Glitz & Glam

LivBoxin Kuukauden bloggaja & LivBox arvonta

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Sain LivBoxin tiimiltä ”Kuukauden bloggaaja” -tittelin. Olen toinen bloggaaja, joka on saanut tämän kunnian. Olen hyvin otettu tästä kunniasta ja erittäin iloinen tunnustuksesta. Kuukauden bloggaajana sain itselleni palkinnon ja samalla jotain, jonka tahdon arpoa teidän lukijoiden kesken. Oikein paljon kiitoksia LivBoxin tiimille ja paljon kiitoksia teille lukijoillekin, sillä en minä ilman teitä tälläisiä tunnustuksia saisi.

Kerron nyt vielä pikaisesti mikä on LivBox. LivBox on kosmetiikkapaketti, jonka jokainen voi tilata itsellensä tai lahjaksi. LivBox tulee sinulle kotiinkannettuna joka kuukausi. Paketti sisältää 4-6 yllätystuotetta. Osa kosmetiikkatuotteista on näytekokoisia ja osa täysikokoisia. Kolmen kuukauden määräaikainen tilausjakso maksaa 41,70 €, eli yhden kuukauden paketille jää hintaa postikuluineen 13,90 €. Tammikuun paketin sisällöstä tein postauksen, joka löytyy täältä. Sieltä voi lukea ajatuksiani tästä ideasta. Helmikuun pakettia tässä vielä odottelen… Tässä kuussa postaan tuotearvostelu/-esittelypostauksia tammikuun tuotteista.

Kannattaa käydä katsomassa LivBoxin omia verkkosivuja. Sieltä löytyy tarkempaa tietoa, tilausohjeet jne.

Tulevan ystävänpäivän kunniaksi arvon kaksi kolmen kuukauden LivBox -tilausjaksoa. Nyt sinulla on mahdollisuus voittaa itsellesi yllätyksiä kerran kuukaudessa kolmen kuukauden ajan. Jos sinulle jo tulee oma LivBox, niin voit arpaonnen sattuessa jatkaa palkinnolla tilaustasi sen kolme kuukautta ensimmäisen tilausjaksosi päätyttyä tai lahjoittaa voittosi omalle ystävällesi esim. ystävänpäivälahjaksi.

Jos arpaonni ei suosinutkaan, niin voit tilata LivBoxin itsellesi tai ystävällesi ystävänpäivälahjaksi.
 

Osallistuaksesi sinun tarvitsee vain kommentoida tähän postaukseen ja kertoa, että mikä olisi mieleisin tuote mikä voisi löytyä LivBoxistasi? Voit halutessasi perustella, että miksi juuri tuote X olisi mieleisin. Liitä mukaan sähköpostiosoitteesi. Jos et halua liittää sähköpostiosoitettasi osallistumiskommenttiin, niin ei haittaa. Huhuilen voittajia täällä blogissani heti maanantaina 11. helmikuuta.

Osallistumisaikaa on vain tämä viikko! Osallistumisaika päättyy sunnuntaina klo 18.00.

Nyt pikaisesti osallistumaan, ettei unohdu! Minulle käy hyvin usein niin, että jos en heti osallistu blogien arvontoihin, niin unohdan osallistua. 

X