Yleinen

Luomivärimaniaa!

28.8.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Nyt on jokainen L’Ombre Pure -luomiväri ollut meikkipostauksien meikeissä käytössä ja on aika analysoida syvällisemmin niitä.

L’Orèal Paris Color Riche L’Ombre Pure -luomiväreissä on yhdistetty puuteriset pigmentit täysin läpinäkyvään geeliin. Näin luomiväreistä on saatu todella pigmenttisiä ja pehmeästi luomelle levittyviä. Kuulostaa ihan loogiselta. Monista puuterisista luomiväreistä saadaan pehmeämmin levittyviä ja pigmentit paremmin esiin, kun apuna käytetään kosteaa sivellintä (vettä tai jotakin kiinnitysnestettä).

Sävyvalikoima on jaettu viiteen eri ryhmään, joita ovat Matte, Smoky, Lumiere, POP ja Nude. Lisäksi joistakin ryhmistä löytyy Limited Edition -sävyjä. Kaikki sävyt ovat pakattu kätevään kannelliseen rasiaan, jonka päältä näkee helposti tuotteen sävyn. Vanhoihin Color Infaillible -luomiväreihin verrattuna, parannusta pakkaukseen on tapahtunut roimasti. Tuotteen määrä painollisesti on hieman vähentynyt, sillä Color Infaillible -luomivärin koko oli 3,5 g. Color Riche L’Ombre Puren koko on 2,5 g.

Matte-sävyt

Mattaisia, puuterisen pehmeitä, mutta hieman voidemaisen tuntuisia.

Vasemmalta: 100 Noir Cest Noir, 101 Macadam Princess, 104 La Vie En Rose ja 107 Macaron Vanille

Näiden mattaisien sävyjen koostumus tuntuu hyvin hämmentävältä. En ole koskaan aikaisemmin käyttänyt mattaluomiväriä, jolla olisi voidemainen tai lähes voidemainen koostumus. Koostumus on erittäin loistava kuivalle iholle, kunhan luomivärin työstää riittävän huolellisesti. Joskus hyvin puuterisen koostumuksen omaava mattaluomiväri voi tuntua ja jopa näyttää todella kuivalta ja pöllyävältä luomilla. Näissä on samettinen koostumus, joka on pigmenttinen ja kaunis.

Luomivärit kestävät hyvin pohjustajan päälle käytettynä, enkä havainnut värin kerääntymistä luomivakoon tai muihin uurteisiin. Ainut heikko puoli on sävyn intensiivisyyden haihtuminen päivän aikana. Harmaa sävy oli ainut, jossa en havainnut intensiivisyyden katoamista.


Smoky-sävyt

Näyttäviä sävyjä smoky eye lookin luomiseen.

Vasemmalta: 301 Escape In Bordeaux ja 306 Place Vendome (Limited Edition)

En osaa sanoa onko nämä kaksi kokeilemaani sävyä niin savuisia, mutta kauniita ne silti ovat. Pigmenttisyys on loistava ja koostumus hyvä. Näissäkin (kuten kaikissa L’Ombre Pure -luomiväreissä) sävyissä on hieman voidemainen koostumus. Näiden sävyjen koostumus muistuttaa jonkun verran joitakin minulla olevia Make Up Storen luomivärejä.

Lumiere-sävyt

Valoa heijastavaa hohdetta.

Vasemmalta: 500 Gold Mania ja 502 Quartz Fume

Näiden koostumus on hieman kova. Gold Mania vaatii napakan siveltimen tasaisesti levittyäkseen, mutta Quartz Fume sitä vastoin levittyy vaivattomasti. Hohtavia, hieman metallisia sävyjä. Gold Mania on yksi kauneimpia kultasävyisiä luomivärejä, joita olen käyttänyt. Lumiere-sävyt ovat kaikista L’Ombre Pure -luomiväreistä vähiten voidemaisen oloisia ja näissä on erikoinen kuviointi ja muotoilu luomivärin pinnalla.

POP-sävyt

Kirkkaita ja rohkeita sävyjä.

 405 The Big Blue

The Big Blue on hyvin voidemaisen tuntuinen, vaikka puuterinen onkin. Sävy on kirkas ja intensiivinen. Hohtavassa koostumuksessa on hieman kimalluksia.

Nude-sävyt

Luonnollisia ja hillittyjä sävyjä, näyttävällä hohteella.

Vasemmalta: 200 Over The Taupe, 206 Little Beige Dress ja 207 Snow In Megeve

Paksua, hieman murenevaa koostumukseltaan. Tasoittuvat kuitenkin helposti luomelle napakammalla siveltimellä ja ovat erittäin pigmenttisiä. Jopa vaaleat sävyt. Pehmeämmällä siveltimellä lopputuloksesta saa kevyemmän. Näiden Nude-sävyjen koostumus muistutti kaikista eniten vanhojen Color Infaillible -luomivärien koostumusta. Vaaleista Snow In Megeve on todella valkoinen, joten sen käytössä kannattaa olla tarkkana. Little Beige Dress on luonnollisempi sävy luomen sisänurkkien ja kulmaluun korostukseen.

Koin kaikki sävyt erittäin pigmenttisiksi, vaikka koostumukset vaihtelivatkin. Kaikkia yhdistää voidemaisen luomivärin intensiivisyys ja loistokkuus, joita kuitenkin käytetään, kuin puuterisia luomivärejä.

L’Ombre Pure -luomivärit tasoittuvat intensiivisinä silmäluomille ilman silmämeikinpohjustajaakin, mutta suosittelen ehdottomasti käyttämään pohjustusta meikin alla. Voidemainen koostumus voi olla rasvoittuvalla luomella herkemmin luomivakoon kertyvä. Jotta silmämeikki säilyy moitteettomana aamusta iltaan, kannattaa se silmämeikinpohjustus muistaa. Ongelmallisilla luomilla saattaa L’Ombre Pure -luomivärit kertyä luomivakoihin silmämeikinpohjustajasta huolimatta. Minulla näin ei kertaakaan käynyt, mutta olen aina hieman varauksellinen voidemaisen/lähes voidemaisen koostumuksen omaavien luomivärien kanssa. 

Pidin näistä luomiväreistä niin paljon, että ostin sävyn Over The Taupe rikkoutuneen tilalle. Postin kuljetuksessa oli ko. sävy mennyt murusiksi, joten minun oli pakko hankkia uusi tilalle.

Laitan vielä muutamat jo nähdyt meikkikuvat, joissa nämä luomivärit ovat käytössä.

Nude & Matte

Tämän meikin tarkempi esittely löytyy täältä.

104 La Vie En Rose, 107 Macaron Vanille, 206 Little Beige Dress, 200 Over The Taupe ja 502 Quartz Fume.

POP & Matte

Pimeneviin syysiltoihin sopivan meikin tarkempi esittely löytyy täältä.

206 Little Beige Dress, 107 Macaron Vanille, 405 The Big Blue, 101 Macadam Princess ja 100 Noir C’est Noir

Lumiere & POP

Annin kesämeikin esittely löytyy täältä.

206 Little Beige Dress, 500 Gold Mania, 107 Macaron Vanille ja 405 The Big Blue.

Smoky

Hieman ruskainen smoky löytyy tarkemmin esiteltynä täältä.

207 Snow In Megeve, 306 Place Vendome, 301 Escape In Bordeaux ja 100 Noir Cest Noir.

Hinnaltaan nämä luomivärit ovat noin 11,90-12,90 euroa. Myyntipaikkoja ovat mm. Anttila-, Sokos- ja Stockmann-tavaratalot, Emotion-myymälät, Prismat, Citymarketit jne.
Mietin mitkä sävyt nousivat suosikeikseni? Pakko sanoa, että The Big Blue on huikean sähäkkä ja Over The Taupe on erityisen kaunis. Luulen kuitenkin, että tulevan syksyn ja talven aikana suosikkini muuttuvat, sillä nyt Escape In Bordeaux ja Quartz Fume on erityisen mieleiset ja talvella luulen ihastuvani erityisen paljon huurteiseen Place Vendomeen. Matte -sävyjen koostumus on ihanan pehmeä. Mattainen luomiväri, joka ei ole liian puuterinen ja kuiva. 

Mitä olette pitäneet näistä uutuuksista? Minusta on huikeaa, että marketeissa myytäviltä merkeiltä alkaa ilmestyä loistavia tuotteita. Aikoinaan marketeista ei meinannut saada pigmenttisiä luomivärejä, saati sitten näin upeasti hohtavia ja jännän värisiä. Viime vuosina on tapahtunut huikeita harppauksia parempaan. Oletteko kiinnittäneet samaan asiaan huomiota?

Color Riche L’Ombre Pure -luomivärit saatu L’Oréalilta. Kuvissa näkyvä sävy Over The Taupe itse ostettu.

Kommentit (26)

Tosi kiva, kun kommentoit! 🙂

Viisi? 😀 Pakko sanoa, että en muista itsekään. Ostin tosiaan sen sävyn Over The Taupe, kun posti oli sen rikkonut. IsaDoraa olen joskus ostanut, mutta en muista ostaneeni muita marketeissa myytävien merkkien luomivärejä about 10 vuoteen.

Tuo Kaki Repstyle on vakiosävy, eli se on jäämässä. Sitä sävyä minulla ei olekaan, mutta näin syksynä se jotenkin kiehtoisi. 🙂

Ei voi sanoa muuta kuin vau! On aivan mahtavaa, kuten sanoit, että markettimerkitkin ovat alkaneet oikeasti panostaa kunnolla mm. luomiväreihin ja meikkipohjiin. Näistä mulle lähtee mukaan ensi kerralla ainakin Little Beige Dress, täytyy olla varovainen etten osta montaa muutakin samalla kertaa… Kiitos näistä swatcheista!

hanna
http://www.hannamariav.com

Marketti puolen uusimmat meikkipohjat ovat jääneet täysin tutustumatta. 🙁 Pari vuotta sitten tuli jokuseen tutustuttua ja huomioin jo silloin suurta kehitystä. 🙂

Tuo Little Beige Dress on yksi lemppareitani luomaan valoa sisänurkkiin ja korostamaan kulmaluuta. 🙂 Se on aika kiva myös liikkuvalla luomella.

Näyttääpä kyllä todella hyviltä ja vitsi on ihani sävyjä! 🙂

Näissä on kyllä kiva koostumus, kun vain aluksi pääsee sinuiksi sen kanssa. Upeita sävyjä, jotka todella hohtavat upeasti silmillä. 🙂

Ihanan pigmenttisen oloisia luomivärejä. Olen kyllä pitänyt L’Oréalin luomivärien ja muidenkin meikkien laadusta. 🙂 Olisi kiva näitäkin päästä kokeilemaan.

Minulla on muistissa about 10 vuoden takaiset markettimerkkien luomivärit. Eivät oikein toimineet sen ajan taitojen kanssa. Ostin aina MUSin luomivärejä. Nyt jokusen vuoden on taso muuttunut ja laadussa menee ohi joidenkin MUSin luomivärien. 🙂

Ihanat postauksesi näistä L’Oréalin luomiväreistä ovat olleet aivan ehdottomasti blogimaailman viimeaikaisia lemppareitani ja olen palannut ihastelemaan upeita meikkikuviasi kerta toisensa jälkeen. Joten KIITOS! 🙂

Näiden postausten innoittamana ostin pari viikkoa takaperin tuon superkauniin The Big Bluen ja ihastuin todella! Nyt haaveissa olisi saada kokoelman jatkoksi vielä ainakin Macadam Princess, La Vie En Rose, Place Vendome, Gold Mania, Over the Taupe ja Little Beige Dress. Ainakin pari viikkoa sitten nämä olivat muuten Citymarketeissa Plussa-kortilla tarjouksessa 9,90€ 🙂

Voi kiitos sinulle! 🙂

Usein Plussa-kortilla saa kosmetiikkaa edullisempaan hintaan. 🙂 Eli kannattaakin kärkkyä kampanjoita. Tuo 9,90 € on aika kiva tarjous, sillä jos ostaa useamman, niin säästöä jo syntyy huimasti.

Tuo sähkönsininen The Big Blue ja purppurainen Escape In Bordeaux ovat kyllä niin upeita sävyjä! Olet loihtinut todella kauniita meikkejä! Senpä vuoksi mun on pakko käydä ostamassa nuo kaksi sävyä ja vaalean hopea Place Vendome vielä siihen lisäksi 😉 Kiitos kun esittelit nämä! Multa olisi varmaan jääneet nämä huomaamatta, kun enemmän vierailen selektiivisellä puolella.

MS / Beauty Highlights

Kiitos MS! 🙂

Vähän sama juttu. Vierailen sele-puolella enemmän, mutta olen tämän vuoden aikana pyrkinyt käymään myös ns. markettimerkkien puolella. On kiva tutustua ja nähdä mitä uutuuksia sielläkin on.

Tosin nämäkin tulivat blogin kautta, mutta silloin en ollut nähnyt näitä vielä kaupoissa.

Vau onpa upeita! Mattamusta onkin hakusessa ja ehkä tuo on kokeilemisen arvoinen!?

Tuo musta on erittäin pigmenttinen, mutta sen intensiivisyys vähän haihtuu päivän mittaan, jos alla on vaaleampaa luomiväriä. Muuten hyvä mattamusta.

No huh! Nyt on viimeistään pakko käydä hankkimassa. Muistan kun nää tuli ja swatchasin pari testereistä kaupassa kämmennelle ja jo silloin pistin vähän haukkomaan henkeä.

Minä en ehtinyt bongaamaan näitä kaupasta ennen kun sain testiin nämä. Haukoin henkeä kun testasin kädelle ensimmäistä. 😀

Ootsa laittanu pohjustusta sun luomeen? 🙂

Kyllä. Käytän aina pohjustajaa. Luomivärit ovat todella pigmenttisiä, joten näyttävät hyvältä ilman pohjustajaakin, mutta vähänkin rasvoittuvilla luomilla luomivärit eivät kestä koko päivää ilman pohjustajaa. Siksi suosittelen näidenkin kanssa käytettäväksi silmämeikinpohjustajaa. 🙂

Toi sininen meikki on edelleen ihan tajuton! <3

Voi kiitos Jonna! <3 Kiva kuulla, kun tosiaan en koe olevani ihan paras käyttämään sinistä silmämeikeissä. Mieltäni lämmittää suuresti kehut ja antaa itseluottamusta. 🙂

Oijoijoi <3 Mä en kestä! Olet niin taitava meikkaaja 🙂

Voi kiitos Sinzu! 🙂

Vou! Mun on pakko saada kans näitä luomivärejä! Kiitos huisin hyvästä esittelystä.
Ja vau, miten upeita meikkejä olet tehnyt! Olet todella taitava♥

Kiitos Janet! 🙂 Kiva, että pidit postauksesta. 🙂

Kirkas sininen multa jo löytyykin, mutta täytyy hankkia tuo Bordeaux! Supernätti 🙂

Jep, se on niin nätti. Minulle tulee vahvat fiilikset syksyyn ja jouluun ko. luomiväristä. Joulufiilis johtuu varmaankin kultaisesta shimmeristä, mikä Bordeauxissa on. <3

Mun täytyy tulla tänne taas kommentoimaan 😀 Olen tuon Big Bluen jälkeen ostanut näitä vielä viisi lisää ja tykästynyt aivan valtavasti 🙂 Enpä muista milloin olisin viimeksi ostanut ”markettikosmetiikan” puolelta luomivärejä, joskus tosi kauan sitten!

Tuo Place Vendome oli muuten viime viikonloppuna jo ainakin meidän Prismassa korvattu uudella smoky-sävyllä, vihertävällä Kaki Repstylella. Onneksi ehdin tuon Place Vendome ostaa kokoelmaan ja toki hamsterina nappasin myös tuon uuden smokyn viikonloppuna ostoskoriini ja tykkään kyllä ensikokeilun perusteella siitäkin kovasti 🙂

Tosi kiva, kun kommentoit! 🙂

Viisi? 😀 Pakko sanoa, että en muista itsekään. Ostin tosiaan sen sävyn Over The Taupe, kun posti oli sen rikkonut. IsaDoraa olen joskus ostanut, mutta en muista ostaneeni muita marketeissa myytävien merkkien luomivärejä about 10 vuoteen.

Tuo Kaki Repstyle on vakiosävy, eli se on jäämässä. Sitä sävyä minulla ei olekaan, mutta näin syksynä se jotenkin kiehtoisi. 🙂

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *