Glitz & Glam

Marilyn Monroe -meikki

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Monet teistä onkin jo bongannut tutun bloggaajan LivBoxin blogista. Tein tosiaan tutoriaalin LivBoxin blogiin. Koska marraskuun boxin teema oli Hollywood ja glamour, niin kukas muukaan, kuin Marilyn Monroe tulee ensimmäisenä mieleen?

En halunnut tehdä näköismaskeerausta (ei minusta kyllä Marilynin näköistä saisikaan), vaan enemmänkin käyttökelpoisen iltameikin, jossa on Marilynin tyyliä. Tässä oli ideana, että Marilyn-meikkiä voisi käyttää pikkujouluissa.

Marilynin tyyli oli hyvin naisellinen, pehmeä ja seksikäs. Huulet olivat aina kauniin punaiset, kissamainen rajaus silmissä ja kuulas meikkipohja. Tosin Marilyn ei käyttänyt tuolloin ohutta meikkipohjaa, vaan hyvin paksua meikkivoidetta. Kuulauden hän loi vaseliinilla, jota hän sipaisi poskipäille ja kulmaluulle. Silmäluomista meikattiin hieman raskaamman näköiset ja ulkonurkkiin Marilyn liimasi kahtia leikatut tekoripset.

Marilyn Monroe oli luotu hahmo. Norma Jean Parker oli hyvin kaunis hänkin, mutta ilman Marilyniksi muuntautumista ei hän olisi jäänyt historiaan seksisymbolina.

Minun päivitetyssä Marilyn-lookissa meikkipohja on ohut, joka jo sekin antaa kuulaan ilmeen. Lisäksi korostin ja varjostin kasvoja. Silmäluomia varjostin pehmeämmin, joka muutenkin on minun tyylini. Tekoripset liimasin koko luomen pituudelta, mutta käytössäni oli hyvin neutraalit ripset.

Tein hyvin nopeat laineet hiuksiin jumbo-kihartimella, jotta sain hieman glamour-henkisyyttä lookiin. On jännä katsoa miten paljon laineikkaat kiharatkin muuttaa kokonaisuutta. Verratkaapa postauksen ensimmäiseen kuvaan, jossa minulla on suorat hiukset. Look muuttuu heti naisellisemmaksi ja sensuellimmaksi, kun hiuksissa on taipuisuutta. Suorilla hiuksilla ilme on modernimpi, kuin kiharoilla klassisempi.

Lopuksi vielä timantteja ylle ja flirttaileva asenne päälle. Bu-Bu-Bi-Do!

Tämän meikin tutoriaali löytyy tosiaan LivBoxin blogista, eli täältä. Sieltä löytyy myös tietoa siitä, mitä tuotteita olen meikissä käyttänyt.

Joko olette viettäneet pikkujouluja?

Lue myös

X