Glitz & Glam

Lumene Illuminating and Smoothing Primer

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Tänään kerron kokemuksistani Lumenen Illuminating and Smoothing Primeriin. Sain tämän ko. tuotteen blogimiittin goodie bagista.

Ensimmäisen kerran käytin Lumenen hohdetta antavaa voidetta heti blogimiittiä seuravana päivänä töihin mennessä, sillä olin aivan kuolleen näköinen ja tarvitsin jotain jolla saan hieman heleyttä ja valoisuutta kasvoilleni. Minulla oli tuolloin monen päivän työputki takana, satoja ajettuja kilometrejä ja yöunta kolmessa yössä vain 10 tuntia. Ikää minulla on 28 ( iiik! 3:n viikon päästä 29), joten valvominen ja rankat päivät näkyvät silmissä ja ihollani. Ihoni sävy oli kelmeän harmaa, ihohuokoset korostuivat ja väritys oli epätasainen. Käytin Lumene valovoidetta meikkivoiteen alla ja huomasin aivan oikeasti heti parannusta. Ihoni näytti terveeltä ja säteilevältä. Käytin valovoidetta myös silmien alla antamaan hohdetta ja kirkkautta. Huomasin myös, että mieleni hieman virkistyi, kun näin itseni peilistä, sillä en näyttänyt yhtä haudasta nousseelta, kuin ennen meikkaamista. Valitettavasti en tuolloin ottanut meikkikuvia, koska tein hyvin simppelin ja nopean meikin. Mutta IsaDoran Purple Vain postauksessa olin käyttänyt Lumenen valovoidetta.

Lumenen Beauty Base -sarjan Illuminating and Smoothing Primer ei minusta toimi niin hyvin meikinpohjustajana jos odottaa pohjustajalta meikkipohjan pysyvyyttä rasvoittuvaa ihoa vastaan. Siihen tarkoitukseen itse suosin ja suosittelen Clarinsin Instant Smoothia, Lancomen Miracle Effect Primeria tai edullisempaa L’Oréalin Studio Secretiä.

Valovoiteena tämä Lumenen voide taas on hyvä ja se toimi minulla. Ja koska tämä toimi minulla, niin otin Lumenen valovoiteen mukaani eräälle kuvauskeikallekin ja se toimi asiakkaallakin. Aiemmin olen kuvauksissa käyttänyt NYXin HD Studio Photogenic Primeria. Pidän Lumenesta ehkä hieman enemmän, koska se on myös kosteuttavan tuntuinen, kun NYXin primeri taas ei ole kosteuttava. Kuivemmalle ja hieman hoitamattomalle iholle Lumene on parempi ja helpompi levittää. Työkeikoilla aika usein meikattavilla on iholla kuivuutta, joten siitä syystä tulen varmaakin suosimaan tätä Lumenen valovoidetta enemmän.

Koostumukseltaan Lumenen Illuminating and Smoothing Primer on voidemainen ja aika kevyt. Tuoksu on miellyttävä ja mieto. Minä inhoan jos kasvoille käytettävät tuotteet tuoksuvat voimakkaasti.

Otin teille kuvia kädestäni jolle levitin Lumenen valovoiteen.
 

Tässä näkyy miten Lumenen valovoide häivyttää ihohuokosia. Minulla on lapsesta asti ollut suuret ihohuokoset käsissä ja siksi onkin hyvä ottaa näitä swatch-kuvia pohjusustuotteista käsissäni, sillä kasvoillani ei ole onneksi suuria huokosia.

Tässä kuvassa taas näkyy hyvin voiteen valonheijastuminen ja se hohde jonka se antaa. Näissä kuvissahan en ole käyttänyt meikkivoidetta tai puuteria voiteen päälle.

Lumenen tuotteita myydään melkein joka kaupassa ympäri Suomea, joten tämän voiteen saatavuuskin on suhteellisen helppoa. Hintaa Lumenen valovoiteella on siinä 11-14 euroa kaupasta riippuen. Tästä pääsee Lumenen omille sivuille tutkimaan valovoidetta. 😉

Itse suosittelisin Lumenen valovoidetta kaikille jotka tarvitsevat hieman heleyttä ja hohdetta kasvoille. Sitä on helppo ja nopea käyttää arkiaamuinakin. Minulle tästä tuli pelastus kun olin aivan ”raadon” näköinen ja meinaan jatkossakin käyttää tätä pelastuksenani silloin kun yöunet on jäänneet vähille. Hinta-laatusuhde on hyvä tässä tuotteessa. 🙂

En ole nähnyt toisten blogeissa vielä mitään arvostelua tästä voiteesta… olenko vain kiireiden vuoksi missannut ne vai eikö toiset miittiläiset ole vielä postanneet arvosteluja? Olisi kiva lukea, että oliko kokemukset samanlaiset vai täysin erilaiset? 🙂

X