Glitz & Glam

Lumenen mysteerinen uutuus (20. luukku)

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Muikeaa sunnuntaita! Neljä yötä jouluun. Joko olette päässeet rentoutumaan joulutunnelmaan, vai onko se tunnelma kaaosta ja paniikkia? Meillä on hyvin perinteikkäästi kaaosta ja paniikkia. 😀 Niin kiire ollut, että ensimmäistä glögiäni naukkailen tässä samalla, kun kirjoittelen tätä postausta. Enpä muista koska viimeksi olisin vasta 19. joulukuuta juonut vuoden ensimmäistä glögiäni?

Liitän jokaisen postaukseni alkuun tämän pienen intron. Ihan vain sen vuoksi, että blogin etusivulle päätyy päivittäin täysin uusia kävijöitä. Lisäksi olen juuri muuttanut tänne Bellablogeihin, joten uudetkin vierailijat ovat kärryillä, että mistä tässä on kyse? Tämä joulukuu on kurkistus Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenteriin, jonka kokosin ja arvoin lukijoille marraskuussa. Kalenterissa mukana olevat sponsorit ja brändit näkyvät alla olevassa kuvassa. Uniikki joulukalenteri meni tänä vuonna Ylöjärvelle. Nyt joulukuussa kurkitaan kalenterin sisältöön, jonka tuo ylöjärveläinen onnettaren suosikki sai itselleen. Joinakin päivinä minulla saattaa olla teillekin arvonta. Niistä informoin sitten selkeästi. Pari joulukalenterin ulkopuolistakin postausta on tulossa, mutta niistä tulee puuttumaan sitten tämä intro, joka tulee olemaan jokaisessa Glitz & Glam -joulukalenteripostauksessa.

kalenterissamukana

Tänään on tuplaesittely. Muistatteko, että 9. luukku jäi odottelemaan 20. päivää? Otetaan ihan alkuun se 9. luukku ja sen jälkeen siirrytään siihen mystiseen tuotteeseen, josta itsekin sain tietää vasta marras-joulukuun vaiheessa. Minulla on myös arvottavana teille tuo mystinen tuoteuutuus.

Mutta nyt ensin se rästiin jäänyt 9. päivän luukku…

lumene9

Kalenterin voittanut -klaudia avasi 9. päivän luukustaan Lumene Bright Now Vitamin C Beauty Drops -kauneuspisarat.

lumene10

Beauty Dropsit ovat 28 päivän kauneuskuuri iholle. Halusin nämä joulukalenteriini, koska tässä tuotteessa on jännä idea ja pakkaustapa. Lisäksi tuote soveltuu kaiken ikäisille ja kaikille ihotyypeille. Tuotevalintoja tehdessäni en tietenkään voinut tietää, että kuka kalenterin voittaa? Siksi mitään aivan spesifioitua ihotyyppiä tai hoitoa ei ihonhoitotuottelle voinut valikoida.

lumene11

Kauneuspisarat on pakattu kapseleihin, joissa niiden vahva C-vitamiinipitoisuus säilyy mahdollisimman hyvin. Vitamiinien ongelmahan on haihtuminen. C-vitamiini on aika yleisesti käytetty ainesosa ihonhoitotuotteissa, joissa haetaan heleyttä ja sellaista elinvoimaa ja kirkkautta iholle.

Lumene suosii vahvasti kotimaisia luonnonantimia tuotteissaan. Bright Now C Vitamin Beauty Drops sisältää suomalaista puolukkaa ja lakan siemenöljyä.

lumene12

Kapselit avataan kiertämällä päästä auki ja tuote puristetaan ulos kapselista. Vaikka kapseli näyttää ”naurettavan” pieneltä, niin se pitää sisällään yllättävän määrän tuotetta. Beauty Drops levitetään puhtaille kasvoille ja kaulalle, silmänympärysihoa välttäen. Iholle tulee miellyttävä pehmeys ja tasaisuus, joka selittyy tuotteen ihoa kosmeettisesti silottavilla ainesosilla (silikonit). Niiden ansiosta näen tämän ihonhoitotuotteen loistavana primerina meikin alle. Minulla on ollut tehobuustaus C-vitamiinin suhteen. Olen tosiaan levittänyt kiireisinä aamuina kasvoilleni Beauty Dropsit ja sen päälle Lumenen Bright Now C Vitamin BB Cream -voiteen, jonka sain marraskuun LivBoxista. Aivan mahtava BB-voide!

Beauty Dropsien päälle kuuluu levittää kosteusvoide, mutta Lumenen heleyttävä BB-voide on toiminut hyvin kosteusvoiteen sijaisena kiireisinä aamuinani. Säästöä se pienikin säästö on, kun kyse on ajasta.

lumene13

Lumene Bright Now Vitamin C Beauty Drops -kauneuspisarat eivät jätä ihoa rasvaiseksi tai kiiltäväksi. Tämä ei ole sellainen ihoa heleyttävä hoitotuote. Tämä jättää sellaisen puolimattaisen pinnan ja tuntuu hieman primerilta, mutta antaa myös kosteutta iholle ja on samalla ihonhoitotuote. Siksi voisin hyvin suositella tätä kuivaihoisille, jotka kaipaisivat ihohuokosia tasoittavaa primeria. Ne kun usein ovat kuivattavia ja liian tönkköjä kuivalle iholle.

Heleyttävyydestä on paha mennä sanomaan, koska omiin ihonhoitorutiineihin kuuluu kuorinta erikseen, joten jos iho on jo heleä ja kirkas, niin miten se siitä voi lisääntyä? Siksi tällaista seikkaa on paha arvioida minun tai sinunkaan, jos hoidat ihoasi jo muutenkin. Mutta C-vitamiinien buustaus iholle ei ole ainakaan haitaksi näin talven kynnyksellä. Kyllä se harmaus pihalta meinaa tarttua nassullekin, joten pieni vitamiinibuusti voi olla paikallaan.

Hinnaltaan nämä Lumenen Bright Now Vitamin C Beauty Drops -kauneuspisarat ovat noin parikymppiä. Sokoksella hinta on 20,90 € / 28 kapselia. Lumenen tuotteita myydään todella laajasti Hangosta Ivaloon, että näitä varmaan löytyy suuremmista kaupoista ainakin. Hinta toki vaihtelee aina jälleenmyyjän mukaan muutaman euron sisällä.

Ja sitten se tämän päiväisen luukun mysteerituote, josta Lumenekin on innoissaan, ja jonka kanssa he ovat tehneet pitkää tuotekehitystä.

lumene1

Minulla ei tosiaan ollut harmainta hajuakaan siitä, mikä olisi se Lumenen lanseeraukseen tuleva tuote. Minulle tarjottiin tätä mystistä tuotetta kalenteriini ja innostuin ideasta, että se olisi jotain niin uutta ja mystistä, että en itsekään tietäisi sitä, kunnes vasta sitten marras-joulukuun vaiheessa. Eräs päivä postisetä koputti oveemme. Minulle oli lähetys Lumenelta. Lähes kädet vapisten avasin pakettia, sillä olinhan jo kuukauden, vai ylikin odottanut tietoa siitä, että mikä se mysteerituote olisi? Hämmennyin hieman, tiedättekö miksi? Katsokaa tämän maskaran pakkausta. Lumenelta maskara, joka on huisin hienossa paketissa ja ylipäänsä, että se on pahvikotelossa. Markettimerkeiltä äärimmäisen harvinaista, että maskara on pahvipakkauksessa. Ne kun ovat enemmän selektiivisten ja semi-selektiivisten ”hommia”. Oho, ajattelin.

Myönnän nyt rehdisti, että pienen pieni pelko valtasi minut ensin. Pahoittelen Lumene, mutta en ole pitänyt teidän maskaroistanne. Ne eivät ole toimineet minulla ollenkaan. Joku volume-maskara jokusen vuoden takaa oli hyvä ja toimi minulla, mutta sitä ei taida olla enää valikoimassa tai sitten pakkaus on muuttunut, enkä siksi sitä ole löytänyt. Ne mitkään Blueberry-maskarat eivät ole olleet minun juttu, koska Lumenen maskarat eivät ole tuoneet volyymiä ja kunnollista nostetta ripsilleni. Mutta odottakaapas, kun kerron tästä uunituoreesta uutuudesta.

lumene

Lumene True Mystic Volume on tosiaan pakattu hienoon duochromiseen pahvipakkaukseen. Se vaihtelee väriä violetin ja tummanvihreän välillä. Upea kerrassaan. Tajusin sitten nimestä, että minulle on sanaleikitelty Lumenen PR:n puolelta, kun puhuttiin mysteerisestä tuotteesta – Mystic. 😉

lumene2

Maskaran hylsy on yhtä upea, kuin pahvikotelokin. Nyt on jotenkin Lumene lähtenyt aivan uudenlaiselle tyylilinjalle tuotteen ulkoasussa. Hyvin mysteerinen fiilis tästä värimaailmasta syntyy.

lumene4

Hallelujah, huudahdin mielessäni, kun katsoin maskaraharjaa. Se ei ole sellainen kumiharja ja harvapiikkinen. Eikä massakaan näytä liian lirulta ja märältä. Pieni helpotus jo pyyhkäisi lävitseni, sillä aloin uskomaan, että tässä maskarassa on paljon potentiaalia.

lumene3

Maskaraharjassa on kolmiomainen muoto. Harjaksia on tiiviisti ja niitä on pidempiä ja lyhyempiä.

lumene5

Harjakset ovat napakoita ja ne ”pureutuvat” hyvin tuuheidenkin ripsien välistä. Maskaramassa levittyy tasaisesti jokaisen ripsen ympärille.

lumene7

Lumene True Mystic Volume tekee ihanan erotellut, mutta tuuheat ripset. Ei mitään ongelmia ripsien toisiinsa liimautumisessa, vaan ne ovat ihanan erotellut. Tuuheutta on mukavasti ja pituuttakin syntyy.

Yhdellä kerroksella saa hieman nostetta ja tuuheutta, mutta kahdella kerrostuksella ripset saa jo kunnolla esiin. Minulla on kuvassa kolme kerrosta, joka on omaan makuuni sopiva määrä. Huomasin, että maskaraa voi kerrostaa runsaastikin, sillä se ei paakkuunnu ihan helpolla.

lumene6

Maskaran kesto on kohtuullisen hyvä. Tuhtien silmänympärysvoiteiden ja seerumien kanssa hölväilyn vuoksi minulla usein esiintyy tuhriintumista alaluomella noin 8-12 tunnin jälkeen. Niin myös True Mystic Volume -maskarankin kanssa. Maskara on säänkestävä, eli ei pienistä roiskeista tai kyynelistä heti lähde valumaan valtoimenaan, mutta peseytyy kyllä vedellä pois, jos niin haluaa.

lumene8

Kaikin puolin voin sanoa, että nyt on Lumene onnistunut maskaran kehityksessä. Hienoa! Sellainen kunnolla volyymia antava maskara on mielestäni puuttunut Lumenen valikoimasta. Lisäksi tämä maskara on jo ylellisen näköinenkin. Huokaisin helpotuksesta, että se mysteerituote osoittautui loistavaksi tuotteeksi. Toki tiesin, että siinä on aina riskinsä, jos valitsee mukaan tuotteen, josta ei tiedä mikä se edes on. Onneksi loppu hyvin ja kaikki hyvin.

Lumene True Mystic Volume -maskarat ovat tulleet ensimmäisiin myyntipaikkoihin toissapäivänä, mutta tammikuussa niitä löytyy sitten laajemmin. Hinnaltaan maskara on 19,90 € / 11 ml.

Minulla olisi teille arvottavaksi yksi Lumene True Mystic Volume -maskara. Haluaisitko kenties päästä kokeilemaan tätä kotimaisen merkin uutuutta?

  • Kommentoi tähän postaukseen. Muista lisätä sähköpostiosoitteesi sille tarkoitettuun kenttään. Vain minä näen sähköpostiosoitteet.
  • Kerro mitkä ovat joulun suunnitelmat? Kotona, töissä, sukulaisissa vai kenties ulkomailla?
  • Osallistumisaika päättyy sunnuntaina 27.12. klo 20.00.

Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Stressitöntä jouluun valmistautumista!

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Lue myös

X