Glitz & Glam

Marraskuun 2014 LivBox

Teksti: Minna / Glitz & Glam

Vuoden 2014 toiseksi viimeinen LivBox. Voisin sitten joulukuun LivBox-postauksessa tehdä yhteenvedon vuoden boxeista, kuten tein viime vuonna. Tästä linkistä pääsette vuoden 2013 LivBox-yhteenvetoon.

Mutta mennäänpäs nyt siihen nykyhetkeen, eli marraskuun LivBoxiin. Teemana oli Hollywood ja juhlakausi.

Boxi oli tässä kuussa aika kevyt. Viime aikoina LivBoxit ovat olleet hyvin painavia ja täyteläisiä. Tässä kuussa sisältö oli pienikokoisempaa ja kevyempää, koska tuotteet eivät olleet niin nestepitoisia, kuin yleensä.

Bernard Cassiere Blueberry Overnight Cream Mask 48,00 € / 50 ml

Yön ajan vaikuttava mustikkanaamio. Naamio raikastaa, pehmentää ja tasoittaa ihon sävyä.

Jee! Olen innostunut näistä overnight -naamioista. Minulla on Samparilta täysikokoinen ja Guerlainilta näyte. Mielenkiinnolla testaan tämän tuotteen. Olen pitänyt todella paljon aikaisemmin LivBoxista saadusta Bernard Cassieren suklaisesta kuorinnasta. Uskon, että tämä on yhtä miellyttävä tuote. Tuntuma naamiolla on yllättävän kevyt. Tuoksu on miellyttävä, eikä mitenkään erityisen voimakas.

Natural Code by Lumene Candy Smile -huulikiiltokynä 9,90 € / 1,8 g

Huulikiiltokynä antaa sävyä huulille, samalla kun se suojaa ja hoitaa niitä. Hoitavina ainesosina mm. ratamon siemenöljy, E-vitamiini ja karitevoi.

Minusta nämä huulikiiltokynät ovat näppäriä arkeen, mutta miksipä ei myös juhlaan? Näitä voi salavaivihkaa lisäillä huulille vaikka ravintolapöydässä. En välttämättä korkkaa tätä, sillä minulla on useampi sävyvaihtoehto huulikiiltokyniä käsilaukussani.

Marvis Cinnamon Mint -hammastahna 4,55 € / 25 ml

Omalaatuinen ja charmikas hammastahna. Kanelinmakuinen, fluoriton hammastahna.

Marvisin tahnat ovat minusta ihania! Olen esitellyt näitä aikaisemmin. Minusta tämä Cinnamon Mint on joulutahna hampaille. Kaneli tuo vahvasti mieleen joulun. Osasin olettaa, että tässä kuussa boxista löytyy Marvisin hammastahna, sillä ensimmäisessä miesten LivBoxissa oli lakritsan makuinen Marvis. Marvisin hammastahnoja löytyy fluorittomina, että fluorillisina.

Ibero Irtoripset 7,90 €

Pakkaus sisältää kaksi kappaletta ripsinauhoja ja ripsiliiman.

Irtoripsiä minulla on melkoisen monta paria. Olen huomannut, että en juuri koskaan käytä itselleni irtoripsiä. On sanonta, että suutarin lapsilla ei ole kenkiä. Liimailen työssäni jatkuvasti ripsiä näyttelijöille, malleille ja asiakkaille, mutta itselleni en juuri koskaan. Hassua!

Bangerhead BangerTweezer -pinsetit 8,80 €

Kapeakärkiset pinsetit on muotoiltu viistosti, jotta kulmakarvojen muotoilu helpottuisi.

Jee! Pinsettejä ei ikinä ole liikaa. Minulla on monia ja aina vaan ne kaikki ovat kateissa, kun niitä tarvittaisiin. Pinsetit ovat vähän kuin sakset. Ihan sama kuinka monet omistaa, aina saa olla etsimässä niitä.

Lisäksi kaikki ovat saaneet henkilökohtaisen koodin, jolla saa Bangerheadista 5 euron alennuksen. En ollut ko. verkkokaupassa ennen käynyt, vaikka sen kyllä tiesin.

Loppuyhteenveto marraskuun boxista: ihan kiva. Oletin ehkä hieman glamourisempaa. Kun tiesin teeman ja tiesin tekoripsistä, niin odotin ehkä ihan huulipunaa, glitter-kynsilakkaa Rimmeliltä tai Mavalalta ja kasvonaamiota. Omat suosikkini tämän kuun boxissa ovat yönaamio, pinsetit (niitä ei ole koskaan liikaa!) ja hammastahna… no okei, on se huulikiiltokynäkin, jos minulla ei olisi entuudestaan sellaisia. Ja nyt kun mietin, niin kyllähän ne ripsetkin ilahduttaisivat eri tavalla, jos niitä ei olisi ennestään niin monia. Tulen taas siihen lopputulokseen, että marraskuun boxi on oikein kiva sellaiselle, jolla ei jo ole kaikkea. Vaikka minulla onkin paljon kaikkea, niin silti ilahduin minulle uudesta tuotteesta, eli mustikkanaamiosta. Kokonaisuutena marraskuun boxi sisältää käytännöllisyyttä, juhlaa, värikosmetiikkaa, ihonhoitoa ja ripauksen sitä ylellisyyttä ja glamouriakin. Monipuolinen boxi.

Tässä kuussa boxi sisälsi viisi tuotetta, joista kaksi olivat minikokoisia.

Luitteko boxin mukana tulleesta kortista lauseen: ”LivBoxin blogista löydät marraskuun aikana juhlakauteen sopivia tutoriaaleja”? Saattaa tutut kasvot näkyä niissä tutoriaaleissa. Voin siitä vinkkailla sitten, kun tutoriaalit tulevat julki LivBoxin blogissa. 😉

Mitäs tuumasitte marraskuun boxista?

P.s. Muistutan LivBoxin alennuskoodista Glitz & Glamin lukijoille. Koodilla glitz, saa 15% alennusta kestotilauksen ensimmäisestä boxista tai kolmen kuukauden määräaikaisen tilauksen kokonaissummasta.

Marraskuun LivBox saatu blogin kautta.

Lue myös

X