Glitz & Glam

Luonnollisen kauniiden huulten salaisuus

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Tänään lupaamani esittely eilisessä meikkipostauksessa näkyneestä huulimeikistäni.

Miltä teistä kuulostaa huulivoide, joka antaa sävyä? Kuulostaa Baby Lipsiltä, mutta tällä kertaa kyseessä on erilainen tuote, kuin Baby Lips tai muut sävylliset huulivoiteet.

Artdecon uutuus on Color Booster Lip Balm. Nimestäkin voi päätellä, että kyseessä on huulia turvottava ja sävyä antava huulivoide. No ei sekään ole mitenkään uutta tai erikoista.

Erikoisen tästä Artdecon huulivoiteesta tekee se, että itse tuote ei ole pigmenttinen. Näyttää aivan huulivoiteelta. Miten tuo voisi huulia sävyttää? Olen raaputtanut spaatteliin tätä huulivoidetta ja voin sanoa, että ei se ole minkään väristä. Läpikuultavan kirkasta, kuten perushuulivoide.

Kuitenkin huulilla Color Booster Lip Balm muuttuu muutamassa sekunnissa. Salaisuus piilee huulivoiteen väripigmenteissä, jotka muuntautuvat jokaisen yksilöllisen pH-arvon mukaan. Sävy korostaa huulten omaa luonnollista sävyä. Minulla Color Booster Lip Balm näyttää tältä. Ihana, eikö vain? Luonnollinen, kevyesti kiiltävä ja freesaava.

Unohdin kuvata huuleni ilman huulivoidetta, mutta kaivoin vanhoista postauksista vertailukuvan. Tässä minulla ei ole mitään huulilla ja saa käsityksen siitä minkä väriset huuleni ovat. (samalla näkee sen karun totuuden minusta, kun olen lähes ilman meikkiä)

Color Booster Lip Balm tuoksuu raikkaalle mintulle ja antaa huulille kevyen kihelmöivän tunteen, joka kestää hetken. Yleensä aina booster-tuotteet perustuvat huulten verenkierron vilkastuttamiseen. Minusta huuleni eivät silminnähtävästi täyteläisty boostereilla, mutta tykkään kihelmöivästä tunteesta. Siksi Blistex oli jo lapsena lempparini huulivoiteista.

Mitä huulten kosteutukseen tulee… Color Booster Lip Balm tuntuu ihanan kosteuttavalta ja miellyttävältä huulilla. Se kestää aika kivasti. Kun huulivoide kuluu huulilta, eivätkä huulet tunnu enää liukkailta, niin huulille jää vielä sävyä.

Fanitan tätä huulivoidetta. On hieman hintava huulivoiteeksi, mutta huulimeikkinä hinta on kohtuullinen. Artdecon hylsyt ja muutenkin pakkaukset ovat hyvin laadukkaita ja tyylikkäitä, joten tästä saa hieman sellaista luksuksen fiilistä arkeen.

Kenelle suosittelisin Color Booster Lip Balm -huulivoidetta? Vannoutunut huulipunankäyttäjä ei ehkä tästä innostu, ellei sitten halua huulivoiteelle sävyttävää vaikutusta. Enemmänkin näkisin tuotteen niille, jotka ovat huulirasva-addikteja tai eivät osaa käyttää huulilla huulipunia tai -kiiltoja.

Artdecoa jälleenmyyvät monet kauneushoitolat ja parturi-kampaamot, jotka löytyvät täältä. Netin kautta huulivoiteen voi tilata Cosme Shopista. Suositushinta huulivoiteelle on 14,50 €.

Miltä tällainen pH-arvon kanssa reagoiva huulivoide teistä kuulostaa? 

Tuote saatu blogin kautta maahantuojalta.

Lue myös

X