jo 1930, ja edelleen se on monien suosikki ja aina vaan tuote saa uusia faneja – nyt minutkin!

elizabethardeneighthour5

Varmasti monelle tuttu Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream -voide on todellinen monitoimivoide vähän kaikenlaiseen vaivaan. Jos ei nyt käytössä tuttu, niin varmasti moni on tästä kuullut. Minullakaan ei ollut kokemusta aikaisemmin, mutta kyllähän tällainen legenda korviini oli kantautunut. Kerron nyt hieman Eight Hour Creamista.

Mihin kaikkeen tätä ”ihmevoidetta” voikaan käyttää?

  1. Suojaamaan ihoa. Eight Hour Cream suojaa sään vaikutuksilta ja kuivalta huoneilmalta. Hoitaa ja rauhoittaa kuivaa, ärtynyttä ja hilseilevää ihoa. Lievittää kutinaa, kirvelyä ja ärsytyksen tunnetta iholla.
  2. Auringonoton jälkeen. Toimii ”after sun” -tuotteena rauhoittamaan auringon polttamaa ja ärtynyttä ihoa.
  3. Hehkua iholle. Marilyn Monroe sipaisi vaseliinilla silmäluomensa ja poskipäänsä saadakseen hehkeämmän ulkonäön. Eight Hour Cream toimii silmäluomilla, poskipäillä, huulilla ja säärillä ihoa kaunistavana.
  4. Kulmakarvat ojennukseen. Voiteella voidaan kiinnittää kulmakarvat ja pitää ne kurissa. Antaa kauniin luonnollisen kiillon kulmille kulmavahan tapaan.
  5. Kynsinauhoille. Kaunistaa, kosteuttaa, pehmentää ja suojaa kynsinauhoja.
  6. Pehmeämmät jalat. Kosteuttaa ja pehmentää kuivia ja karheita kantapäitä. Näin kuivat kantapäät eivät riko uusia sukkahousuja.
  7. Kosteuden sitoja. Aina jos iholta meinaa haihtua kosteus. Lentomatkoille erityisesti hyvä säilyttämään ihon kosteustasapainon.
  8. Ihokarvojen ajelun tai poiston jälkeen. Vähentämään ja lievittämään ihon ärtyneisyyttä, punoitusta ja kuumotusta.

elizabethardeneighthour4

Elizabeth Arden Eight Hour Cream on todellinen monitoimivoide, jota voidaan käyttää moneen tarkoitukseen. Minulle tämän voiteen erinomaisuus valkeani talven aikana, kun suupieleni ovat kärsineet rohtumista. En sitten tiedä ovatko suupieleni olleet vain rohtuneet, vai onko kyseessä atooppisen ihon vaikutuksia, sillä veljelläni atooppinen iho ilmeni silmänympärysihon (joka minullakin on) lisäksi suun ympärillä. Joka tapauksessa pahimmillaan ei oikein mikään auttanut. Lopulta päätin kokeilla Eight Hour Creamia aina seerumien ja kosteusvoiteiden päälle. Kuinkas ollakaan niin yhdessä yössä iho oli sileämpi, punoitus vähentynyt ja kirvelystä ei ollut enää tietoakaan. Voin siis todeta, että Eight Hour Cream tuntuu toimivan tällaisiin iho-ongelmiin.

elizabethardeneighthour2

Eight Hour Cream on koostumukseltaan paksua, vaseliinimaista tahnaa. Väriltään se on oranssista. Iholle levitettynä voide jää kiiltäväksi ja vaseliinimaiseksi. Siksi itse suosin suupieliini vain yökäyttöön tai kotona ollessani. Oikein ohuelti sipaistuna menee meikin allakin. Tuoksu on voimakas, sillä voide tuoksuu hieman pistävälle. Mieleeni tulee pihkavoide. Tuoksu on sellainen, että toisia saattaa häiritä ja toiset taas saattavat kokea tuoksun ihan neutraalisti. Minusta aluksi tuoksu oli aika paha, mutta totuin siihen ja nyt miellän tuoksun lääkevoiteen tuoksuksi. Onhan se niin – käytän voidetta ihon ”lääkkeenä”. Saatavilla on myös tuoksuton vaihtoehto, josta on tullutkin monien suosikki. Jotkut taas kokevat, että aito ja oikea Eight Hour Cream kuuluukin tuoksua pistävälle.

Suosittelen ehdottomasti jokaiselle sellaiseksi monitoimivoiteeksi, jota voi kokeilla kaikenlaisiin hiertymiin, rohtumiin, kutiavaan, kuivaan ja halkeilevaan ihoon, ötökän puremiin, auringon polttamiin, eli lähes kaikkeen, mihin nyt keksiikään kokeilla. Monille varmasti loistava huulivoiteena, josta tulikin mieleeni…

elizabethardeneighthour1

Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream on loistava huulivoiteena, mutta siitä on saatavilla ihan huulivoidekin, joka on hieman kevyempi koostumukseltaan. Eight Hour Cream Intensive Lip Repair Balm on suunniteltu erityisesti huulien kosteuttavaksi ja suojaajaksi kylmiä ja kuivia olosuhteita vastaan.

elizabethardeneighthour

Huulivoide ei ole aivan yhtä tehokas rohtumiin, kuin ihan vanha klassikko Eight Hour Cream -voide, mutta ehkäpä miellyttävämpi käyttää huulten kunnon ylläpitäjänä tai lievästi rohtuneille huulille. Tuoksussa on vähän samaa, kuin voiteessakin, mutta ei yhtä voimakkaasti tuoksuva. Huulivoide tuntuu kestävän huulilla pitkään, eikä se tee huulia liian liukkaan tuntuisiksi. Huulissa on juuri sellainen tahmatuntuma, joka saa voiteen kestämään huulilla pidempään, sekä tekee tunteen, että voide on muunakin kuin kalvona huulten ihon pinnalla. Monet puikkohuulivoiteet tuntuvat minusta vain siltä, että vaseliini levittyy kuivan ja rohtuneen ihon päälle kalvoksi, eikä muuta. Jos purkkiin pakattu huulivoide ei ole sinun juttusi, niin saatavilla on myös Eight Hour -huulivoide puikkoon pakattuna. Toki koostumus ei siinä voi olla yhtä pehmeä, kuin tässä purkkivoiteessa on.

Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream -tuoteperheen voiteet löydät Stockmannin tavarataloista sekä *Lykolta, *Bangerheadilta, *Kicksistä ja *Eleveniltä.

Perinteinen Eight Hour Cream -monitoimivoide on suositushinnaltaan noin 41 euroa / 50 ml ja purkkiin pakattu huulivoide 28 euroa / 15 ml.

Joko teille oli Eight Hour Cream tuttu tuote? Jos oli, niin kerro ihmeessä omat vinkkisi voiteesta, jos sinulla on lisättävää tai kerrottavaksi omakohtainen kokemus. 🙂

Mukavaa uutta maanantaita näin tiistaina!

Eight Hour Cream -voiteet saatuja.

Lue myös

X