Yleinen

Luotettava kaveri kainaloon

20.9.2014 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Aika harvoin tulee kirjoiteltua niinkin arkisesta tuotteesta, kuin deodorantti. Tämä arjen pelastus kulkee joka päivä kainalossa kaikkialla missä menemmekin. Mitä vähemmän joudumme ajattelemaan tätä kainalokamua, niin sitä parempi ystävä se on.

Ostin laivalta Clarinsin paljon kehutun Roll-On deodorantin.

Tai oikeastaan ostin kolmen pakkauksen. Minun piti ostaa tämä Clarinsin deodorantti kokeiluun jo silloin, kun kävin Pariisissa, mutta tuolloin lentokentän tax freestä oli Clarins loppunut. Myyjä myi minulle Biothermin vastaavan, johon en ollut kovin tyytyväinen. Siksi näin hintavien deodoranttien testaus jäi vähäksi aikaa.

Onneksi kuitenkin päätin kokeilla myös tämän Clarinsin Roll-Onin, sillä tämähän on oikein kiva ja toimiva. Clarins on kulkenut kainaloissani helteisinä päivinä, hyvin stressaavina ja hikisinä työpäivinä, useita tunteja pettämättä. Vielä kertaakaan en ole tullut petetyksi.

Clarinsin Roll-On on alkoholiton, mutta alumiinisuoloja vältteleville tuote ei sovellu. Tämä deodorantti on myös antiperspirantti, joka estää/vähentää kainaloiden hikoilua.

Tuoksu on deodorantiksi melko mieto, joka ei jää leijailemaan koko päiväksi. Roll-Onin iso pallo annostelee melko runsaasti valkoista deodoranttia, mutta en ole huomannut mustissa vaatteissani tahroja. Kuivumisaika on myös pitkä, mutta ei ole minun arkeani haitannut.

Clarinsin tuotteita myydään Stockmanneilla, Sokoksilla, Emotioneilla, Kickseissä jne. Hinnaltaan tämä Clarinsin Roll-On monin kerroin hintavampi, kuin Rexona. Laivalla yksi kappale maksaa noin 18-19 euroa. Maissa hintaa tällä deodorantilla on 23-25 euroa.

Mieheni mielestä tämä ei ole hinta eikä mikään hyvästä deodorantista, mutta itse hieman nikottelen. Myönnetään! Mieheni stickit maksavat laivallakin sen 30 euroa, joten ei ihme, että hän ei näe hintaa pahana. Miehet muuten panostavat deodoranttiinsa enemmän, kuin me naiset. Olen huomioinut tällaisen asian.

Kyllä minä koin Clarinsin toimivaksi minulle. Ostaisin uudestaan, vaikka hinta kirpaiseekin.

Mitä sieltä teidän kainaloistanne löytyy?

Loppuun vielä pieni paljastus tulevasta, kun tässä Clarinsista postailin. Syksyn ihana kokoelma Ladylike tulee esittelyyn pian. Teen teille meikkitutorialin mattaiseen syyslookiin. Uuh! Tämä on ihana kokoelma! Mattaisia ja maanläheisiä sävyjä ei käytetä riittävästi kausikokoelmien teemoina. Upeaa Clarins ja kiitos maahantuojalle tästä kokoelmasta!

Olen paljon meikkallut tällä kokoelmalla, mutta eilen töissä räppäsin Instagramiini kuvan päivänmeikistäni.

Hätäilin jo aikataulujani tämän ihanan kokoelman postaamisajankohdasta, mutta minulle tässä valkeni, että ei tarvitse hätäillä. Tämä ihana kokoelma ei ollut vielä viime viikolla Kouvolan Sokoksella, eikä ollut tämän viikon keskiviikkona Helsingin Stockmannillakaan. Hyvää kannattaa kyllä odottaa. 😉

Kommentit (12)

Kiitos Tiikeriankka ja Marisa. En tosiaan ole koskaan kiinnittänyt huomiota Artic Aquaan. Kun itse pidän kesäisin siitä saman tuotelinjan kasvovoiteesta, niin outoa, että dödö on jäänyt huomaamatta.

Ihana meikki, täytyy kyllä sanoa että mä olen matta ystävä enemmän kun shimmer ystävä 🙂

Kiitos! 🙂 Itse olen kaikkiruokainen kosmetiikan suhteen, mutta on kausia, kun tykkään enemmän shimmereitä ja toisinaan mattaisista. En ehkä enää nykyään intoudu superkimalteisistä yhtä paljon, kuin ennen.

En tiedä olenko jotenkin outo tapaus. Vaikka hikoilenkin paljon, niin mulla pysyvät poikkeuksetta oikeastaan kaikki antiperspirantit. Deodorantit eivät pidä ollenkaan ja hiki haisee, mutta antiperspirantit pitävät aina ja olenkin pysytellyt lähinnä markettimerkeissä. Vaihtelenkin merkkiä joka pullon jälkeen, viime aikojen käytetyimpiä ovat nämä perus Nivea, Dove, Rexona, Lumene, Yves Rocher (viimeisimmän valikoimissa ei kai enää ole antiperspirantteja). En oikein ole osannut maksaa deodorantista huimia summia, koska halvimmatkin toimivat niin hyvin.

Olet tuossa viimeisessä kuvassa kyllä aiiivan tyttäresi näköinen! 😀

Minulle tämä oli toinen kalliimpi dödö, jota testasin. Biotherm ei ollut niin hyvä, kuin tämä Clarins. Yleensä dödöni ovat (siis antiperspiranttini) Rexonaa, Niveaa, Garnieria jne. Olen huomannut Garnierin antiperspirantit oikein toimiviksi.

Olen vai? 😀 Itse kun ei tosiaan näe samannäköisyyksiä. Paljon kuulen kyllä, että lapset näyttävät ihan minulta. 😀 (voi lapsi parat! 😀 )

Clarinsin deodoranttia on paljon kehuttu, mutta pakko myöntää että en pysyy maksamaan deodorantista niin paljon! 😀 Mun suosikkeja on kotimaiset Herbinat, edullisia ja toimii mulla parhaiten kaikista kokeilemistani. Mutta tuli myös ilmi yhdessä mun loppuneet-postauksessa, että mulla deodorantit kuluu todella nopeasti – ainakin yksi niitä vähintään joka kuukausi kuluu, jopa enemmän. Kai sitten käytän määrällisesti tosi paljon, en tiedä?
Totta muuten, että miehet panostavat dödöön usein naisia enemmän. Toisaalta, ehkä heillä noin muuten on kosmetiikka-arsenaalia aavistuksen vähemmän? 😉

Mun vakioni taitavat olla Rexona ja Garnier. 😀 Kuluupas sinulla nopeasti! :O Kun tuota samaa Clarinsia on minulla vieläkin ja aloitin sen käytön kesäkuun 30. päivä. Helppo muistaa, kun olimme reissussa, kun avasin sen. 😀 Muita en ole käyttänyt. Suihkeet kyllä sitä vastoin kuluu nopeasti minullakin. Kestää ehkä sen kuukauden.

Jep, luulen syyksi aivan saman. Miehet kun ei törsää kosmetiikkaan muuten, niin haluavat tuoksua hyvälle ja raikkaalle, joten panostavat siihen. Stickit ovat mieheni mieleen ja kuulemma hänestä tehokkaimmat.

Ois kiinnostava joskus kokeilla tuota Clarinsia, mutta voi olla että jää vain toiveeksi, kun markettidödöt pelaavat mulla niin hyvin ja mulla kuluu ne kauhean hitaasti. Tällä hetkellä käytössä Nivean Stress Protect ja Powder Touch hieman vuorotellen (ensin mainittu on tosi paljon enemmän mieleeni). Seuraavaksi kiinnostaisi kokeilla Lumenen Arctic Aquaa, mutta siihen voi mennä aikaa koska jemmassa on vielä pari dödöä odottamassa vuoroaan… *huokaus*

Kiitos Tiikeriankka ja Marisa. En tosiaan ole koskaan kiinnittänyt huomiota Artic Aquaan. Kun itse pidän kesäisin siitä saman tuotelinjan kasvovoiteesta, niin outoa, että dödö on jäänyt huomaamatta.

Lumenen Arctic Aqua -dödö on ollut markkinoilla vuosikaudet… Suurin piirtein yhtä kauan, kuin koko Arctic Aqua -sarja. 😉 Deo on musta todella hyvä, yksi suosikeistani! Ovat monesti tarjouksessa esim. Cittarissa. 🙂

Joo, semmoinen roll-on. Se on ollut kyllä jo pitkään, en muista koska se olisi tullut meille valikoimiin…? Aika menee niin nopeasti. Sitten on semmoinen keltainen Berry Refresh. Ja joku violetti jäi meiltä pois, en tiedä lopetettiinko se kokonaan vai putosiko muuten vaan. 🙂

Mä tykkäsin tuosta Nivean Stress Protectista ja monet Garnierin dödöt ovat toimineet minulla. 🙂 Jotenkin tämä Clarins on kuitenkin kehunsa ansainnut. Ei tuotteena mikään ihmeellinen tai maailmaa mullistava, mutta tykästyin kyllä.

Ai on Lumenelta tullut Arctic Aqua dödö?

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *