Glitz & Glam

Lokakuun 2015 LivBox

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Alkukuu ja jälleen blogit täyttyvät mustan mysteeriboxin sisällön esittelyistä. Niin tehdään myös täällä Glitz & Glamissa, kuten joka kuukausi jo lähes kolmen vuoden ajan on tehty.

livbox9

LivBoxin laatikko on muuttunut sen verran, että viime kuukausina ei enää ole ollut tuplakantta ja värillistä rusettia/nauhaa. Kultainen paperi jo viestittää, että sisältö on varmaan jotain arjen hemmottelua.

livbox8

Lokakuussa valmistaudutaan syksyyn ja boxin värimaailma virittelee ylellisiin itsensä hemmotteluhetkiin. Kullansävytteiset tuotteet antavat aika kivan luksusmaisen tunnelman.

livbox5

Lumene Nude Perfection Glow Foundation Heleyttävä Meikkivoide 17,90 € / 30 ml

Heleyttävä Meikkivoide antaa läpikuultavan ja hehkuvan lopputuloksen. Kevyesti peittävä meikkivoide kosteuttaa ihoa ja siksi sopiikin normaalille ja kuivalle iholle. Sisältää aurinkosuojakertoimen 15.

Olenkin testannut pari kertaa tätä Lumenen meikkivoidetta. Tykkään kyllä. Juuri nyt ihollani on hieman tummempia arpia loppukesän ”kukinnoista”, joten haluan peittävämpiä meikkipohjia. Koostumus on mukavan kosteuttavan tuntuinen, joten ihanaa tietää mitä voi sitten talvipakkasilla käyttää meikkivoiteena. Meikkivoide antaa sellaisen mukavan luonnollisen hehkun kasvoille. Ainahan sitä sanotaan, että luonnollisen hehkuva meikkipohja on muodissa, mutta kyllä se selkeästi on kaiken aikaa enemmän ja enemmän. Vaikka kasari oli muodissa ja ysäri nyt parhaillaan, niin meikkipohjassa ei kuljeta samassa trendissä. Nyt ollaan enemmän siellä 70-luvun trendissä, kuin puuteroidun pakkeloidussa kasarissa ja ysärissä.

livbox3

Schwarzkopf Professional Bonacure Excellium Taming Shampoo 17,50 € / 200 ml

Tuuheuttava shampoo hoitamaan erityisesti ikääntyviä hiuksia.

livbox2

Schwarzkopf Professional Bonacure Excellium Plumping Spray -hoitosuihke 17,50 € / 200 ml

Tuuheuttava hoitosuihke ikääntyville hiuksille.

Minulla onkin testissä tämän aivan uuden Excelliumin tuotteita, mutta ei kumpaakaan näistä boxista saaduista. Testissä olevat ovat enemmän vaurioituneille hiuksille. Vaikka kyseessä onkin ikääntyvien hiusten hoitosarja, niin rohkeasti kokeilemaan, vaikka ikää mittarissa olisikin vasta kakkosella alkava luku. Mitään kamalaa ei tapahdu. Eri asia on sitten, että soveltuuko tuotteen ominaisuudet juuri sinun hiuksillesi. Tämä kuitenkin selviää testaamalla. Koska kyseessä on tuuheuttavat tuotteet, niin nämä eivät ole mitään supersilottavia. En tietenkään vielä ole ehtinyt testaamaan, mutta tuuheuttavat tuotteet eivät ole niitä silottavimpia.

livbox1

Pepsodent White Now Gold 4,00 € / 75 ml

Suomen ostetuin välittömästi valkaiseva hammastahna. White Now Gold sisältää kolme kertaa enemmän Blue Light -teknologiaa ja säännöllisesti käytettynä poistaa tummentumia.

Hammastahnaa ei ole tainnutkaan olla vähään aikaan. Ihan kiva, sillä kyllä minä näitä mielelläni kokeilen. Hammastahnoissa on myös se kiva puoli, että niistä on iloa myös miehelle.

livbox6

Vaseline Essential Healing Spray 5,50 € / 190 ml

Kosteuttaa ja syvähoitaa ihoa. Sisältää rauhoittavaa kaurauutetta.

Mahtavaa! Olen tätä halunnutkin kokeilla. Minulla on Vaselinen vartalovoide, mutta tämä spray kiinnostaa enemmän. Olenhan minä hieman laiska toisinaan tuossa vartalon ihon hoitamisessa. Kaikki mitä tekee vartalon kosteutuksen helpommaksi, on tervetullutta.

livbox7

L’Occitane Almond Shower Oil 19,50 € / 250 ml

Suihkuöljy, joka muuttuu veden kanssa ylellisen pehmeäksi vaahdoksi. Jättää ihon satiinin pehmeäksi ja hyväntuntuiseksi.

Voi jehna! Tämäkin on kiintoisa tuote kokeilla. Luulisin, että tykkään. Olen meinaan huomannut, että heti lokakuun viileyden saavuttua ja minun lenkkeilyn alettua, on säärien iho alkanut hilseilemään. Täytyy nyt aivan oikeasti aloittaa taas se ihon hoitaminen kaulasta alaspäinkin.

livbox4

Pienenä ylimääräisenä yllätyksenä boxista löytyi SkinGain kollageenibuusteri. Nythän nämä sisäisesti nautittavat kollageenituotteet ovat mielettömässä nosteessa. Löytyy juomaa, jauhetta, suklaata, tabletteja jne. Ideahan näissä on sama – tehostaa kehon kollageenin tuotantoa.

livbox

Oli taas kiitos pitkäaikaistilaajille. Tällä kertaa kiitoksena oli Bellá Pierren hohtopuuteri, sävyssä Champagne. Uuuuu…. Kivasti teeman mukainen – ylellinen nimi ja kullanhohdetta. Tämä on tosi kiva tuote myöskin. Aika varovasti saa käyttää kasvoille, sillä pigmenttisyyttä tuntuu olevan niinkin paljon, että tätä voi käyttää myös luomivärinä tai sipaista kevyesti muiden luomivärien päälle hohdetta antamaan.

Lokakuussa LivBox sisälsi kuusi tuotetta, yhden ylimääräisen yllätyksen ja kiitoksen pitkäaikaistilaajille. Kolme tuotetta (+pitkäaikaistilaajalahja) oli täysikokoisia ja loput minikokoisia. Omasta mielestäni sisältö oli oikein kiva. Uusia, jänniä tuotteita, jo hyväksi havaittuja tuttuja ja tarpeellistakin. En voi moittia. Omat suosikkini tässä kuussa ovat Lumenen meikkivoide, Vaselinen vartalosuihke, L’Occitanen suihkuöljy ja pitkäaikaistilaajalahja. Boxien sisällöissä ei näkynyt suuria vaihtelevuuksia. Ainoastaan Bonacuren tuotteissa oli. Osa oli saanut uutuuksien sijaan vanhojen, tuttujen ja turvallisien tuotelinjojen tuotteita. Kun muuten mietitään boxin sisällön monipuolisuutta, niin kyllä todella saamme testailla ja hoitaa itseämme ulkoisesti, että sisäisesti, puhdistaa hampaista, hiuksien kautta vartaloon, että kosteuttaa hiuksia ja vartaloa suihkun jälkeen. Sen lisäksi pitkäaikaistilaajat saavat sipaista kullanhohdetta kasvoille.

Mitäs tykkäsitte lokakuun LivBoxista?

LivBox saatu yhteistyön kautta.

Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, Blogilistalla, sekä Youtubessa

Lue myös

X