Glitz & Glam

L'Oréal Color Infaillible luomivärejä silmämeikissä

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tein silmämeikin Color Infaillible luomiväreillä, jotka sain muodinyöstä. Huulille pääsi Maybellinen Color Sensational huulipuna, jonka myös sain muodinyöstä.

Tein meikistä neutraalin ja hillityn, sillä olen viime aikoina julkaisut räikeitä tai vahvoja meikkikuvia.

Pohjustuksena taas Urban Decay Primer Potion. Sisänurkkaan ja kulmaluulle käytin NYXin Smokey Look Kit paletin helmiäisnudea. Liikkuvalle luomelle Lorealin Color Infaillible sävyltään 004 Forever Pink. Ulkonurkkaan ja kulmavakoon 012 Endless Chocolat.

Rajaus mustalla eyelinerilla ja ripsivärinä Maybelline Lash Stiletto.

Lorealin Color Infaillible luomivärit ovat erittäin hohtavia ja siksi valitettavasti kuvissa näyttävät hailakoilta. 🙁 Luomivärit hohtaa kameran salamavaloa niin paljon takaisin, että jää hailakka kuva. Aurinko ei paistanut sinä päivänä, joten en voinut kuvata auringossa ilman salamavaloa… pahoittelen.

Lorealin Color Infaillible luomivärit ovat siis todella hohtavia ja kauniita. Levittäessä on hieman hankalia saada levittymään tasaisesti, mutta tasoittelun ja häivyttelyn jälkeen ovat tasaisia ja kauniita luomilla. Näitä en suosittelisi aikuiselle naiselle, jolle on jo kertynyt ryppyjä silmäluomiin, sillä Color Infaillible tuo rypyt esiin. Itselläni on nyt kuivuudesta kärsivät silmäluomet, joten luomet ovat hieman ryppyiset kuivuuden vuoksi. Huomasin, että luomivärit toivat epämieluisia asioita aavistuksen esiin. ;D Noh… ei huolta silmänympärysihon kuivuudesta, sillä tilasin itselleni Laveran luomu silmänympärysvoidetta, joten kerron tuloksista sitten kun saan voiteen ja olen vähän aikaa käyttänyt. 😉

Huulet rajasin Oriflamen Nudella rajauskynällä. Huulille levitin Maybelline Color Sensational huulipunaa sävyltään 161 Juicy Pink. Päälle laitoin vielä Seppelästä ostettua halpiskiiltoa antamaan kiiltävämmät huulet.

Käyttämäni Lorealin luomivärit ja Maybellinen huulipuna ja Seppälän halpiskiilto.

Color Infaillible luomivärejä myy ainakin Anttilat ja  Citymarketit ja hintaa muistaakseni on noin 10 euroa.

Kuinka monelta muulta löytyy ko. luomivärejä? Mitä olette tykänneet?

X