Glitz & Glam

Luomupuhdistustuotteita ja -voiteita esittelyssä ja arvostelussa

Teksti:
Minna / Glitz & Glam

Pääsiäisenä käytin hyödyksi www.biodelly.comin pääsiäisedun hyväkseni ja tilasin tuotteita ilman postikuluja. Nyt olen käyttänyt tilaamiani luomutuotteita siitä asti ja ajattelin kirjoittaa oman mielipiteeni tilaamistani tuotteista.

Marilou Bion puhdistussetti. Setti sisältää puhdistusgeelin, kuorintavoiteen, puhdistavan kasvonaamion ja puhdistusemulsion. Kaikkien pullokoko on 75 ml ja setti on tarjouksessa hintaan 16,90 € ja yksittäin ostettuna 5,50 €/kpl

Puhdistusgeeli

Puhdistaa ihon epäpuhtauksista hellävaraisen tehokkaasti. Sopii kaikille ihotyypeille, erityisesti rasvoittuvalle iholle ja sekaiholle. Ei jätä iholle kiristävää tunnetta.

Käyttö: Käytä aamuin illoin. Levitä geeliä kostealle iholle ja vaahdota. Huuhdo pois runsaalla vedellä.

Vaikuttavat aineet

Kasviglyseriini: kosteuttaa ja ehkäisee juonteita

Ruiskukkavesi: kosteuttaa, pehmentää ja rauhoittaa ihoa

Itse olen puhdistusgeelien ystävä. Tämä Marilou Bion puhdistusgeeli on tehokas, sillä se puhdistaa jopa rasvaiset voidemaiset meikkivoiteet, jotka ovat kaikista hankalimpia saada puhdistettua pois. Tuoksu on hyvin mieto ja neutraali. Iho jää ihanan pehmeäksi ja kosteutetun tuntuiseksi. Hyvin hellävarainen ja tehokas puhdistaja! Miinusta annan tuotteelle sen liian ohuesta koostumuksesta, joka herkästi valuu käsivarsia pitkin kasvoja puhdistaessa. Hieman paksumpana geeli pysyisi paremmin kasvoilla, eikä valuisi hieromisvaiheessa pois kasvoilta. Itse en saanut geeliä vaahtoamaan kasvoillani, mutta minusta se ei ole mitenkään oleellinen ominaisuus kasvojenpuhdistuksessa.

Kuorintavoide

Hellävaraisen tehokas kuorintavoide kasvojen syväpuhdistukseen.

Käyttö: 1-2 kertaa viikossa. Hiero kuorintavoidetta pyörivin liikkein kostealle iholle. Vältä silmänympärysihoa. Huuhtele pois runsaalla vedellä.

Vaikuttavat aineet

Kasviglyseriini: kosteuttaa ja ehkäisee juonteita

Rautayrtti: rauhoittaa ihoa

Seesamiöljy: säätelee ihon talineritystä sekä pehmentää, ravitsee ja korjaa ihoa

Karitevoi: suojaa, pehmentää, ravitsee ja hoitaa ihoa

Ihanan kosteuttavan tuntuinen kuorintavoide! Ihoa ei kiristä, eikä kirvele. Kasvojen iho tuntuu kosteutetulta ja siloisalta. Miinusta annan kuitenkin tuotteelle siitä, että kuorivia rakeita on aika harvakseltaan ja kuorintavoide ei ole kaikkein tehokkaimmasta päästä, siksi uskallan tällä tuotteella tehdä kuorinnan useammin, kuin muilla kuorintavoiteilla joita olen käyttänyt. Hyvä ja laadukas tuote muuten, mutta ei minun mielestäni yhtä hyvä kuin Frantsilan uudistava kuorintavoide.

Puhdistava kasvonaamio

Montmorillonite-savea ja sitruunankuoriuutetta sisältävä kasvonaamio syväpuhdistaa ihon jättäen sen raikkaaksi ja kosteutetun tuntuiseksi.

Käyttö: 1-2 kertaa viikossa puhtaalle iholle. Levitä paksu kerros naamiota kasvoille ja anna vaikuttaa noin 5 minuuttia. Huuhtele pois runsaalla vedellä. Vältä silmänympärysihoa.

Vinkki! Kuori kasvot ennen naamiota Marilou Bio Kuorintavoiteella.

Vaikuttavat aineet

Montmorillonite-savi: puhdistava ja ihoa kirkastava

Kasviglyseriini: kosteuttaa ja ehkäisee juonteita

Ruiskukkavesi: kosteuttaa, pehmentää ja rauhoittaa ihoa

Sitruunankuoriuute: antibakteerinen, virkistävä

Kasvonaamio on myös erittäin kosteuttava ja tekee ihon ihanan pehmeäksi ja siloiseksi. Naamio on aika ohut koostumukseltaan. Itse olen tottunut käyttämään paksumpia naamioita, joten olisin toivonut tältäkin hieman tuhdimpaa koostumusta, mutta nämäkin ovat makuasioita.

Puhdistusemulsio

Kevyt puhdistusemulsio poistaa meikin kasvoilta hellävaraisesti. Puhdistuksen jälkeen iho tuntuu raikkaalta ja pehmeältä. Sopii kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Käytä aamuin illoin. Hiero puhdistusemulsiota kevyin pyörivin liikkein kasvoille ja kaulalle. Poista vanulapulla tai huuhtele kasvot vedellä.

Vaikuttavat aineet

Kasviglyseriini: kosteuttaa ja ehkäisee juonteita

Aloe vera: suojaa, kosteuttaa ja hoitaa ihoa

Karitevoi: suojaa, pehmentää, ravitsee ja hoitaa ihoa

Puhdistusemulsiot eivät ole minun ensisijainen valintani. Tämä puhdistusemulsio on hellävarainen ja kosteuttavan tuntuinen. Vaikka Biodelly.comissa lukeekin, että 

”Käytä Puhdistusemulsiota meikin poistoon ja Puhdistusgeeliä silloin, kun kasvoilla ei ole meikkiä”, niin itse en oman kokemukseni perusteella suosittele niin. Puhdistusgeeli puhdisti paksut ja voidemaiset meikkivoiteet, kun sitten taas emulsio ei poistanut kaikkea kevyempää meikkivoidetta. En sitten tiedä onko Biodellyllä käynyt kirjoitusvirhe, vai koenko itse tehot eri tavalla?

Yhteenvetona sanoisin, että hinta-laatusuhde on hyvä ja tuotteet ovat todella kosteuttavia ja hellävaraisia. Jos minulta kysytään, että suosittelenko, niin sanoisin, että kyllä. Miinusta annan pullojen/tuubien epäkäytännöllisyydestä. Ylös alaisin olevan tuubi, jossa on kierrekorkki ovat minun mielestäni kaikkein epäkäytännöllisin pakkaus mitä vaan voi olla voiteilla ja puhdistustuotteilla. Jos tälläinen asia ei häiritse, niin silloinhan tuotteessa ei ulkoisesti ole mitään vikaa. 🙂

Sitten Madaran tasapainottava kasvovesi, Lavera Faces My Age silmänympärysvoide, Marilou Bion Anti-age ja yövoide.

Madaran tasapainottava kasvovesi

Normaalille ja/tai sekaiholle tarkoitettu kasvovesi virkistää ja tasapainottaa sekä rasvoittuvia että kuivia ihoalueita. Samalla se supistaa ihohuokosia ja tasapainottaa ihon pH-arvoa. Sisältää mm. vadelmaa, piharatamoa, kurkkua, kamomillaa ja ruusuvettä.

Pullon koko on 200 ml ja hintaa kasvovedellä on 13,40 €. Suoraan sanottuna olen rakastunut tähän kasvoveteen! Ihanan hellävarainen ja miellyttävän tuntuinen. Kasvot tuntuvat kosteutetulta ja siloisalta. Ei minkäänlaista kiristävää tai kirvelevää tunnetta. Plussaa pullon kätevyydestä. Painokorkki, joka aukeaa annostelua varten, eli avaaminen ja sulkeminen onnistuu yhdellä kädellä.

Tätä kasvovettä voisin suositella kaikille.

Lavera Faces My Age silmänympärysvoide

Saavuta silminnähden hoidettu, hyvin kosteutettu silmänympärysalue My Age -sarjan intensiivisellä silmänympärysvoiteella, joka sisältää karanjaöljyä ja luomuviljeltyä valkoista teetä (Reilu kauppa). Arvokkaat raaka-aineet, kuten nutrikeramidit ja Sepilift silottavat herkkää silmänympärysihoa silminnähden. Voide sisältää elvyttävää luomukofeiinia sekä arvokkaita luomumanteli- ja luomujojobaöljyjä.

Käyttö: Levitä intensiivistä silmänympärysvoidetta puhdistuksen jälkeen silmänympärysalueelle ja hiero ihoon kevyesti taputtelemalla. Käytä aamulla ja illalla.

15 ml.

MY AGE –TUOTTEISSA KÄYTETYT TEHORAAKA-AINEET

Valkoinen tee (Reilu kauppa): Suojelee vapaita radikaaleja vastaan ja auttaa näin ehkäisemään haitallisista ulkoisista tekijöistä johtuvaa ihon ennenaikaista vanhenemista.

Karanjaöljy: Ehkäisee pigmenttiläiskien syntymistä, ravitsee ihoa tehokkaasti ja tarjoaa luonnollista UV-suojaa.

Hyaluronihappo: Auttaa ihoa säilyttämään kosteutta

Koentsyymi Q10: Suojelee tehokkaasti ihosoluja ja kiinteyttää näin ihoa.

Cova B Trox –uute: Kiinteyttää ja kosteuttaa.

Aloe vera: Kosteuttaa, kiinteyttää ja virkistää ihoa.

Nutrikeramidit: Silottavat ihoa mukailemalla sen luonnollista rakennetta.

Kasvikollageeni: Edistää kollageenisynteesiä ja vahvistaa ihon omaa luonnollista suojaa.

Sepilift: Kiinteyttää ihoa ja tekee siitä täyteläisen.

Bambu-uute: Antaa iholle pehmeän ja silkkisen pinnan.

Valkoinen tee –uutteen anti-aging –vaikutus

Valkoisella teellä saattaa olla voimakkaat ikääntymisen merkkejä ehkäisevät vaikutukset. Kingstonin yliopiston uusi tutkimus vuodelta 2009 osoitti, että valkoisella teellä oli runsaasti tulehduksia ehkäiseviä ja antioksidanttisia vaikutuksia sekä kollagenaasi- ja elastaasi-entsyymien vaikutuksia ehkäiseviä ominaisuuksia, jotka saattavat mahdollisesti vähentää riskiä sairastua nivelreumaan, joihinkin syöpiin, sydäntauteihin ja hidastaa elastiinin ja kollageenin entsymaattista hajoamista, jotka puolestaan edesauttavat ikääntymisen merkkien ehkäisemisessä. Tutkimuksen tulosten mukaan valkoinen tee saattaa hidastaa sellaisten entsyymien aktiivisuutta, jotka vahingoittavat elastiinia ja kollageenia (ja puolestaan edesauttavat ryppyjen ja muiden ihon ikääntymisen merkkien syntymistä). Valkoisen teen päärakenneosat ovat kofeiini, teofylliini, teobromiini ja saponiinit. Kofeiini ja polyfenoliset yhdisteet ovat edelleen tunnettuja antioksidantteja ja niitä on paljon valkoisessa teessä. Hapettumisreaktiot voivat synnyttää vapaita radikaaleja, jotka aloittavat soluja vahingoittavia ketjureaktioita. Antioksidantit pysäyttävät nämä reaktiot poistamalla vapaiden radikaalien välittäjät ja estämällä muita hapettumisreaktioita hapettumalla itse.

Minulla on erittäin herkkä ja kuiva silmänympärysiho. Silmänympärykseni ärtyvät helposti ja ne vaativat paljon kosteutta, jotta iho pysyisi kunnossa. Odotin tältä Laveran My Age voiteelta paljon ja se lunasti odotukseni. En ole IKINÄ aikaisemmin käyttänyt yhtä hellävaraista silmänympärysvoidetta. Vaikka voidetta menisikin hieman silmään, niin se ei aiheuta kirvelyä tmv. Aivan ihanan helposti imeytyvä ja kosteuttava voide! Minun ehdoton uusi suosikkini! Tuubin koko on 15 ml ja hintaa voiteella on 21,40 €. Suosittelen kaikille joilla on herkkä ja kuiva silmänympärysiho.

Marilou Bio Anti-age voide

Ehkäisee juonteiden ja ryppyjen syntyä sekä kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Soveltuu kaikille ihotyypeille sekä meikin alle.

Käyttö: Levitä puhtaalle iholle joka aamu.

Vaikuttavat aineet

Karitevoi: suojaa, pehmentää, ravitsee ja hoitaa ihoa

Auringonkukansiemenöljy: pehmentää ihoa ja ehkäisee juonteita. Sisältää runsaasti E-vitamiinia ja omega 6-rasvahappoja.

Appelsiinivesi: rauhoittaa ja laskee ihon turvotusta

Avokadoöljy: Suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Sisältää runsaasti lesitiiniä. Ravitsee kuivaa, hilseilevää ja ikääntyvää ihoa.

Tuubin koko on 30 ml ja voiteen hinta on 5,50 €. Voide on hyvin kosteuttava ja tuhti. Soveltuu meikin alle, mutta minun kasvoni alkoivat rasvoittumaan voimakkaasti tässä nyt kun tuli lämpöisemmät ilmat, joten juuri tällä hetkellä on minulle liian tuhti voide päiväkäyttöön, mutta talvelle tämä olisi aivan unelma!

Marilou Bio yövoide

Ravitseva ja kosteuttava yövoide kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle. Voidaan käyttää myös suojaavana päivävoiteena jos iho on erittäin kuiva ja herkkä.

Käyttö: Levitä puhtaalle iholle joka ilta.

Vaikuttavat aineet

Aloe vera: suojaa, kosteuttaa ja hoitaa ihoa

Mehiläisvaha: elvyttää, suojaa ja ravitsee ihoa.

Karitevoi: suojaa, pehmentää, ravitsee ja hoitaa ihoa

Avokadoöljy: Suojaa ihoa ympäristön haitallisilta vaikutuksilta. Sisältää runsaasti lesitiiniä. Ravitsee kuivaa, hilseilevää ja ikääntyvää ihoa.

Jojobaöljy: ylläpitää ihon kosteustasapainoa, tasoittaa pieniä juonteita

Tuubin koko on 30 ml ja hintaa voiteella on 5,50 €. Erittäin kosteuttava ja tuhti voide. Suosittelisin kuivalle iholle. Omalle ihotyypille tämä olisi parempi talviajan käyttöön.

Olisin halunut tilata Marilou Bio voidesetin, mutta juuri silloin pääsiäisen aikaan setti oli loppuunmyyty. Sitten ajattelin, että tilaan kaikki kolme voidetta erikseen, mutta Marilou Bio päivävoide oli loppuunmyyty, joten tilasin sitten vain Anti-agen ja yövoiteen. Nyt päivävoidetta taas on myytävänä. 😉

Sitten minun omiin höpinöihini. 😉 En ole vielä kertonutkaan, että sain työkeikan Kouvolan Sokokselle esittelijäksi Hiustenhellimis viikolle. Edustan Goldwellin tuotteita, mutta samalla autan asiakkaita tuotteiden valinnassa muiltakin merkeiltä. Toki myös kosmetiikassa ja kynsilakoissa olen ollut asiakkaiden apuna ja neuvojen antajana, koska omaa tietämystä kuitenkin löytyy. Olen vielä perjantain ja lauantain Sokoksella, joten kaikki Kouvolan seudulta tai täällä suunnalla liikkuvat tervetuloa katsomaan tarjouksia! 😉 Niin ja myös minua… ;D

Kiitokset vielä kaikille, jotka vastasitte kyselyyni siitä mitä kautta päädyitte blogini lukijaksi. 🙂 Oli kiva nähdä vähän osviittaa siitä miten Glitz & Glamin lukijaksi olette löytäneet. 😉 Enemmistö vastaajista ovat löytäneet Glitz & Glamin toisen blogin kautta.

Vastauksenne kyselyyni:

Olet tuttavani entuudestaan 3 (10%)

Toisen blogin kautta 17  (60 %)

Googletin jotain ja sitä kautta 4 (14 %)

Jonkun blogilistan kautta 3 (10 %)

Jokin muu… 1 (3 %)

Ihanaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua kaikille teille! Itse menen vielä lauantainakin töihin Sokokselle, mutta minua ei yhtään haittaa… päinvastoin! 🙂

X