KOTOILU JA HYVINVOINTI

Marc Jacobs Decadence EdP + arvonta (24. luukku)

24.12.2015 Teksti: Minna / Glitz & Glam

Oikein ihanaa joulua! Nopeasti tämä aika meni, sillä nyt olemmekin 24. luukussa. Olen jo pariin kertaan sanonutkin, mutta sanon vielä, että pidän nyt joulun pyhät blogilomaa, eli huimat kaksi päivää. Käyn julkaisemassa kommentteja ja arvontaan osallistumisia, mutta muuten lomailen. Arkeen palataan jo sunnuntaina 27.12. Silloin jälleen postaus joka päivä klo 7.00.

Liitän jokaisen postaukseni alkuun tämän pienen intron. Ihan vain sen vuoksi, että blogin etusivulle päätyy päivittäin täysin uusia kävijöitä. Lisäksi olen juuri muuttanut tänne Bellablogeihin, joten uudetkin vierailijat ovat kärryillä, että mistä tässä on kyse? Tämä joulukuu on kurkistus Glitz & Glamin kosmetiikkajoulukalenteriin, jonka kokosin ja arvoin lukijoille marraskuussa. Kalenterissa mukana olevat sponsorit ja brändit näkyvät alla olevassa kuvassa. Uniikki joulukalenteri meni tänä vuonna Ylöjärvelle. Nyt joulukuussa kurkitaan kalenterin sisältöön, jonka tuo ylöjärveläinen onnettaren suosikki sai itselleen. Joinakin päivinä minulla saattaa olla teillekin arvonta. Niistä informoin sitten selkeästi. Pari joulukalenterin ulkopuolistakin postausta on tulossa, mutta niistä tulee puuttumaan sitten tämä intro, joka tulee olemaan jokaisessa Glitz & Glam -joulukalenteripostauksessa.

kalenterissamukana

Mikä minulle ehdoton tuoteryhmä vielä puuttuu kalenterista? No tuoksu! Olen aivan ehdoton tuoksufriikki. Olen aina ollut. Niin kauan, kun muistan, olen päivittäin tai ainakin lähes päivittäin käyttänyt hajuvettä. En välttämättä kotipäivinä käytä, mutta jos lähden jonnekin, on minun pakko suihkauttaa hajuvettä. Se on niin olennainen osa minun pukeutumista. Siksi sanonkin, että pukeudun tuoksuun, jonka valitsen fiiliksen mukaan. Näin talvella (mikä talvi? Ei täällä etelässä mikään talvi ole!) valitsen tummia, dramaattisempia ja mausteisia tuoksuja.

decadence6

Siksi valintani kalenteriin on tämän syksyn uutuus. Salaperäistä, aistikasta ja hienostunutta.

decadence5

Marc Jacobs Decadence EdP on jotain aivan erilaista, kuin mitä brändin tuoksuilta ja ulkonäöltä on totuttu. Tavallisesti brändiltä ilmestyy lapsenmielisiä, hauskoja ja hulluttelevia pakkauksia ja tuoksut ovat kepeitä, pirskahtelevia ja elämäniloisia. Nyt Marc Jacobs ehkä jopa hätkähdyttää rikkoessaan totuttuja kaavojaan.

Tuoksun pahvikotelo on jo erittäin ylellinen ja suuri. Se on päällystetty samettipinnalla, jonka metsäisen vihreää pintaa koristaa kultaiset tekstit. Korutonta, mutta äärimmäisen tyylikästä kaikessa yksinkertaisuudessaan.

decadence3

Mutta entä sitten itse hajuvesipullo, tai tässä tapauksessa käsilaukku? Decadence on uskomattoman hieno ja tyylikäs, mutta silti niin Marc Jacobsia, kun pysähtyy miettimään. Vaikka tyylillisesti Decadence on aivan muuta, kuin aikaisemmat Marc Jacobsin tuoksut, niin tässä on selkeästi tunnistettavissa Marc Jacobsin kujeileva huumori tuoksujen pakkausdesignia kohtaan. Hajuvesipullo on käsilaukku – niin Marc Jacobsia mielestäni.

”Käsilaukun” hihnan päässä on musta tupsu, joka kyllä kruunaa kaiken tämän ihanuuden. Käytännöllistä? No ei, mutta Marc Jacobsilta odotetaankin luovaa hulluutta ja epäkäytännöllisyyttä tuoksujensa designissa.

decadence1

Vaikka tuoksun pakkausdesign onkin epäkäytännöllinen, niin se on uskomattoman tyylikäs, että kelpaa vaikka koriste-esineeksi.

decadence

Entä sitten tuoksu? Sen sanon, että Decadence EdP jakaa taatusti mielipiteitä. Kun tavallisesti Marc Jacobin tuoksut ovat kepeitä, tyttömäisiä ja raikkaita, niin Decadencessa on laitettu nämäkin normit uusiksi. Decadence on syvä, metsäinen, mausteinen ja lämmin. Tuoksun nuotit ovat seuraavat:

Alku: luumu, iiris ja sahrami
Sydän: ruusu, jasmiini ja orris
Pohja: amber, vetiver ja papyrus

Alussa tuoksu tuntuu voimakkaana ja ehkäpä jopa hyökkäävänä. Makea luumu tuntuu tuoksussa, ja sahramin mausteisuus lähes kutittaa aisteja. Tuoksun kehittyessä siihen syntyy metsäistä vivahteikkuutta, erityisesti havupuiden ja pihkan tuoksu. Tuoksu jää iholle lämpimänä, mausteisena ja erityisen metsäisenä. Tuo metsäisyys tuo mieleen ripauksen maskuliinisuutta. En luokittelisi Decadencea unisex-tuoksuksi kuitenkaan. Miehen iholla tuoksu muuttuisi liian feminiiniseksi, koska Decadencesta puuttuu monia niitä maskuliinisuutta tuovia tuoksuja.

Decadence on hyvin voimallinen ja parhaimmillaan voimaannuttava tuoksu. Se on aistikas ja seksikäs, mutta ei liian suorasti ja tyrkysti, vaikka tuoksu ympäröikin käyttäjänsä pitkällä säteellä. Tuoksu on tyylikäs ja rohkea, joka antaa itsevarman vaikutelman.

Tuoksu kestää iholla uskomattoman hyvin, eikä sitä tarvitse alun alkaenkaan suihkauttaa paljon. Toki kesto on aina yksilöllistä, koska siihen vaikuttaa ihon oma rasvapitoisuus, joka sitoo tuoksun paremmin. Kuitenkin uskon tämän tuoksun kestävän kenellä vain todella hyvin.

decadence4

Kenelle suosittelisin Marc Jacobs Decadence EdP -tuoksua? Näkisin Decadencen olevan kolmenkympin ylittäneille. Toki tuoksu saattaa ihastuttaa nuorempiakin ja sopivan heillekin, mutta jollakin tavalla Decadence vaatii käyttäjältään tietynlaista ”kypsyyttä”. Decadence ei iloittele ja juhli, se on maanläheinen ja tasaisen itsevarma, mutta kuitenkin hieman salaperäinen.

Hinnaltaan Marc Jacobs Decadence EdP on 62,50 € / 30 ml ja 94,00 € / 50 ml. Myyntipaikkoja ovat ainakin Sokos, Stockmann ja Emotionit. Kannattaa käydä nuuhkaisemassa, jos olet vahvojen ja metsäisten tuoksujen ystävä. Decadence jakaa vahvasti mielipiteitä – sitä joko rakastetaan tai se tuntuu liian hyökkäävältä. Toivotaan, että kalenterin voittanut -klaudia pitää tästä tuoksusta. Olen aika varman päälle petaillut tuotevalinnoissani, mutta parit riskinototkin ovat mukana. Aina silloin tällöin pitää heittäytyä rohkeasti ja kokeiltava. Sitä tämä Decadencekin on – rohkea ja heittäytyvä.

decadence2

Yhdellä on mahdollisuus voittaa tämä salaperäinen ja uskomattoman kaunis tuoksu. Arvon yhdelle Marc Jacobs Decadence EdP 50 ml:n tuoksun.

  • Kommentoi tähän postaukseen. Laita sähköpostiosoitteesi sille kuuluvaan sarakkeeseen. Vain minä näen sähköpostiosoitteet.
  • Kerro minulle mitä pidit joulukalenteristani. Mikä oli mieleenpainuvin esittely? Vai olisiko kalenterin voinut toteuttaa toisella tavalla?
  • Osallistumisaika päättyy 30.12. klo 20.00.

Otan voittajaan henkilökohtaisesti yhteyttä.

Oikein ihanaa ja rentouttavaa joulua kaikille Glitz & Glamin lukijoille! Toivottavasti piditte joulukuun postauksista ja tästä kalenterista. Tänään minä niiiiin syön jouluruokia ja minä niiiiin rentoudun! Stressi ja kiire ovat nyt hetkeksi poissa. Aamulla keitellään joulupuuro, maistellaan yöllä paistettua kinkkua ja koristellaan joulukuusi. Ollaan vain ja katsellaan lasten kanssa Joulupukin kuumaa linjaa. Jossain vaiheessa päivää lähdemme käymään haudalla veljeäni ja isääni muistamassa kynttilöin. Sitten palaamme kotiin valmistelemaan jouluruokia. Äitini, hänen miesystävänsä ja mummoni tulevat meille viettämään joulua. Ensin syömme mahat täyteen ja sitten meille tuleekin joulupukki. Tänä vuonna pukki on tilattu, koska viime vuonna meidän neiti jo tunnisti pukin serkukseni. Onneksi vielä tuossa iässä usko on sen verran horjumaton, että usko joulupukkiin ei kadonnut. Lahjojen availun jälkeen sitten leikitäänkin lasten kanssa iltamyöhään asti. Ihan mahtavaa!

Tuote saatu.

 Seuraa minua Facebookissa, Instagramissa, Bloglovin´ssa, sekä Youtubessa

Minna / Glitz & Glam

Instagram

  • Pitkästä aikaa kirjoitin blogiin maskarasta. Oon halunnut kokeilla, että onko Maybellinen ”snäppimaskarasta” mihinkään? 👻 Ei huono, mutta ei ihan helmikään. Hyvä markettimaskara kuitenkin. Peseytyy pois helposti, mutta ei valu silmien kyynelehtiessä. 👁💦 Oletko kokeillut? 
Lue lisää blogistani, jonka linkin löydät biostani. 👀

#annablogit #maskara #ripsiväri #maybelline #mascara #lash #snapscara @maybelline

glitz8glam

Kommentit

[…] tyyliä. Kepeää, kukkaismaista ja söpösti kujeilevaa. Syksyllähän Marc Jacobs julkaisi Decadence EdP -tuoksun, joka oli aivan erilaista, kuin totuttu Marc Jacobs. Tosin se täytyy sanoa, että […]

Kommentit

Joulukalenteri on ollut mahtava, hyvä toteutus. Ainut mikä olisi voinut tehdä siitä paremman, olisi jos olisin voittanut sen 😀 Parhaiten jäänyt mieleen the Balm ja Real Techniques esittelyt, koska ovat itsellenikin mieluisia merkkejä.

Aivan uskomaton joulukalenteri..kateellisena voittajalle…joten yritetään tätäkin:-)

Huippukiva!

Tänä vuonna nettijoukukalenterit ovat muualla kautta linjan olleet noh.. keskinkertaisia. Tämä on ainoa, jonka muistaa päivittäin avata, kun tietää, että joka päivä on hyvä ja kattava esittely. -klaudian kommentit vielä perään niin sisältöä löytyy!

Ehdottomasti parhaiten jäi mieleen Tuhkimotipat, eli Phyrisin yöseerumi. Puhtaasti siksi, että luin luukun niin koomisessa tilanteessa, eli äärimmäisen väsyneenä ja uupuneena ja ehdottomasti kaiken virkistävän avun tarpeessa – kunhan saa ensin nukuttua muutaman tunnin 😀 Kyseinen tuote olisi ehkä myös kaivatuin kalenterin tuotteista muutenkin.

Tämä tuoksu on kyllä NIIN kaunis! Löysin tuoksut tuossa jokunen vuosi sitten, ja käytän niitä n. 50/50 jakaumalla arjessani. Juhlaan aina. Toistaiseksi minulla on vain söpöjä tyttömäisiä tuoksuja, mutta olen kuikuillut myös unisex tuoksujen puolelle ja kaipaan jotain tummempaa tuoksua. Marc Jacobsin Daisy minisetistä yhden tuoksun omistan ainakin, eli juuri tätä leikittelevää tyttömäistä 😀

The Balmin luukku. Tutoriaali oli hyvä ja paletti todella kaunis. Jos en olisi vetänyt Urban Decay övereitä joulukuussa, niin tilaukseen olisi mennyt!

Tuoksua pitää päästä testaamaan ASAP!

Joulukalenteri oli hienosti toteutettu 🙂 Minulle jäi parhaiten mieleen theBalmin luukku.

Oikein rauhaisaa joulun aikaa sinulle Minna! <3

Haistelin tätä Sokoksella ja taisin vähän ihastuaki. Pienenä esteenä on kuitenkin tuoksun hinta ?

Mieleenpainuvin taitaa olla postaus Lumenen mystiikkaripsarista, sillä se oli melkoinen positiivinen yllättäjä! Antoi todella hienon ja tuuhean lopputuloksen, mitä en osannut yhtään odottaa 🙂

Erittäin ihanaa ja rauhallista joulua sekä energistä uutta vuotta koko perheelle ?

Joulukalenteri oli aika kiva. Toteutustapa olis voinut olla myös se että tuotteet olisi arvottu jollekin vasta kalenterin päättymisen jälkeen esim. jouluaattona 🙂 Mutta upeita tuotteita kyllä ja tuo tuoksukin kuulostaa aika minulle sopivalta.

Tämä postaus oli kalenterista kivoin.

Joulukalenteri oli todella monipuolinen ja esittelyihin panostettu. Parhaiten mieleeni jäi tällä kertaa Beauty Blender -postatus, jossa oli hyödyllisiä käyttöohjeita.

Hyvää joulua! 🙂

Hyvää ja rentouttavaa joulua, Minna!

Minun isäni teki aikoinaan joulupukkikeikkaa ja muutamana vuonna minä ja veljeni olimme tonttuina mukana.
Oli mukavaa nähdä kymmenen perheen joulut yhdessä illassa 🙂

Ihan mahtavaa, että järjestit näin upean kalenterin! Ehkä mieleenpainuvin luukku oli juurikin se lumenen ripsari 🙂

Vou, onpa upea luukku ollut varmasti tänään kalenterisi voittaneelle! Ja miten mahtavaa olisi voittaa itsekin tämä tuoksu omalle tuoksupöydälle 🙂 Aluksi tuoksun julkaisun jälkeen olin kieltämättä vähän yllättynyt; vaikka pullo kertookin sen olevan erityyppinen kuin Daisy, niin en olisi silti odottanut näin erilaista tuoksua Jacobsilta. Toisaalta hieno juttu, olen vähän kyllästynyt jatkuviin Daisy limited editioneihin, ja silti se alkuperäinen tuntuu edelleen joka vuosi parhaalta.. Huikea tuoksu joka tapauksessa, kunhan on varovainen annostelun kanssa 😀

Tyylikkäästi toteuttu joulukalenteri mielestäni kokonaisuudessaan. Esittelit kaikki luukut omalla tyylilläsi, saimme tutoriaalia, arvontaa ja videotakin! Eniten mieleeni jäi The Balmin Shady lady -luukku, sillä olin juuri ostanut paletin itselleni, joten sain luukusta paljon irti.

Hyvää joulua sinulle ja perheellesi!

Hienisti oli toteutettu kalenteri. Minusta oli kiva että välillä oli arvontaakin, kun itse kalenteri meni ohi. Pääsi ikäänkuin mukaan fiilikseen 🙂
Hyvää joulua Minna!

Kalenteri on ollut ihana! Ihanan pitkiä ja syväluotaavia postauksia. Et suotta ole suosikkini 🙂

Meillä joulu alkoi hieman ikävissä merkeissä, kun yöllä sairastuin kai johonkin vatsapöpöön. Sitä uhmaten maistoin kuitenkin kinkkua ja kohta keittelen riisipuurot. Mies menee käymään vanhemmillaan, itse en uskalla voinnin vuoksi lähteä mukaan. Mennään yhdessä sitten vielä vaikka välipäivinä 🙂

Joulukalenteri oli huippu! Selkeästi olit panostanut tähän 🙂

Letityskone jäi mieleen, siinä oli ihana esittelyvideo 🙂 Minä ainakin olen tykännyt miten olet joulukalenterin toteuttanut, en keksi mitään parannettavaa. Mukavaa, kun on päässyt mukaan katselemaan luukkuja täältä ruudun toiselta puolenkin. Olen lukenut myös aina -klaudian kommentit luukkujen tuotteista ja on ollut aina kiva tietää mitä hän on niistä tykännyt. Rauhallista ja mukavaa joulua sinulle Minna!

Kalenteri oli aivan upea! Olen kyllä melkoisen kateellinen voittajalle. 🙂 mutta onneksi oli nämä postaukset. Oli kivaa, että sidoit sen osaksi blogia. Lempparipostaus oli Sensain ripsaripohjustajasta, koska olen niitä pohdiskellut viimeaikoina. Hyvää ja aivan ihanaa joulua!

mieleenpainuvin oli toi letityskone.

Hei, joulkalenterisi idea oli loistava ja toteutettu hyvin. Olit poiminut siihen mielekiintoisia tuotetteita jotka osasit hyvin kuvaavasti esitellä. Kiitos siitä.
Oma suosikkini on tämä viimeisin, kuvauksesi perusteella tämä tuoksu voisi olla myös minun tuoksumaailmaani. Kypsempään ikään ehtineenä kovin tyttömäiset ja makeat tuoksut eivät ole minun juttuni. Toivotaan että arpaonni suosii ja pääsen tustumaan tähän tuoksuun. Oikein rauhallista ja mukavaa Joulua sinulle ja perheellesi!

Tää on tää ihana!! Pidin joulukalenterista ja mieleeni on jäänyt ainakin Isadoran silmämeikinpohjustajan esittely sillä sitä aion taatusti kokeilla. 🙂

Joulukalenteri oli mielestäni ihana 🙂 hyvin olit saanut valittua erilaisia tuotteita!

Mukana joulukalenteri. Kiitos kattavista esittelyistä. Saa itsellekin uusia ideoita. Kunpa olisin itse voittanut! 🙂 Real techiquesit jäivät mieleen erityisesti.

Kalenteri on ollut oikein onnistunut! Voittajalla on kyllä ollut mahtava joulukuu 😉 Meikkisienet jäivät ehkä parhaiten mieleen 🙂

Hyvää Joulua!

Lumenen uusi maskara jäi mieleen koska sen ostan heti kun vain kaupasta bongaan 😀

Ihana palkinto näin jouluaattona, tämä on ehdottomasti paras ja mielenkiintoisin esittely. Minä rakastan eri tuoksuja ja tämä pitää kyllä kotiuttaa jossain vaihessa. Kiitos mukavista arvonnoista ja Hyvää Joulua !

Tykkäsin kyllä ja theBalmin luukku oli eniten mieleeni. 🙂

Joulukalenteri oli tosi ihana! Paras luukku oli beautyblender vinkkeineen, kiitos niistä. Kalenterin toteutustapa on mielestäni hyvä ja poikkeaa mukavasti muiden blogien kalentereista.

Hyvää joulua sinulle ja perheellesi! 🙂

Hyvin on toteutettu ja iso plussa voittajalle, kun on jaksanut aina käydä kommentoimassa mitä on sisällöstä tykännyt. 🙂

Ehkä parhaiten jäi mieleen Lumenen mascara – se jäi mieltä kovasti kutkuttamaan ja kunhan saan mascaravarastoa hieman vajutettua niin ehdottomasti pitää hankkia testiin. 🙂

Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa sinne! <3

Pidin joulukalenterista ja mieleenpainuvin oli Beautyblenderin esittely. En ole aikasemmin ollut juurikaan kiinnostunut kyseisestä kapistuksesta, mutta tämän esittelyn myötä kyllä mielenkiinto heräsi 🙂
Ihanaa ja rauhallista joulua!

Kasaamasi joulukalenteri on luukku luukulta paljastunut yhä uskomattomammaksi. Voittajalla on kyllä seuraavaksi vuodeksi kokeltavaa joka päivälle. Vaikka voitto osui vain yhdelle, arvostan paljon sitä, että sinä sekä voittaja ovat molemmat esitelleet ja kommentoineet luukkujen sisältöä, olen saanut paljon hyviä tuotevinkkejä itselle ja lahjaksi.

Aivan mahtava kalenteri. Tosi mukava oli lukea erittäin kattavat kommentit sekä sinulta että kalenterin voittaneelta. Tietysti pieni kateus ilmassa siitä miten upeita juttuja luukuista löytyi … Todellakin olit panostanut ja saanut hyvin sponssareita mukaan.
Itse hyödyin eniten meikkimuna tutosta, opin vihdoin käyttämään sitä oikein.
Happy Holidays ♡

On mielenkiintoista seurata sinun kalenterisi. Osaat kuvata hajuveden tuoksua oikein hyvin. Täytyy kokeilla tätä hajuvettä.
Iloista Joulua!

Tosi kiva kalenteri ja hyvin toteutettu! Olit selkeesti panostanut tähän 🙂

Letityskone jäi mieleen ja sen innoittamana kävin hakemassa saman laitteen itselleni joululahjaksi 🙂

Hyvää joulua sulle Minna!

Joulukalenteri oli aika kiva, sieltä löytyi kaikille jotain, sä olet valikoinnut tuotteet ihan mahtavasti 🙂 Hyvää joulua Minna ! Toivottavasti pidät kivaa 🙂

Mielestäni tämä oli laadukas ja huolellisesti toteutettu kalenteri 🙂

Upea joulukalenteri! Beauty Blender -postatus jäi mieleeni, koska sen seurauksena kotiutin itselleni yhden BB:n 😀 Ihanaa joulua!

Huulirasvakuutiot, jotka oli mielenkiintoisen näköisiä sekä luomiväripaletti..

Tykkäsin kalenterista. Päällimmäisenä mieleen jäänyt theBalmin luukku 🙂
Mukana arvonnassa!

Meikkisiveltimet joka lähtöön oli minusta aika hyvä luukku. Kaikki luukut ovat kyllä olleet kivoja. Hyvää Joulua 🙂

ihanan kuuloinen tuoksu! Jacobsin tuoksut eivät ole ikinä napanneet niin tuoksunsa kuin pullodesigninsa puolesta, mutta tuo kuulostaa juuri mun jutulta! pakko kipittää kauppaan heti kun pääsee… terv. tuoksufriikki 😀

parhaiten jäi varmaankin mieleen philosophy-postaus, sillä philosophy kiinnostaa itseäni brändinä tällä hetkellä todella paljon. jokin siinä vetoaa, mutta tuotteet tuntuvat opiskelijalle hieman arvokkailta, joten kaikki tieto ko. brändistä on tervetullutta! ja eritoten video, missä olit tyttäresi kanssa, mutta olikos se joulukalenteria? todella ihana ja ihastuttava video! ja puhut tosi selkeästi, rupee vaan tekemään videopostauksiakin!

joulukalenteri on kyllä tosi kiva tällaisenaankin! ehkä itselleni se on tuntunut hieman turhankin informatiiviselta välillä 😀 ehdin käydä lukemassa blogeja ehkä kerran, pari viikossa, joten joka kerralle oli ilmestynyt hurja määrä luettavaa! ei siinä mitään, mutta mulle lukihäiriöisenä on jostain syystä raskasta lukea tekstiä, joka ei ole tasattu molemmilta sivuilta. muuten kyllä tykkään lukea vaikka miten pitkiä postauksia, joten oikeastaan tuo joulukalenteri on hyväkin 🙂 ehkä palautteeni kohdistuukin enemmän siihen, että teksti saisi olla tasattua molemmista reunoista varsinkin jos sitä on paljon 🙂

ihanaa ja rauhallista joulunaikaa! ^^

joulukalenteri oli ihana 🙂 mieleen jäi beauty blenderin, balmin ja realin siveltimet ja redkenin harjat varmaankin sen takia kun ne kaikki on itselläni tällä hetkellä hankinnan alla.

Rauhaisaa joulun aikaa!
Kiitos mahtavasta joulukalenterista. Uskomaton että joku jaksaa nähdä tollaisen vaivan. Arvostan! Tämä tuoksuesittely kieltämättä oli melko mieleenpainuva. Miten joku osaakin kertoa tuoksusta noin kattavasti. Itse en ymmärrä hajuvesistä muuta kuin että joko tykkään tai en. 🙂 Tämä tuoksu herätti ehdottomasti mielenkiinnon.

Yllätyksiä täynnä oleva joulukalenteri. Jokainen päivä on tuonut uusia ideoita ja vinkkejä. Eniten tykkäsin meikki tutoriaaleista. Loistavat, selkeät kuvat ja ohjeet.
Hyvää Joulua koko perheelle.

Oikein ihanaa joulua teillekkin! Kehuinkin jo toiseen postaukseen ja kiittelin tästä ihan mahtavasta joulukalenterista♥ Mieleenpainuvin oli ehkäpä Lumenen ripsari-luukku. Tykkäsin siis kalenterista tosi paljon, olit esitelly tuotteet ja tehnyt postaukset niin hyvin ettei edes kauheasti harmittanut ettei onni suosinut ja valinnut minua kalenterin saajaksi kun näiden postausten kautta pääsi niin hyvin mukaan 😀

On kyllä ollut upea ja ylellinen joulukalenteri. Olet kyllä todella nähnyt vaivaa sen eteen.
Minullakin on parhaiten jäänyt mieleen letityskone , sattuneesta syystä 😉

Olen lukenut jokaisen kalenterin luukun! Ja tykännyt sisällöstä kovasti! 🙂
Kalenterissa oli yltäkylläisesti tavaraa, joten olisin toivonut, että jokainen luukku olisi ollut arvonta erikseen. Tarvitseeko yksi voittaja näin paljon palkintoja…?
Tietysti on työlästä arpoa ja käydä läpi kommentteja joka päivä, mutta kalenterista olisi kenties riittänyt useammalle voittajalle iloa 🙂

Tää joulukalenteri oli kyllä niin huikea, että oksat pois! Aivan mahdottoman upeita tuotteita ja todella perusteelliset esittelyt niistä 🙂 vaikea sanoa mikä jäi eniten mieleen, mutta sanotaan sensain ripsienpohjustustuote, koska se johti minun kohdalla ostopäätökseen 😉 ihanaa joulua!

Pidin todella paljon, arvostan suurta panostustasi kalenteriin.
Parhaiten mieleen jäi postaus meikkimunista, sellaisen ostoa kun olen pohtinut niin paljon.

Pakko sanoa, että tämä tuoksuesittely on mieleenpainuvin, koska pidän muutenkin tuoksuesittelyistäsi. Ne ovat selkeitä ja niistä saa hyvän kuvan tuoksusta 🙂
Joulukalenteri on ollut mielestäni hyvä näin, paljon infoa tuotteista 🙂

Parhaiten mieleen on jäänyt Lumenen ripsari esittely. Kalenteria on ollut kiva seurata ja toteutus on ollut hyvä.

Koko joulukalenterin idea oli mahtava! Vähän olen kade kalenterin saaneelle!

The Balmin luukku oli paras ja kalenteri mielestäni hyvä tällaisenaan. Hyvää jolua ja onnellista uutta vuotta!

Kiitos kuluneesta vuodesta. Kalenterista jäi erityisesti mieleen Beauty Blender -ohjeet, nyt ei tarvitse enää miettiä miten sitä kuuluisi käyttää. Myös Lumenen mysteeriripsari herätti erityisen mielenkiintoni.

Sinun toteuttama joulukalenteri on ollut aivan huikea. Ja tämän tuoksun voittaminen olisi aivan huikeaa.

Parhaiten luukuista on jäänyt mieleen Real Techniques siveltimien ja Lumenen uutuus ripsarin esittely.

Oikein ihanaa ja rentoa joulun aikaa!

Mulle on kyl kehittyny jonki sortin obsessio tästä tuoksusta.. O.o

Mieleenpainuvin tais olla kyl huulirasvakuutio ihan siitä syystä et oon iteki asunu Manchesterissa ja eikös ne ollu sieltä alunperin tullu.. 😀

Toinen tais olla täälläki Lumenen ripsari,oli niin outoo nähdä Lumenen ripsari tollasessa paketissa!

Lämmintä ja pehmeetä joulua♡

Joulukalenteri oli onnistunut, kiitos kivasta blogista 🙂

Aivan huippu joulukalenteri ollut tämä! Täydellisine esittelyineen ja tutoriaaleineen kaikkineen. En tiedä miten tätä olisi muuten tai paremmin voinut tehdä. Ja -klaudialla ollut varmaan jännät paikat joka aamu avata kauniisti paketoituja paketteja. Mahtavaa, että -klaudia on kertoillut omia kommenttejaan.

Ehdottomasti paras esittely oli letityskoneen video 🙂 Kiinostavin tuote taisi olla Anastasian Contour Kit, se on ehdottomasti suunnitelmissa hankkia, kun ei arpaonnikaan suosinut.

Rauhallista ja rentouttavaa joulun aikaa Minnalle ja koko perheelle!

Tää oli erilainen kalenteri ja sopi hyvin blogin tyyliin. En muuttaisi mitään. =) Beauty Blender jäi ehkä itselle parhaiten mieleen. Hyvää joulua ja kiitos kalenterista!

Mieleenpainuvin lienee se postaus jossa kerroit joulukalenteri-arvonnan voittajan. Mutta koska sitä ei taideta tässä ottaa lukuun, niin beatyblenderi-postauksesta tykkäsin.

Luen blogiasi silloin tällöin,mutta olin missannut kokonaan joulukalenterin:)Ehkä siks ,kun osallistuin niin ahkeraan muihin joulukalenteriarvontoihin…
Tätä Decadenceä olen himoinnut,mutta on niin kallis,että en vielä ole malttanut ostaa.Olis kyllä nappi palkinto:)

Joulukalenterin teossa oli nähty vaivaa, perusteelliset arviot .
Mieleenpainuvin oli Art Decon keijupöly.

Superkiva joulukalenteri ja mahtavaa, että joku ”tavallinen pulliainenkin” on saanut mahdollisuuden tälläiseen 🙂 hieman oon ehkä kade klaudialle, ihan mahtavia tuotteita olet bongaillut tähän! Lumenen uutuusripsari on jäänyt mieleen ja BB-paketti! Hyvää joulua!

Ensinnäkin ihanaa ja rentouttavaa Joulua! <3
Balmin huulirasvapostaus oli kyllä mieleenpainuva, vaikkakin muitakin hyvin mieleenpainuvia oli monia 🙂 Mitä itse kalenteriin tulee, niin olihan tuo nyt huikea kalenteri.

Aivan upea kalenteri!

Mieleen jäi parhaiten the Balmit ja Lumenen mysteerimaskara! 😀

Ihana tuoksu, ensin en meinannu tykätä, mutta pakkaus on niiiiin ihana, että huomasin palaavani pariin otteeseen tuoksun pariin ja huomasin jopa pitäväni siitä! 🙂

Hyvää joulua! 🙂

Oli aivan huippu joulukalenteri, kiitos siitä! 🙂 Joka päivä uusia, mielenkiintoisia esittelyitä ja monipuolisesti erilaisia tuotteita. Varsinkin Sensain ripsivärinpohjustaja oli hyödyllisen oloinen uusi tuttavuus.

Pidin kaikkein eniten tästä jouluaaton luukusta. Mukavaa joulua!

En ole yleisesti ottaen tuoksutyttöjä, mutta olen ihaillut tuota Marc Jacobsin uutuushajuvettä. Pullo on niin tyylikäs, että se kävisi sisustusesineestä 🙂

Olen pitänyt joulukalenterista kovasti. Postaukset eivät ole hutaistuja, vaan taattua G&G-laatua. Varmasti sekä joulukalenterin voittaja että blogin muut lukijat ovat saaneet hyödyllisiä vinkkejä joulukalenteripostauksista. Mutta jos jotain parantamisen aihetta pitäisi keksiä, niin minä järjestäisin arvonnan joka luukussa. Jos joulukalenterin voittaja on saanut esim. tuotesetin, niin luukussa voitaisiin arpoa vaikka yksi settiin kuuluva tuote.

Luukuista on parhaiten mieleen jäänyt letityskone, samaan aikaan kätevä ja jotenkin pelottava vekotin 😀 Ja Lumene-fanina oli kiva tutustua merkin uutuustuotteeseen.

Aika jännä pullo, tosi erikoinen! Pitää käydä nuuhkimassa kyseistä tuoksua jostain jos kerran yli kolmekybäsille suosittelet…

Tykkäsin varmaan eniten beauty blenderin postauksesta, jotenkin nyt tuli semmonen ”määki haluun!” kun luin sun juttuja niistä. 🙂 Muutenkin oli ihan hauska lukea mitä kalenterista tuli. En kyllä tiedä miten muuten olisi voinut toteuttaa, tosi laaja ja kattava kuvaus oli kaikesta.

Ääh olen niin kateellinen kalenterin voittaneelle! Aivan mahtava tämä kalenteri!
Mahtavaa, kun jokaisen tuotteen yhteydessä oli kattava selostus ja vielä voittaneen mielipiteet.
Ehkä mieleenpainuvin oli se syvä puhdistava shampoo. Sen postauksen jälkeen rupesin omia hiuksiani miettimään. Ei ole ikinä tullut mieleen käyttää syvä puhdistavaa shampoota. Erilaisia hius naamioita tosin olen käyttänyt. Jo pelkkä ajatus syvä puhdistavan shampoon käyttämisestä, tuntuu hyvältä idealta! Ties kuinka monet hiuslakat yms siellä on kerroksittain 😀 kun tästä joulusta palataan arkeen nii tällainen shampoo on hankinta listan numero 1!

Joulukalenteri oli tosi kiva! Mieleenpainuvin luukku oli postaus Beauty Blenderin käytöstä. Itselleni on ollut ihan mysteeri koko Beauty Blender. 🙂

Joulukalenteri oli upea ja homman tosiaan kruunasi -klaudian kommentit tuotteista 🙂 Parhaiten mieleen jäi lettikone-video. Mä inhoan blogeissa videoita, koska yleensä luen blogit työmatkalla metrossa, eikä mulla ole kuulokkeita mukana. Lettikonepostauksen katsoin poikkeuksellisesti kotisohvalta, itseasiassa ihmeteltiin sitä miehen kanssa yhdessä. Tyttäresi oli niiin sympaattinen pikku avustaja 😀

Ihanaa joulun aikaa Minna 🙂

Tykkäsin kyllä kovasti kalenterista. Kivoja ja selkeitä esittelyjä. Voi kumpa ois ite voittanut 😀
Parhaiten jäi mieleen ne hiusharjat ja se keijupöly : D

Kiitos tästä kalenterista! Mukava on ollut seurata luukusta paljastuvia tuotteita. Erityisesti mun mieleen on jäänyt Lumenen uutuusripsarin esittely! Se nimittäin tipautti silmät päästä!

Balm-postaus! Ja ainoastaan paremmin tämän kalenterin olisi voinut toteuttaa vaan siten, että kaikki lukijasi olisivat saaneet tämän upean tuotekalenterin! (Tai ainakin minä, kjäh kjäh) 😀

Kiitos ihanasta joulukalenterista, Lumenen mascara jäi mieleeni koska itse käytän Lumenea paljon. Hyviä joulunpyhiä sinulle ja perheellesi.

Mieleeni jäi Sensain ripsivärinpohjustaja, itselläni on lyhyet ja ohuet ripset joten pohjustaja on tarpeen.

Beauty Blender -postaus jäi erityisesti mieleen! Kalenteri on ollut aivan mahtava.

Heh! Osuin sivuille ensimmäistä kertaa niinku ny :D! Selasin luukkuja taaksepäin ja totesin, että heti tuo Clarinssin huulipunajuttu oli tosi hyödyllinen (hei, selasin mä siitä kauemmaskin 😉 ). Itsellä aina kuivaa huulet ja huulipunan lopputulos voi olla aika tosi kaamee! Yleisesti kalenteri näytti siltä, että olet nähnyt vaivaa ja funtsinut tuotteita ihan oikeesti :)!

Löysin joulukalenterisi hieman viiveellä, mutta nyt jälkikäteen olen ahminut kaikki luukut. 🙂 Todella hyvin toteutettu kokonaisuus. The Balmin luukku osu ja upposi täysillä. 🙂

Laadukkaasti viimeisen päälle toteutettu kalenteri ja laadukkaat tuotteet, tyhjentävät postaukset luukuista. En osaa valita vaan yhtä, mutta top 3: tutoriaali varjostuksista, hiusten syväpuhdistus sekä tämä viimeinen tuoksu postaus (rakastan eritoten tuoksuja).

Huippu kalenteri! Parhaiten itselleni jäi mieleen Lumenen Beauty Drops, koska olen todella kuiva ihoinen mutta silti haluaisin käyttää jotain kivaa primeria, joka heleyttäisi ihoa. Täytynee testata Beauty Dropsit siihen tarkoitukseen.

Minä sain pojalta ihanan Victoria Secret ihovoiteen, miten voikin pienellä 13 veellä olla niin täydellinen äitimaku <3 Love it ****

Hei Minna!

Olen lukenut blogiasi säännöllisesti noin vuoden ajan. Minulle on tullut tavaksi lukea uusi postauksesi työmatkalla bussissa aamuisin. On ihanaa uppoutua leppoisaan hömppään ennen hektistä työpäivää! Pidän tavattomasti myös siitä, että blogin ulkoasu on mietitty, kuvat hyviä ja mikä minulle tärkeintä, teksti on huolella kirjoitettu. Tunnut todella ottavan lukijasi huomioon!

Kalenterista jäi kaksi luukkua erityisesti mieleen: philosophyn putsari ja Artdecon keijupöly. Tuon jälkimmäisen kanssa kävin todellisen taistelun: tuote, jota en todellakaan tarvitse, mutta jonka NIIN haluan! Työmatkan varrelle sattuu vielä yksi jälleenmyyjä. Tähän asti olen pystynyt vastustamaan. 🙂

Lämmintä joulua ja onnellista uutta vuotta sinulle ja perheellesi!

Joulukalenteri oli huolella mietitty ja monipuolinen. Tutoriaali korostuksiin ja varjostuksiin -luukku ABH:n paletilla oli mielenkiintoinen ja kuvia oli hyvä määrä, kiitos siitä 🙂

Marc Jacobsin EdP näyttää todella kauniilta.

Hyvin oli onnistunut joulukalenteri, olisipa vaan käynyt tuuri omalla kohdalla. Sensain ripsaripohjaustuotteesta kertova postaus jäi mieleen, kun pidän sensain tuotteista

Aivan ihana, tykkäsin kovasti! Beauty Blender jäi parhaiten mieleen 🙂

Tuo Lumenen uutuusripsari oli yllättävin, toivottavasti se tulee vaikkapa Livboxissa vastaan 🙂 Kyllä oli mielenkiintoinen kalenteri näin sivustakatsojankin näkökulmasta! Hyvää alkavaa vuotta! 🙂

Joulukalenteri oli oikein oiva ja odottelen jo ensi vuoden versiota 😀 Eniten mieleen jäi Lumenen ripsari näin lyhyt ripsisenä täydellisen ripsarin metsästäjänä. Jo pakkauskin oli niin kaunis!

Joulukalenteri oli todella upea ja sitä oli hauska seurata ihan näin tuoteideointimielessä! Parhaiten mieleen jäi postaus OPIn kynsilakoista, lakkaus oli niin kaunis. Varmaan johtuu osittain omasta hurahtamisestani OPIn lakkoihin:)

Kalenteri oli hyvä juuri näin. Tykkäsin, että esittelit joka päivä mitä luukusta on paljastunut ja vielä oikein kunnon esittelyn kera. Mieleeni on jäänyt The Balmin huulirasvojen esittely, kuvat olivat niin raikkaan, kirkkaan kauniita. 🙂 <3 Kiitos että jaksoit esitellä kaikki tuotteet kunnolla ja upeasti. 🙂

Kalenteri oli kerrassaan loistava! 🙂 Ison työn olet tehnyt! Eniten jäi mieleen letityskonetta esitellyt video. 🙂

Tykkäsin siitä lumenen ripsari jutusta. Mukana oon.

Joulukalenteria oli ihana seurata ja harmitella, ettei sen voitto osunut omalle kohdalle 😀 Erityisen kiva oli se letityskoneen luukku, jossa edustitte tyttäresi kanssa niin ettei hymy voinut olla nousematta huulille 🙂

Luukku 16 oli suosikkini 🙂 ootte niin suloisia tyttäresi kanssa 🙂 muutenkin sain hyviä vinkkejä joulukalenterista!

Joulukalenteri oli tosi mukavasti toteutettu 🙂 ja mieleenpainuvin luukku oli letityskone luukku tyttäresi kanssa 🙂

Joulukalenteri on ollu ihan mahtava. On ollut kovin mielenkiintosta lukea tuote-esittelyitä ja kokemuksia niistä, lisäksi on ollut kiva osallistua arvontoihin. Mieleen jäi erityisesti postaus luomivärin pohjustajasta! Tajusin, että sellaisen tarvitsen. Olenkin miettinyt millä ihmeen konstilla muut saavat luomivärit näyttämäänkin joltain kun itsellä tulee aina niin haaleaa jälkeä 😀

Letityskonepostaus oli huippu, kun siinä mukana ollut pikkuapulainen oli niin aito kuin lapset vain voi olla 🙂 Koko kalenteri oli kyllä hyvin toteutettu ja monipuolinen, tykkäsin.

Tuo tuoksun pullo… Huikea!!

Tykkäsin tosi paljon joulukalenterista. Erityisesti jäivät mieleen Balmin huulivoidekuutiot 🙂
Hyvää uutta vuotta!

Joulukalenteri oli aivan paras! En olisi parempaa voinut odottaa sinulta. En osaa valita mieleenpainuvinta luukkua, koska kaikki olivat omalla tavallaan mielenkiintoisia. Jos yksi on aivan pakko valita, niin sinun ja tyttäresi video oli aivan täydellinen. 🙂

Seurailin joulukalenteria harvakseltaan minkä muilta kiireiltä ehdin. Letityskone oli kyllä aivan uusi tuttavuus.

Ihana, monipuolinen joulukalenteri ja kiva toteutus! 🙂 Itselle parhaiten jäi mieleen Beautyblender-postaus, koska olen niiden hankkimista harkinnut jo pidemmän aikaa.

Tykkäsin tosi paljon!mieleen painuvinta oli tottakai uusi lumenen ripsari josta olin tosi vakuuttunut

Hyvin toteutettu joulukalenteri, olen tykännyt! Tykkään Marc Jacobsin tuoksuista, joten tämän uutuustuoksun esittely on minulle mieluisin ja hyödyllisin. Mieluusti pääsisin kokeilemaan tätä 🙂

Kertakaikkiaan mahtavan kalenterin olit koonnu ja todella hyvin esittelit tuotteet! Kiitos! Ja kiitos myös kalenterin voittaneelle kommenteista!

Balmin huulirasvakuutiot oli ehkä hauskin tuote näin huulirasva-addiktille! ? Niillä jo ilahdutinkin itseäni ja lähipiiriä! ☺️

Täällä meni myöskin koko joulu(kuu) flunssassa! Toivottavasti voit Minna jo paremmin! ❤️

Keijupölyä ja remmingtonin hiusharjat-jutut olivat itselleni hyödyllisimpiä.

Joulukalenterisi oli mahtava ja olit nähnyt kovasti vaivaa ja aikaa. Kun kerta kysyit, niin uskallan kertoa, että vielä parempi se olisi, jos joka päivälle arvottaisiin erikseen voittaja. Palkintojen toimitus tammikuussa. Uskon, että ihmiset tulevat onnelliseksi yhdestäkin palkinnosta. Voisiko päivittäiset ”arvontabongarit” välttää sillä, että otsikossa ei olisi arvonta sanaa tai kysymyksellä, en tiedä. Tosin tuollainen kalenteri veisi vielä enemmän aikaa, jota ei ole varmasti liiemmälti.
Mieleenpainuvin esittely on tämä viimeinen, olen huokaillut tuon hajuveden perään.
Kiitos tästä vuodesta ja onnellista uutta vuotta 2016!

Aivan ihana kalenteri oli tänä vuonna, ja kaikista kattavimmat postaukset kaikista blogeista! Lempparini oli beautyblender-postaus, sillä olen miettinyt että pitäisikö sellainen ostaa vai ei, ja postauksesi sai minut todellakin vakuuttuneeksi niiden hyvistä puolista! Nyt joulun jälkeen aijonkin sellaisen ostaa, ja ohjeittesi avulla pääsen varmasti hyvin alkuun! Kiitos parhaasta kalenterista ja mukaa joulua! (:

Meteoriitit kynsillä-luukku! olen pieni kynsilakka-addikti, joten tämä luukku oli erityisesti omiin mieltymyksiini sopiva 😉 Aivan ihania lakkoja esittelit sinä päivänä, ja osan luultavasti päädyn ostamaan! Se meteoriitti-lakka oli ihan mielettömän kaunista, joten se on ainakin pakko saada! Jokainen luukku oli kyllä ihan huippu, mutta tämä tuli ensimmäisenä mieleen :3

Se letityskone-luukku! En ollut ikinä edes kuullut tuollaisesta laitteesta, ja se mielestäni näytti vähän pelottavalta, tuskin uskaltaisin siis käyttää :’D Videosta myös suuri plussa (se oli aivan ihana! <3) Tämän vuoden kalenteri on ollut tosi kiva, toivottavasti jaksat ensi vuonna järjestää samanlaisen.

Beautyblender-luukku oli kivoin.

Pidin vaikken kaikkia luukkuja olekkaan lukenut.

Selailin läpi useamman kosmetiikkablogittajan joulukalenteria, ja kaikissa jotain uutta ja mielenkiintoista esiteltiin. Sinun blogistasi jäi kyllä parhaiten mieleen livbox-kooste, kun olen sen tilausta ehtinyt harkita 🙂

Joulukalenteri oli mahtava ja kyllä, olen kateellinen sille joka sen sai 😀 Oli ihanaa että esittelit kaikki tuotteet täällä 🙂 Tuhkimotipat oli mieleenpainuvin!

Ellos-luukku oli hyvä ja letityskone näin kampaajana kiinnosti.

Hyvä oli kalenteri. Itselleni hyödyllisin postaus oli hiusten syväpuhdistus.

Kaiken kaikkiaan kiva joulukalenteri! Postaukset tosin tuntuivat hieman raskailta sen massiivisen alkuinfon takia. Olisiko sitä ehkä voinut tiivistää?

Joulukalenteri-idea oli onnistunut! 🙂 Eniten mieleen jäi Lumenen uusi ripsiväri, jonka ajattelin itsellekin käydä hankkimassa 🙂

Upea joulukalenteri! Täysi 10 ja edelleen ihan kade voittajalle 😉 Itselleni tärkeimmät postaukset olivat voidemainen poskipuna, Beautyblender, hiusharjat. Näistä jo muut hankittu, paitsi poskipuna… 🙂 Arvonnassa oleva tuoksu vaikuttaa mystiseltä ja erilaiselta.

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *