Glitz & Glam

Lookfantasticin joulukalenterin luukut 1-7 + kurkistus Nivean kalenteriin

Teksti: Minna / Glitz & Glam
Joulukalenterit saatuja

Oikein ihanaa alkanutta viikkoa! Se on jo 9. joulukuuta. Näin maanantaisin voisimme kurkistaa, mitä Lookfantasticin joulukalenteri 2019 on pitänyt sisällään. Lisäksi vilautan, mitä PR-toimistolta saamani Nivean joulukalenteri on pitänyt sisällään. Nivean kalenteri ei ole ollut Suomessa myynnissä, mutta samallahan senkin joulukalenterin sisältöön kurkistaminen menee.

Jaan nämä luukkujen sisällöt seitsemän luukun eriin. Nyt ensimmäisessä katsotaan sisällöt luukkuihin 1-7.

Hauskaa, että Lookfantasticin kalenterissa on tapahtunut tuotekehitystä. Ensimmäistä kertaa luukuissa on tuotekortit mukana. Jokaisesta tuotteesta kerrotaan lyhyesti kortissaan, mikä on varmasti monille hyvä asia. Tekstit ovat englannin kielellä. Näiden tuotekorttien lisäys kalenteriin on plussaa, sillä niistä voi helposti lukea, mistä on kyse ja mikä tuote on.

1. LUUKKU – MORPHE 9A PALETTE

Ei mitenkään yllättävää, että Lookfantasticin joulukalenterin ensimmäisestä luukusta tulee jotain vähän ”suurempaa”. Muistelisin, että näin on ollut aikaisempinakin vuosina. Onhan se kiva, että kalenterin availu aloitetaan jollain isommalla jutulla.

Morphen luomiväripaletti sisältää 9 lämmintä, neutraalia luomivärisävyä. Todella kiva, kun sävyt ovat käyttökelpoisia ja varmasti aika monelle sopivia. Tämä vaikuttaa erittäin käyttökelpoiselta paletilta minun mieltymyksiini.

2. LUUKKU – LIVING PROOF PERFECT HAIR DAY 5-IN-1 STYLING TREATMENT

Kyseessä on ilmeisesti monitoimituote, jota hiusten muotoiluseerumiksi kutsutaan. Kiiltoa, volyymia, sileyttä antava tuote lupaa lämpösuojan 230-asteeseen asti. Parhaimman lopputuloksen saavuttaakseen, tuote lisätään kosteisiin hiuksiin ja hiukset föönataan kuiviksi.

Täytyy testata. Usein vain tällaiset tuotteet tuntuvat vähän lähmäisiltä omissa hiuksissani, mutta voisihan tämän kokeilla. Tuoksuu mielestäni hiusgeelille, toivottavasti tuoksu haihtuu nopeasti.

3. LUUKKU – CAUDALÍE VINOPURE CLEAR SKIN PURIFYING TONER

Sekaiholle suunnattu kasvovesi, joka valmistelee ihoa muille ihonhoitotuotteille ja syväpuhdistaa ihohuokosia epäpuhtauksista sekä lupaa pienentää niitä. Kasvovedessä tehoaineena mainitaan salisyylihappo.

Tuoksu on mukavan raikas ja virkistävä. Täytyy kokeilla, vaikkakin tiedän, ettei tämän kasvoveden salisyylihappopitoisuus ole niin merkittävä, että saisin siitä suuria hyötyjä.

4. LUUKKU – LUXIE 121 & 141

Sitten pari luomivärisivellintä tarkkaan työskentelyyn. Näitä kannattaa kokeilla smokey eye -meikkiä tehdessä ja kajal-kynän häivyttelyssä. Sivellin 141 soveltuu silmän sisänurkan korostusten tekoon.

Siveltimien harjakset ovat synteettistä karvaa.

5. LUUKKU – ELEMIS PRO-COLLAGEN MARINE CREAM

Ihoa runsaasti kosteuttava kosteusvoide lupaa oikein dramaattisesti lisätä kosteutta ja madaltavan juonteita 15 päivässä. Voiteen tehoaineet lisäävät solujen uudistumista ja parantavat kollageenin tukea sekä napakoittaa ihoa.

Olen tykännyt Elemiksen tuotteista, joten tällainen kunnollisen kokoinen purkki oli oikein riemastuttava yllätys joulukalenterista. Voiteessa on ihanan pehmeä koostumus, joka imeytyy iholle nopeasti. Iho tuntuu pehmeämmältä ja kosteutetulta. Tuoksu on ylellinen, joskin vähän voimakas.

6. LUUKKU – ILLAMASQUA NUDE COLLECTION LIP LINER – RAW

Itsenäisyyspäivän luukusta tuli Illamasquan huultenrajauskynä. Hyvä väri tässä rajauskynässä. Varmaan sopii hyvin monille. Tällä sävyllä voi skarpata ja selkeyttää huultensa reunoja, vaikka ei huulimeikkiä laittaisikaan. Hyvin luonnollinen sävy, jota monet voivat käyttää vaikka huulivoiteen kanssa. Jos huulten luonnollinen sävy on tumma, niin sitten tämä Raw on vähän liian vaalea. Minulla on siinä ja siinä.

7. LUUKKU – RITUALS THE RITUAL OF AYURVEDA DRY OIL

Rituals on yksi vartalotuotteiden suosikkimerkkejäni. Ensin katsoin, että kyseessä olisi suihkugeeli, mutta tämä olikin kuivaöljy vartalolle. Öljy tekee kivan sileän ihon, joten sopii hyvin pikatuotteeksi vartalon ihoa sileyttämään. Tuoksu on ihanan lämmin ja mausteinen. Yllätyin tuotteen pehmeästä tuoksusta, sillä joskus Ritualsin tuotteissa saattaa olla vähän hyökkäävä tuoksu. Tässä on lempeämpi tuoksu.

Ensimmäiset 7 luukkua olivat tässä. Ensi viikolla katsotaan sitten luukut 8-14. Näistä ensimmäisistä luukuista innostuin eniten Elemiksen ja Morphen tuotteista, mutta Rituals oli kanssa todella kiva. Vaikuttaa, että Lookfantasticin joulukalenteri 2019 on vieläkin parempi kuin aikaisempina vuosina, mutta ei nyt vielä tehdä johtopäätöksiä. Tehdään sitten kaikkien luukkujen jälkeen tilinpäätös, että oliko sisältö parempi, heikompi vai samaa tasoa kuin aikaisempina vuosina. Tämähän on neljäs vuosi peräkkäin, kun minulla on Lookfantasticin joulukalenteri.

Sitten vielä pikainen kurkistus toiseen kalenteriini, jota tosiaan ei ollut Suomessa myynnissä. Tiedä sitten, tuleeko Nivean kalenteri ensi vuonna Suomen markkinoille? Pakko kyllä myöntää, että en ostaisi itselleni. Tuotteita en väheksy, mutta Nivea ei joulukalenterina toisi minulle mitään yllätyksellisyyttä. Pidän kaikista eniten kalentereista, jotka sisältävät eri brändejä ja tuotteita hiuksille, kasvoille ja vartalolle sekä meikkejä.

Ensimmäiset 7 luukkua ovat tässä. Moni on tuttu tuote ennestään. Yllättävää kyllä, Soft-voide ei ollut minulle ennestään tuttu, vai onko tämä samaa kuin se purkissa oleva Soft-voide? Voide sopii kasvoille, vartalolle ja käsille, eli kyseessä on perusvoide. Minä olen käyttänyt sitä käsivoiteena siitä lähtien, kun sen ensimmäisestä luukusta sain. Käsivoiteeksi hyvä, sillä voide kosteuttaa käsiä ja imeytyy nopeasti. Ei mikään karheiden käsien tuhtivoide, vaan sellainen kosteuttava, käsien ihon kuntoa ylläpitävä voide.

Ensimmäiset 7 luukkua, mitkä ovat suosikkisi? Jos sinulla on Lookfantasticin kalenteri, mikä/mitkä olivat näistä parhaimmat luukut?

Lue myös

X