Glitz & Glam

Lookfantasticin luukut 15-21

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tässä tulee toiseksi viimeinen kooste Lookfantastic Advent Calendar 2017 -joulukalenterista. Tämähän on ihan uskomattoman kekseliäs ja kaunis pelkästään ulkokuoriltaan. Kurkkaa tuosta linkistä postaukseeni, jossa esittelen ko. kalenterin ulkonäköä.

Mutta niiden luukkujen sisältöön. Luukut 15-21 olivat seuraavanlaiset…

Luukku 15Lookfantastic Contour Brush

Tämä on se luukku, jonka avasin vahingossa jo 14. päivä. Kyseessä on Lookfantasticin oma varjostus-korostussivellin. Siveltimessä on pyöreä muotoilu, jolla saa muotoiltua kasvoille varjoja ja korostuksia niin voidemaisilla kuin puuterisilla tuotteilla. Varsi on nätti ruusukultainen. Tämän otan testiini. Vaikutti aika hyvältä siveltimeltä poskien varjostuksiin.

Luukku 16 – ModelCo Retractable Brow Pencil

Täysin uusi brändi minulle. Kyseessä on kulmakynä. Testaan ehdottomasti ja toivon sävyä riittävän viileäksi minulle. Kaikki taupet ja tuhkanruskeat eivät ole minulle riittävän viileitä, vaan muuttuvat kulmilla yllättävän lämpimiksi sävyiksi.

Luukku 17 – Omorovicza Queen of Hungary Mist

Kasvosuihke! Jee! Todella kaunis pullo. Hyvin luksusmainen fiilis syntyy. En ole vielä testannut, koska haluan ensin kuluttaa edellisiäni pois. Googletin vähän, koska merkki ei ole ollenkaan tuttu. Lukemani mukaan Omoroviczan Queen of Hungary Mist on alkuperältään parfyymi! Tämä tuote olisi aluksi tehty Unkarin kuningattarelle vuosisatoja sitten, mutta Omoroviczan olisi sitten tuon reseptin perusteella valmistanut tämän kasvosuihkeen. Vaikka en ole vielä tuotetta testannut, minusta vaikuttaa siltä, että tässä kasvosuihkeessa on huippulaadukas suihkemekanismi. Voin olla väärässäkin, mutta tutkimalla pulloa, vaikuttaisi yhtä loistavalta kuin Elizabeth Ardenin ja Clarinsin kasvosuihkeiden mekanismit.

Luukku 18 – Dr. Lipp’s Nipple Balm

Ensin olin, että mikä tää on? Luin tuotteesta, joten minulle selvisi, että kyseessä on huulivoide, joka on monitoimituote. Vertaisin ideaa legendaariseen Elizabeth Ardenin Eight Hour Cream -voiteeseen. Voiteen olennaisin ainesosa on lanoliini, joka tunnetaan myös nimellä villarasva. Lanoliinipitoisia voiteita yleensä suositaan hiertymille, estämään hiertymiä, aralle ja kirvelevälle iholle sekä suojaamaan kosteuden haihtumista. Toki tämä tuote sopii myös niille nänneillekin, johon tuotteen nimi viittaa.

Luukku 19 – Crabtree & Evelyn La Source Hand Therapy

Mahtavaa, että kalenterista tuli käsilaukkuun sopiva käsivoide. Näitä aina tarvitaan. Kyseessä on ikääntyville ja ikääntyneille käsille tarkoitettu käsivoide, mutta ihan yhtä hyvin tätä voi nuoretkin käyttää. Vielä en ole testannut, mutta toivon tuotteelta nopeaa imeytymistä, runsasta kosteuttavuuta ja suojaavuutta. Olisi huippua jos voide myös silottaisi kylmästä kurttuuntuneita käsiä.

Luukku 20 – Elemis Pro-Collagen Marine Cream

Eilisestä luukusta tulikin sitten Elemisin anti-aging -voide. Kurkkasin hintaa… On hinnoissaan tämä voide. Syväkosteuttava kasvovoide ikääntyvälle ja ikääntyneelle iholle. Kyllä, mielenkiinnolla testaan.

Luukku 21Magnitone London WipeOut The Amazing Microfibre Cleansing Cloth

Kasvojen puhdistusliina, joka puhdistaa meikin pelkällä vedellä! Ei minulle uusi idea, mutta en ole vieläkään testannut. Reilu pari vuotta sain jostain PR-kassista toisen merkin vastaavan liinan. On pitänyt kokeilla, mutta jostain syystä en vaan ole saanut aikaiseksi. Ensin unohdin liinan vuodeksi, sitten löysin sen uudelleen ja sitten taas unohdin. Viime aikoina olen katsellut sitä, että pitäisi nyt tarttua härkää sarvista ja kokeilla. Nyt sitten sain toisenkin. Kyllä tämä täytyy testata, vaikka jotenkin tuntuu epäuskoiselta, että saisin oikeasti kaiken meikin pois pelkällä liinalla. Mutta puhdistuksen jälkeen testaus tymäkällä kasvovedellä kostutetulla vanulapulla paljastaisi totuuden. Laitanpa tämän liinan nyt to do -listalleni. On testattava – vaikka skeptinen olenkin.

Kaikkea kivaa ja kiintoisaa olivat nämä luukut 15-21. Ehkä tähän mennessä paras seitsemän tuotteen kopla. Laitanpa tähän vielä linkit luukkujen 1-7 ja 8-14 -postauksiin. Tässäkin kalenterissa on vielä 4 luukkua jäljellä. Yritän saada niistä koosteen blogiin ensi viikolla, mutta jos en saakaan, niin älkää ”kivittäkö” minua. 😀

Glitz & Glamin joulukalenteri 2017 lähenee kanssa loppuaan. Tänään luukusta tuli Lancômen Hydra Zen -sarjan kasvovoide. Kurkkaa luukkuun 21 ja osallistu ihanan Lancômen tuotesetin arvontaan! Huomenna klo 7.00 avautuu luukku 22.

Oikein mukavaa torstai-iltaa ja kiireetöntä jouluun valmistautumista!

Lue myös

X