Glitz & Glam

Paras deodorantti - luotettava kaveri kainaloon

Teksti:
Minna / Glitz & Glam
Postaus sisältää mainoslinkkejä

Aika harvoin tulee kirjoiteltua niinkin arkisesta tuotteesta, kuin deodorantti. Tämä arjen pelastus kulkee joka päivä kainalossa kaikkialla missä menemmekin. Mitä vähemmän joudumme ajattelemaan tätä kainalokamua, niin sitä parempi ystävä se on.

Ostin laivalta Clarinsin paljon kehutun Roll-On deodorantin*.

Tai oikeastaan ostin kolmen pakkauksen. Minun piti ostaa tämä Clarinsin deodorantti kokeiluun jo silloin, kun kävin Pariisissa, mutta tuolloin lentokentän tax freestä oli Clarins loppunut. Myyjä myi minulle Biothermin vastaavan, johon en ollut kovin tyytyväinen. Siksi näin hintavien deodoranttien testaus jäi vähäksi aikaa.

Onneksi kuitenkin päätin kokeilla myös tämän Clarinsin Roll-Onin, sillä tämähän on oikein kiva ja toimiva. Clarins on kulkenut kainaloissani helteisinä päivinä, hyvin stressaavina ja hikisinä työpäivinä, useita tunteja pettämättä. Vielä kertaakaan en ole tullut petetyksi.

Clarinsin Roll-On on alkoholiton, mutta alumiinisuoloja vältteleville tuote ei sovellu. Tämä deodorantti on myös antiperspirantti, joka estää/vähentää kainaloiden hikoilua.

Tuoksu on deodorantiksi melko mieto, joka ei jää leijailemaan koko päiväksi. Roll-Onin iso pallo annostelee melko runsaasti valkoista deodoranttia, mutta en ole huomannut mustissa vaatteissani tahroja. Kuivumisaika on myös pitkä, mutta ei ole minun arkeani haitannut.

Hinnaltaan tämä Clarinsin Roll-On monin kerroin hintavampi, kuin Rexona. Laivalla yksi kappale maksaa noin 18-19 euroa. Mutta nykyään tämän parhaimman deodorantin saa noin parilla kympillä ”maistakin”, kun sen tilaa verkkokaupasta.

Esimerkiksi täältä voit tilata Clarins Gentle Care Roll-On Deodorantin edullisesti*!

Mieheni mielestä tämä ei ole hinta eikä mikään hyvästä deodorantista, mutta itse hieman nikottelen. Myönnetään! Mieheni stickit maksavat laivallakin sen 30 euroa, joten ei ihme, että hän ei näe hintaa pahana. Miehet muuten panostavat deodoranttiinsa enemmän, kuin me naiset. Olen huomioinut tällaisen asian.

Kyllä minä koin Clarinsin toimivaksi minulle. Ostaisin uudestaan, vaikka hinta kirpaiseekin.

Mitä sieltä teidän kainaloistanne löytyy?

Loppuun vielä pieni paljastus tulevasta, kun tässä Clarinsista postailin. Syksyn ihana kokoelma Ladylike tulee esittelyyn pian. Teen teille meikkitutorialin mattaiseen syyslookiin. Uuh! Tämä on ihana kokoelma! Mattaisia ja maanläheisiä sävyjä ei käytetä riittävästi kausikokoelmien teemoina. Upeaa Clarins ja kiitos maahantuojalle tästä kokoelmasta!

Olen paljon meikkallut tällä kokoelmalla, mutta eilen töissä räppäsin Instagramiini kuvan päivänmeikistäni.

Hätäilin jo aikataulujani tämän ihanan kokoelman postaamisajankohdasta, mutta minulle tässä valkeni, että ei tarvitse hätäillä. Tämä ihana kokoelma ei ollut vielä viime viikolla Kouvolan Sokoksella, eikä ollut tämän viikon keskiviikkona Helsingin Stockmannillakaan. Hyvää kannattaa kyllä odottaa. 😉

X